2426
Unreal Tournament
-
#962 Megvolt a LAN party és nagyon király volt.
Nem is kell mondanom, hogy lemostuk őket :-))))
Pedig voltak "kisebb" probik:
Aki a servert csinálta az láthatatlan lett és skint kellett váltani.
DE ezt először nem vettük észre, mivel először Red lett láthatatlan, de aztán visszaváltott láthatóra :).
Coret-et 10-3-ra nyertük asszem...
Mentünk a Last Commandre amit 15-1-re nyertünk s vagy 12 zászlót vittem be :-)))))))
Végül, hogy a vesztes mondja meg mi legyen, mentünk egy Team DM-re a Morpheus-ra, 500-as limittel :)
Na itt meg Ptech lett láthatatlan és az a ******************** nem váltott skint tehát az egészet úgy játszottuk le, hogy kedves Ptech predátort játszott ;)
Persze még így sem tudtak megverni minket, vagy 10 freggel veetük őket, főleg a végén jöttünk bele amikor 15 freggel vezettek, de király volt :-))
-
#961 Nem kell másolgatni sehova.....
Ez egy .umod kiterjesztésű file, amire ha rákattintasz akkor bejön az install.
-
#957 Ok, bocsi....
Csak szegény Ptech még nem csinálta meg az MSN-t...
CSINÁLD MEG JÓ!!!!!
UI.: Még1x sorry, abbahagyom, pedig jól esett ;-))
-
Gabo #956 Coine, ptech:
Ezek a megnyilvánulások inkább IRC-re valók. Kéretik a topicot nem szétzúzni velük!
Ha kérdésetek, értemes, a témához legalább kicsit kapcsolódó mondanivalótok van, azt örömmel látjuk, de a többit inkább hagyjátok házon kívül! -
#955 Nem fogod a darabjaidat megtalálni, miközben beviszem a 999999999999.... zászlót!
-
Gabo #954 Odin:
Működnek, de egyenlőre kicsit trükközni kell a használatukhoz. Nézz el a http://hunreal.5k.hu/ -ra ott megtalálod a beállításhoz szükséges infokat.
De az epic oldalán lévő béta D3D és openGL driverek is támogatják. Ezzel kapcsolatban pedig itt találhatsz infokat: http://unreal.epicgames.com -
#948 Nem biztos, hogy kábelnet lesz
lehet, hogy csak 384-es ADSL :-))))))
Figyu! Így nem vagyunk 1enlő ellen felek...
Ja, majd ha a fentebb említettek vmelyike meglesz kihívlak Dikkma, van csapatod?
Nekünk lesz és akkor vmi jó csapatjátokot tudnánk 1más ellen nyomni, ok?
Majd nyáron, kb..
-
#947 Nem pinghuszár vagyok, nem kell nekem kábel, hogy a pingem miatt lőjjek le valakit, de azért a 400-as ping már húzós. Főleg Gio ellen. Na majd nyáron msn-en egyeztetünk valamit, aztán megnézzük, ki lesz kettőnk párharcából a Gio :DD -
Gabo #946 Meg, nehogy már eltűnjön a topic a sülyesztőben! -
Gabo #945 Hi UT-sek!
Nem tudom mennyire követitek a híreket, de a Creative a Live kártyásoknak kihozott egy újabb kiegészítést. Mosmár nem csak a DM pályákat lehet az EAX támogatásával játszani, hanem a CTF pályákon is jöhet a surround!
A patchet keressétek az illetékes oldalakon! -
#944 Az a Gio aki 35-et vert meg?? :-)))
De kábellel tuti jól menne :-(((
-
#943 Nekem isdn-el először 400-as, másnap 600-as volt a ping. Így játszottam Gioval is :))
Aztán sikerült megoldani, de nem tudom, hogyan. -
#942 Jaja, már megvan 1 ideje :-))))
Godlike= Térdre csirkék, itt az Isten!
Nagyon jó a duma :)
-
#941 NAGYON KIRÁLY AZ UT MAGYAR SZINKRONNAL!!! Eszméletlen jó a hangulata! Nem tudtok rá valami jó mod-ot? -
#940 Ja és Korni a 'szád, ok?????????
Mit pattogsz Q3-ben CTF-ben a Tanáccsal lenyomtalak 7-3-ra, ne dumálj, Steve semmit nem ért (najó, volt :-), te pedig BHunterrel voltál aki azé' jobb, mint Steve és még is 7-3 lett....
