• via_mala
    Csak egy rettentő primitív, és töketlen kérdés:
    Mindenféle mod-okat próbálgattam anno és egy csomó fake charm, überbrutál pajzsok, meg miegymás hullott, kb. 10 millió. Ezeket bőszen használtam is, és rövid idő alatt fejlődtem vagy 10 szintet, aztán felhomályosodtam, hogy ezek nem legit tárgyak, és bár single-ben nyomtam csak (netem nincs) mégis szeretném visszakapni a "jajj-de-jó-szívni-de-mégis-becsülettel-nyomni" érzést azzal, hogy csak normális tárgyakat használok, mert így szimpla pulykalövészetté degradálódott a Diablo2. És akkor a hosszú bevezetés után a kérdés:
    Ha elhajigálom a fake tárgyakat, akkor teljesen normális karim lesz, nem tuningolt terminátor?
    Átfogalmazva: a használt fake tárgyak nem módosították a karakteremet olyan módon, hogy jogosulatlan képességek épültek volna bele, ugye?

Sajna a Natalya set is valószínűleg tuningolt értékekkel lett meg (ezt még ellenőrizni kell), és még így is hiányzik belőle az valamelyik. Pedig az assa-nak az az igazi, és nincs is más set, amit érdemes lenne hordania, vagy tévednék (1.10-et még nem ismerem, 1.09d-nél álltam le).
    Esetleg küldhetne valaki egy single karit, akitől elemelhetném a Natalya set-et azzal a furmányos DLL-el, amivel 2 példányban futtatható single pc-n is D2 (már ha működik XP alatt egyáltalán). Vagy megmondhatnátok, hogy a set-ből melyik pályán melyik-et lehet megtalálni, vagy erről valami FAQ-hoz egy linket kérnék.