11302645631175625091.jpg
  • Punker
    #61
    olyan nehéz elolvasni a szabályokat?????


    "# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

    A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    # legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    # a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

    A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

    A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

    A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük."