"hellen egy lightning immun egyből lecsapja"
Hat egy trappos assanak azert futnia is kell. ;] Engem nem csapnak le (illetve kevesszer), de nem is sebzem oket sajna. De mivel csak es kizarolag bneten jatszok, igy mindig van egy sorc vagy pala, aki megteszi helyettem.
"Semmi fagy + tűz karom?"
Nincs egyetlen egy sem, mivel ha azt akarom hogy a lajting sentry nagyon fajjon az ellenfelnek - akkor olyan skilleket es cuccokat kell fejlesztenem illetve hordanom, amelyekkel egy utesbol hanyatesek. De ha egybol nem is, de 2-3 utan tuti. Sajnos valamit valamiert.
Death sentry csak azert van maxolva, mert a lighting sentry kapja belole a bonusait. Igy altalaban lerakok 5 lajtot az elso korben, majd ha azok kifulladtak, jon 4 lajting es 1 death. Igy a csapdak, a robbantasok elegge pusztitanak (lajt immun ellen nem termeszetesn) Kozben pedig rohangalok a csapdak korul, es kerulom el a uteseket. Shadowmastert nem hasznalok, mivel golyofogonak ott vannak a druidak es barbarok. Claw mastery sincs. Ami meg hasznos, az a psyhic hammer (knockbackolja a nepet, igy a csapdak elott maradnak es nem utnek meg) es a cloack of shadow (x idore csokken az ellenfel defje, stb) Utobbi jo lenne maxolva, de akkor nem marad eleg skillpont a synergikre, igy sajnos nem eleg effektiv mar hellen. Fade-re eleg 1 pont, a tobbi meglesz cuccbol, igy hellen is lesz resist amikor szukseg lesz ra.
Tervben van egy olyan assa, ahol a cloack shadow maxolva lenne, kivancsi vagyok magas szinten mekkora segitseg...