Nem akartam kettőtök közt párhuzamot vonni, visszaolvasva nekem is úgy jön le pedig. :) Csak leírtam ezt a történetet.
És leértékteleneztem a vipermagit, mert nekem volt 3 kb. Aztán srác mondta, hogy ha annyira értéktelen számomra, akkor miért nem adom olyannak, aki tudja használni.. Én ránéztem vipermagira, ránéztem, hogy traderek mit kérnek érte.. és annyira elöntött az az irigység.. hogy nehogymár mindenki abban rohangáljon, mert elértéktelenedik (ugye nem vagyunk olyan sokan kanin), aztán eltűntem a srác szeme elől. Aztán csak jött a lelkiismeret furdalás, hogy igen.. ő tényleg hasznát venné, mert szegény alig talál jó cuccokat, sárga cuccokban rohangál, én pedig követem ezt a felfogást, hogy ha én nem veszem hasznát, más se vegye. Megnéztem mi van cuccos kariknál, megkerestem a srácot, odadtam neki nem csak vipermagit, hanem 4es ondalt, arachnid övet, shako-t, oculust, war travelert, és még kitudja mit, tehát a magi sokszoros értékét, és azóta is használja. Annyiar örült neki :) Ez lehet csak álerény, de mégis jó érzés volt odadni neki őket, és azóta sem hiányzik egyik sem. Kicsit elgondolkodtam, és Diablo is annyi rossz tulajdonságom megmutatta amin változtatnom kell az életben. Tehát még egy játékból is lehet tanulni. :-)