Ennyit erről...
-
#939 Tapasztalatok= szar az egész UT, 33.6-os külső modemmel jobb volt!!!!
Viszont a net és a letöltés gyorsabb, ezért jó...
Ja, és fagytam, most 46,6-al csatizott fel....
Ptech, gyere Icq-zni, UT-t próbáltad?
Majd ha lesz Kábelnet beledöngöllek a földbe és lejjebb.
-
atee #938 hat a motorola az nekem nem jott be:((
1 napig birtam vele eleg gaz volt:(
de ne nekem legyen igazam!
koszi Bazsi en is szeretlek:))) lol:) -
#932 Megvettem az 56k-s modemet:
Motorola SM 56 PCI modem, igen igen, nem Rockwell, hanem Motorola chipes, legelső felcsati 44 ezer volt, remélem lesz jobb is, bár ez nem csak a modemtől függ....
Sajna külsőre nem volt zséé :(((( , tuti azt vettem volna, ha van lé, de nincs :((
Ma próbára teszem UT alatt :-)
-
Gabo #931 Coine:
A klánokról már írtam régebben itt a topicon. Keresd meg!
Egyébként Én is 56k-n szoktam játszani. A netes játék kipróbálásához ez bőven elég. Ha meg már rászoktál akkor úgyis jön az ISDN, a kábel, az adsl... ;)
Viszont lenne egy javaslatom, ne vegyél belső modemet. Ezknek a 95% szoftveres, úgynevezett Winmodem. Ezek netezni még jók, de játékra teljes mértékben alkamatlanok mivel mindent a procival végeztetnek el.
Érdemes inkább külső modemet venni. Nekem egy Acorp 56k-s van, eddig nem volt vele semmi gond. -
-
atee #928 de igen a klan 1 tomorules:))
56 k modemmel jatszom en is:( hat jatszhato de sajnos nem az igazai
azert megteszi! amig nncs mas:) -
#927 Körkérdés: Milyen 56k-s modemmel a UT???????????
Ja és nektek, milyen elérésetek van (modem, ISDN, Chello.....)?
Mert most veszek 56k-s modemet és akarok veletek is nyomulni (ellenetek :-))).
+Ajánljatok 1 jó és olcsó belső PCI-os 56k-s modemet, kösz.
+az már klánnak számít ha mondjuk 5-6-an összeállunk és mások ellen CTF-et vagy mást játszunk vagy mi pontosan a klán, nem egy tömörülés?
Köszi.....
-
Gabo #926 miki:
Az UT beépített IRC konzolja és a mIRC is ismeri a "/list" parancsot. De úgy tudom a mIRC help-jében benne vannak a sűrűbben használható parancsok. De próbáld meg a "/help" parancsot is.
Sajnos a mIRC kezelésében nem vagyok igazán otthon, de ha gondolod írd meg mailben a pontos problémádat és körbekérdezek a klántársaimnál!
Coine, ptech:
Szimplán Én vagyok a Kezdet és a Vég! :) -
#924 -
#923 -
#921 -
#920 Né' má' te is itt vagy hajnalban :-)))
-
#918 Milyen 56k-s modemmel a UT????
-
amorf #915 ecet: Az utolsó mondatomat, a te általad is említett q3vsut topikok miatt, csak viccnek szántam. Tudod amolyan majomkodás vót.
Ne legyünk már lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabo #914 miki:
Az UT beépített IRC-jének használatáról lejebb már írtam (többször is), ráadásul fent van a Hunreal World faq részében is. A csatikat elméletileg az IRC konzol system ablakában egy "/list" parancs kiadásával tudod lehívni, de nem biztos, hogy összejön. Amiket ajánlani tudok azok #unreal.hu, #hunreal, #udhb, #vkk esetleg #RtE ezeket a irc.extra.hu, irc.sote.hu IRC-szervereken el lehet érni.
