Unreal Tournament
  • ecet
    amorf : Gabo asszem kielégítette a kérésedet , én csak az utolsó mondatodra kívánok reagálni. Én alapból nem értem az általad említett ellenszenvet , nem értem miért kell kiélezni egy egyszerű dolgot . Van aki a Q3-at , van aki a CS-t és van aki az UT-t játsza , szereti . Nyilván az illetőnek meg van az oka arra hogy miért teszi azt , csupán egyszerű szimpátia , vagy megfogta valmi a játékból , esetleg a közösség amely övezi a game-t. Az hogy az izlések nem egyformák nagyon szerencsés dolog , képzeld el milyen sivár lenne a világ , ha mindenkinek ugyanaz tetszene . A másik választását viszont tolerálni illik , ha nem nem tetszik egy játék ne játsz vele , senki sem kötelez rá , de ne uszitsd a másikat ellene , ne kelts hangulatot . Ezért nem értem a Q3 vs UT szerű topicokat , semmi értelme , mindenki hajtja a magáét , ami a saját szemszögépől nézve akár igaz is lehet , de szerintem egy óvodás szintű megnyilvánulás csupán . Bocs a hosszú szövegért , de az utolsó mondatod ez hozta ki belőlem . Szerintem érdemes lenne egyes emberkéknek elgondolkoni rajta . Üdv mindenkinek !