"A windows csak játékra jó semmi másra. Aki netezni szeretne, esetleg egy kicsit szövegszerkeszteni vagy rajzolgatni, stb, annak mindenképp a linuxot ajánlom. Openoffice van olyan jó mint az office, gimp/gimpshop lassan már kezdi elérni a többszázezer forintos photoshop szintjét, és ezek mind ingyen vannak."
Linuxot használok itthon ugyan, de 10 éve dolgozom windowson. Imádom a linuxot, de a windows-al sincs a világon semmi gond, ha nem vagy hülye hozzá...
Írhattam volna erre a postra azt is, hogy "bullshit", mert az volt... Engem már a topik alcíme is idegesített mindig. Linux topik arra való hogy megbeszéljük a linuxos dolgainkat, és nem arra hogy alternatív oprendszereket (ráadásul divatból) fikázzunk. Win nem ellenség az átlagfelhasználónak hanem egy olykor nélkülözhetetlen alternatíva.
A lenti cikken is mosolyogtam(xp vs. suse vs. vista). Az egy dolog hogy fingja sincs auriembernek a Microsoft történelemről, de az olyan szövegek hogy a win2k és az xp közti különbség kimerül a dizájnban... hátnoss:)
Okéoké, tudom hogy vannak ilyen szűklátókörű emberek, csak néha betellik a poharam:)