Nekem is hiányzik a régi csapat, akikkel tényleg vállvetve haladtunk, hárman, négyen, ha cucc esett, felvettük, felvittük a városba, ledobáltuk, és megosztoztunk. A kis hüje gyürütöl kezdve a Bruziáig, mindenen. Ha ama voltam, és burit találtam, akkor is ledobtam a földre, és igy jártak el a többiek is, bármennyire is tetszett nekik a talált cucc - hisz KÖZÖSEN találtuk. Az más kérdés, hogy mivel amával voltam, a végén 99%, hogy nekem jutott a buri, a pala cucc a palának, stb, de a tisztesség igy kivánta. Az elején még az eladott cuccok pénzeit is elosztottuk. Igazi bajtársakhoz, testvérekhez méltóan. Nem kellett játék közben azon fosni, hogy hü baze, de közel álljak ám Diablóhoz, mikor megmurdél, jusson már nekem is valami a szórásból. Ez elveszi a játék szépségét. Keselyü módjára lesni a lehulló cuccot.
Úgyis van 1-2 karaktertipus, aki nem tud közel menni a balhékhoz, távolról támogatja a bajtársait. Akkor vele mivan? kimarad minden jóból? Fenét, ugyanúgy megküzdött, megérdemli a cuccot, de ez csak a fent emlitett módon lehetséges.
Ha lenne itt egy ilyen csapat, akár csak 2-3 ember, én megint örömmel játszanék esténként...