Unreal Tournament
  • Gabo
    Megint megélénkül a kedvenc topicom?

Hefe:
    Pont azért nem érzed a különbséget auto-aim és nem auto-aim között, mert on-line játékok alkalmával valószínűleg nem üzemel. A szerver persze ennek ellenére kilökhetett, mivel gondolom CSHP futott rajta. A CSHP kicsit jobban konfigolható így valszeg az auto-aim-et is aim botként kezelte le. A CSHP ha jól tudom az ini fájlokat ellenőrzi, teljes mértékben a server admin beállításainak megfelelően.

Freddy 666:
    1.
    Használd az UT beépített IRC konzolját! Ezt a menüben a Multiplayer/Find Internet Game menüponttal megnyitható ablak chat fülén érheted el. Itt a Default Server címét érdemes átírni valamelyik magyar IRC szerverre. (Pl.: irc.extra.hu, irc.sote.hu, stb..) Majd a csati címét valamelyik magyar UT-s IRC csati címére. Érdemes próbálkozni a következőkkel: #unreal.hu, #hunreal, #udhb. Majd Connect!
    Az #unreal.hu mostanában elég üres, a #hunreal-t régen nem látogattam (Tudom-tudom csúnya dolog!), az #udhb pedig az UDHB klán saját csatija. Bármelyiken próbálkozol mindenhol szívesen fognak látni. Ha Ecettel, D3villel, velem vagy az _RtE_ klán többi tagjával (marha sokan vagyunk) szeretnél találkozni nézz be a #RtE csatira!
    Ennek a beépített konzolnak van néhány kényelmi funkciója ami segít a közös játékban. A pontos használatot, ha visszanézed a régebbi hozászólásokat, itt is megtalálod, de a csatikon is pillanatokon belül felvilágosítást fogsz kapni.
    Általában az IRC csatikon rövid időn belül kaphatsz infokat a többiektől. Megtudhatod ki, hol és éppen mit is játszik. Ráadásul a technikai problémák megoldásában is szívesen segítenek.
    2.
    Ha klántag szeretnél lenni csak néhány dologra kell figyelned. Gyakorolj sokat és játsz minnél többet a magyar játékosokkal, klántagokkal. A játékok előtt, alatt és után, az IRC-zés közben meg fogod ismerni a többieket és ők is téged. Lassan ki fog alakulni benned, hogy kiket találsz szimpatikusnak, kiket nem. Ha valamelyik klánnak tetszik a játékstílusod vagy egyéb módon felkelted a figyelmüket valószínűleg maguktól is ajánlatot tesznek a csatlakozáshoz. Előfodulhat az is, hogy próbák elé állítanak és ha megfelelsz akkor befogadnak.
    Az is megeshet persze, hogy összeakadsz néhány szabadúszóval és együtt alapítjátok meg a saját csapatotokat.
    Ha még szeretnél infokat összeszedni nézd meg a Hunreal World oldalait és fórumát!
    http://hunreal.5k.hu/
    http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=hunreal_wo

Egyébként nem rossz szabadúszónak sem lenni. Akik ismernek tudják, hogy hosszú ideig Én is az voltam. ;)
    Ecetről meg csak annyit, hogy szerencsés volt. A megfelelő időben a megfelelő helyen tartozkodott. Ugye Ecet? :)
    Még egy jótanács, ne félj a klánosoktól. Ők is csak emberek!

Bazsi:
    Az aim-bot egy olyan illegális kliens oldali script, ami online játék alatt is használható. Lényegében a legközelebbi ellenfél fejére tartja automatikusan a célkeresztet. Magyarán szinte bármivel lőhetsz, szinte mindig találsz. Ráadásul állandóan fejlővéseket érsz el. Általában azonnali hatású fegyverekkel használják. Kicsit lejebb már írtam róla.

RudY:
    Meg fogom nézni!

Gabo

U.i.:
    Bocs ha hosszú voltam!