• kogasom
    "Szerintem meg rakja csak fel az Ubuntut, nyers sarge-al sírva fakadna, és futna
    vissza windows-hoz..."

Nem is gondoltam, hogy fel kéne raknia :)

"Krusader meg szerintem ócska :) Ha total-commander klónt akar, akkor
    Tux-Commandert tudom ajánlani. Ez majdnem teljesen úgy néz ki, mint total-commander."

Csak egy tipp volt, én ha nem a terminálból végzem a file műveleteket, akkor beérem nautilus-szal vagy mc-vel.

""Nvidia driver: sudo apt-get install nvidia-glx nvidia-kernel-common linux-386"
    Na azért ez így néz ki pontosan: sudo apt-get install nvidia-glx nvidia-kernel-common nvidia-kernel-source, legalábbis ubuntu tárolókból ezt kell felrakni, hogy menjen is.
    És linux-386 helyett inkább 'uname -r', mert nem biztos, hogy mindenki linux-386-ot használ... :D"

Miután beírtam, nekem is leesett, hogy az a linux-386 nem kell oda, de már nem lehetett szerkeszteni. Azt a sort pedig lustaságból netről copiztam be (compiz.net).

"És tényleg /etc/fstab-ot kell szerkeszteni, de nem hiszem, hogy ő tudná, miről van szó. Szerintem először meg kéne ismerkednie a Linux partíció-kezelésével, és akkor nem lenne ennyi problémája. :DD"

Gondoltam bedobom, de sejtem, hogy nem nagyon tudja miről van szó.