• Palinko
    na akkor írom részletesen:
    nemrég raktam fel a windowsot.van két hardiskem,mint a kettőt két partícióra osztottam.szóval egyik hard disk c,d másik e,f. és az f et gondoltam meghagyni linuxra.(150 gb gonoltam elég lesz.) felraktam rá a linuxot,azt se tudom hogyan :D mert még ilyesmit nem telepítettem :D szóval felment és felismerte az ubuntu a 4 partíciót.én ezt nem akartam,csak azt akarom,hogy a saját partícióját ismerje,oda töltsön,telepítsen.a windows meg felismert 3 partíciót,azt meg nem amin a linux van,pedig úgy jobb lenne,ha a windows mindet felismerné...most a linuxban van valami hiba,és újra kell rakni,szóval nem ártana egy leírás.most tudom,hogy úgy kérdezgetek mint egy óvodás,de 4-5 éve windowsos vagyok és tudod a szokás hatalma. nem kérem hogy nekem mindent leírj,de mivel a googlet nem tudom olyan profin hasnzálni,adhatnál pár linket,ahol bevezetnek engem mindenbe.ha lehet akkor ubuntu -sat kérek szépen,mert az a linuxom van meg.remélem jól választottam,mint ahogy írtam főleg programozásra,programok tesztelésére fogom majd használni (c/c++) majd ehhez is kell keresnem pár progit,fordítót,szerkesztőt meg iyeneket... na de ez a jövő zenéje...
    így első ránézésre,használtam 10 percet,szerintem hozzálehet szokni,igaz majd kell szereznem olyan progikat,amik windows alatt beválltak,pl. total commander.de ezek is majd lesznek.
    egyik linken olvastam (ti adtátok) hogy a linuxot szétszedhetem,összerakhatom,ezt nem értettem meg,mert ahgy így ránéztem,nem tud többet mint a windows,bár igaz,hogy én ezt 10 perc alatt nem tudom felmérni,mint ti vetránok,akik már sok-sok éve hasnzáljátok.
    és van még gondom ami most eszembejut.MSI wireless 802.11g adapterem és a netet garant nem tom majd beállítani,szóval ahhoz is kéne egy kis tutorial.drivert is béna vagyok keresni,mert soha nem volt újra szükségem az MSI geforce fx5700le kártyámhoz...
    na szóval teljes katasztrófa vagyok :D