Problémák, észrevételek
  • l3alF1aKe
    #1213
    Érdekesnek találom,hogy mainruler barátunk visszavett az arcából, és többé- kevésbé (inkább többé) normálisan közölte a mondandóját. Ugye hogy lehet ezt így is, nem nagymellénnyel imitt- amott hülyeségeket beszélve lehordani egy nagyon fasza technikát, ami manapság már nem egy hudejó dolog, de a maga nemében meghatározó. Arról meg hogy 5 re vizsgáztam..nagyon örülök, ugyis mindíg mindenből 4-5 voltam..mostmár ebből is, hogy vettem a bátorságot és kiálltam a "hőn szeretett" kártyám mellett. Persze UTolag már hiába mented a menthetőt, az első hozzászólásodból kiderült, hogy ez nem általad nevezett " vizsga" volt, hanem értelmi szinted béka alsó fertája alá merülő megnyilvánulása. Egy tanács: Hamár idegen szavakat használsz mondandódban, akkor legalább ne ismételd azokat, mert fordított hatást érsz el velük. Nekem van s3(igaz trio), voodoo, meg egy ati radeon kártyám, és ebből csak a voodoo az amelyiket igazán szeretem. közkincse annak akinek van. Neked nincs, nem szereted. Én is UTálom az nvidia-t, (mert e cég vette meg a voodoo.-t, nem másért.) mégsem rontok be a forumukra ütlegelni az ilyen kártyát használókat "vizsga" címen , mert nem a stílusom. Ebben különbözünk.
    Mosott kép: hát nem lehet zavaró, mert én nem is nagyonveszem észre, csak ha überfrankón lebutítom a graficsot.Na akkor mosott-) De ha nincs lebutitva, 1024 ben is éles képet látok magam előtt, persze ez nem jelenti azt, hogy nem mossa el, csak én ezt eddig még nem vettem észre, a 2-3 éve alatt vagy amióta megvan.
    Driverek: külön gyüjtöm egy könyvtárba a bugos drivereket, amikről azt írják hogy ilyen jó, olyan jó..aztán még regclean UTán sem mennek rendesen.-) Szal azért akad az is.
    És ha már driver...kéne nekem valami xgamers driver, amiről hallottam hogy megjelent egy uj, de a címüket sajna nem tudom.