Hefe:
Nem szeretede a snipereket? ;)) -
#913 Pedig az nagyon jó :)))
Főleg instagib mutátorral :))
bye
VKK:Lord -
#910 amorf : Gabo asszem kielégítette a kérésedet , én csak az utolsó mondatodra kívánok reagálni. Én alapból nem értem az általad említett ellenszenvet , nem értem miért kell kiélezni egy egyszerű dolgot . Van aki a Q3-at , van aki a CS-t és van aki az UT-t játsza , szereti . Nyilván az illetőnek meg van az oka arra hogy miért teszi azt , csupán egyszerű szimpátia , vagy megfogta valmi a játékból , esetleg a közösség amely övezi a game-t. Az hogy az izlések nem egyformák nagyon szerencsés dolog , képzeld el milyen sivár lenne a világ , ha mindenkinek ugyanaz tetszene . A másik választását viszont tolerálni illik , ha nem nem tetszik egy játék ne játsz vele , senki sem kötelez rá , de ne uszitsd a másikat ellene , ne kelts hangulatot . Ezért nem értem a Q3 vs UT szerű topicokat , semmi értelme , mindenki hajtja a magáét , ami a saját szemszögépől nézve akár igaz is lehet , de szerintem egy óvodás szintű megnyilvánulás csupán . Bocs a hosszú szövegért , de az utolsó mondatod ez hozta ki belőlem . Szerintem érdemes lenne egyes emberkéknek elgondolkoni rajta . Üdv mindenkinek ! -
Gabo #909 amorf:
http://hunreal.5k.hu/others.htm
Itt megtalálható egy Umxplayer nevezetű progi.
Vagy egy elegánsabb megoldás egy Winamp plugin itt:
http://www.winamp.com/plugins/detail.jhtml?componentId=49627&componentFlag=P
Egyiket sem próbáltam ki, de valószínűleg működnek. Természetesen mind a kettő esetben szükség van az UT CD-jéről az .umx fájlokra. Ha jól tudom talán a Music könyvtárban lelhetőek fel.
U.i.:
Az hogy Q3:A-t játszol már csak a Te bajod! Aztán csak óvatosan azzal a hölggyel! ;)) -
amorf #908 Sziasztok!
Kriszta kolegám jött be az elöbb a szobámba, és azt kérdezte, hogy honnét szedheti le az UT zenéjét.
Srácok!
Tegyük félre egy percet az ellenszenvet, hogy én Q3, ti meg UT, és próbáljunk meg segíteni, egy fiatal, aranyos, és csini lánynak! -
Gabo #907 RoadkillerR78:
Mihez szeretnéd használni a GC-t? Fegyverváltáshoz lassú. Szerintem max. a hangparancsok aktíválásához lehetne használni, de akkor ennél már gyorsabb egy billnetyűt leütni. Arról nem is beszélve, hogy zabálja az erőforrásokat és erre az UT igen érzékeny.
Ha meg online kommunikációra kell, akkor az RW tényleg jobb. De ha az RW nem szimpi akkor még vagy hat másik ugyancsak free progi közül lehet válogatni. Nézz el a Hunreal World fórumára, keresd a Kommunikáljunk! című topicot! Ott pont erről írogattam.
miki:
A magyar szerverek címeit megtalálod a Hunreal World oldalának a tetején. Ha magyarokkal akarsz játszani nézz be a magyar UT-s IRC csatikra!
Ha csak szimplán játszani akarsz, és nem számít, hogy hol akkor tedd a következőket:
1. Menü Multiplayer/Find Internet Game.
2. Az ablakon klikk a DM fülére.
3. Pár percen belűl lejönnek a szervercímek a master szerverről.
4. Rendezd ping szerint (default).
5. Válaszd ki a legszimpatikusabbat és csatlakozz (2x klikk)! -
Bari #906 Hali
Mi a haverokkal Roger Wilco-t használunk, alig foglal savszeleseget sokkal kisebb es 1×übb nekem legalábbis bevált
a progi ingyenes es letoltheto a http://www.rogerwilco.com cimrol
Üdv Bari -
kowajano #905 én nem -
RoadkilleR78 #903 Használ valaki Game Commandert UT-hez? -
kowajano #901 hunreal.5k.hu -
#899 Kicsit UT-ztam a neten CTF-et nyomtunk, ismeretlenekkel játszottam, ahhoz képest, hogy 33.6-os modemem van elég jó voltam, ott voltam a középmezőny élbojában.....jóóó volt.
Volt 1 gyerek akit lehetetlen volt kinyírni, ekkor megvádoltak aimbotos csalással, erre mindenki leanyázta azt aki ezzel megvádolta és azt mondták, hogy Ő maga az aimbot :-))))))
Ha lesz jobb internet elérésem akkor lenyomom őket és titeket is kihívlak 1 CTF vagy más patira, mert szerintem ez a játék sava-borsa, csak hol a Matáv Kábelnet :-(((((((((
Sebaj, ha meglesz, összeszedem a haverokat és meglesz a csapat......