2426
Unreal Tournament
-
atee #898 jaja:)
remeny mindig van:)
valoszinuleg augusztusban megyek 1 lan ra balatonra:) ahol szinten lessz ut:)
de nagyon suru a nyar ezert mas ezenkivul nem fer bele ami ilyen messze van:(
-
#897 atee : sajnálom :((( de júliusig még sokminden változhat , remény mindig van :) -
atee #896 ecet:
igazad van teljesen 1 et ertek
de en sajnos akkor sem tudok lemenni:( -
kowajano #895 a buli nem lehet rosz lehet leugrom én is kocsival. Bár juliusig még van idö . Mondjuk egy hétvégére, 3napra -
#894 Szerintetek mi a legjobb MOD az UT-hez??? -
#893 NOLF, Sacrifice, Giants, Deus Ex, UT...ezek a királyok....
Én pölö nem szavaztam....
-
#892 vége lett a Március 15-én indult Voodoo Extreme szavazásnak, nevezetesen a "Mely az a játék, amellyel még mostanság is szívesen játszol (és így a legjobban bejön neked)?
Nos akkor kezdjük hátulról. A mostanság megjelent nagy nevek, azaz NOLF, Giants, Sacrafice vagy az Undying elég gyengén szerepeltek és elég hátul kullognak a mezőnyben. Az UT - Q3 párbaj eldőlni látszik és - sajnos - az UT javára... bizony sokkal többen szeretik - a szavazás alapján - az UT-t, mint a Q3-t :(. Elég sok szavazat érkezett, a "None lately"-re is, amely ugyebár azt jelenti, hogy mostanság semmivel... bizony egyre laposabb a játékpiac és már keresni kell a nagy neveket, amelyek gyakran szintén csak egy előző részük "rókabőrei". Persze azért szerencsére van kivétel is!
Az első három helyen bizony volt egy kis "verekedés" (legalábbis ami a 2. - 3. helyet illeti. A 3. végül a Deus Ex lett, míg a második helyet a Counter Strike szerezte meg (igaz csupán 67 szavazaton múlott). Az első helyen pedig rajt-cél győzelmet aratva a Diablo2 végzett! Gratulálunk neki, hisz bár vannak hibái, és a "szak sajtó" is eléggé lepontozta, még ma is csodálatos játék!
Most pedig íme a teljes lista:
1. Diablo II (1886) 18%
2. HL: C-S (1297) 13%
3. Deus Ex (1230) 12%
4. UT (1054) 10%
5. None Lately (781) 8%
6. Other... (706) 7%
7. Quake III (584) 6%
8. BaldursGate2 (540) 5%
9. TRIBES (410) 4%
10. EverQuest (383) 4%
11. NOLF (376) 4%
12. Sacrifice (345) 3%
13. Giants (336) 3%
14. Undying (276) 3%
Összesen 10204 szavazat - Voodoo Extreme
-
#891 azert erdekes hogy alegtöbb helyen mindenki az ut t joban szereti mint a kvéket, és a media szerint a kvék az istenkiraly...
bar azert jelentvalamit hogy a cpl ligabol kivetek a kvéket... hal istennek. -
Gabo #890 ecet:
Ment mail! Tessék olvasni! :) -
#889 Hi all !!!
Hát tényleg kiesik . De én vagyok annyira UT fanatikus hogy ha tehetem legalább 1 hétvégére felutazok Bajáról ! :)) Igaz Bari ? ;-)) És tényleg jó lenne ha mások is így gondolkodnának ( temészetesen ha megengedhetik maguknak ). Jót tenne az UT-s közösségnek ha megismernénk egymást , és megindulna valamiféle folyamat ami lehetővé tenne EQ féle összejövetelek megszervezését . Remélem nem utopisztikus álom csak ...
Üdv mindenkinek ! -
atee #888 hat ez a miskolc sajnos nagyon kiesik:(( -
Bari #887 Hali
A rendezvény oldalának a cime lemaradt, ime:
http://szt4.freeweb.hu/
Üdv Bari -
Bari #886 Hali
Miskolcon Julius 2-es 8 között lesz egy elég nagy számitógépes találkozó, a szervezők mindenkit szivesen látnak. A rendezvény 7 napos, a heti belépő ha jól tudom 5000HUF ebben a szállás oly modon bennevan, hogy tudsz hol aludni ha hozol polifoamot meg halozsakot esetleg sátrat, zuhanyzási lehetőség, es meleg kaja elérhető. Bármilyen lan-t támogató game a teritékre kerülhet, mivel én elég nagy UT fanatikus vagyok, igy UT party-k szervezésében biztosan segitek, bár nem tartozok a szervezők közé, de elég jól ismerem őket, szeretném ha egy elég nagy UT-s társaság lenne jelen, ( nekem ehhez semilyen anyagi érdekem nem fűződik pusztán szeretnék jókat játszani ) akár bajnoksag szervezését is meg lehet oldani ha elég érdeklődő összejön rá akár valamilyen dijal is, de ezt még meg kell kérdeznem, akinek esetleg kérdése van az kérdezhet nyugodtan, ha elég sok kérdés összegyült továbitom a kérdéseket a szervezők felé es a Hunreal-on Silenor segitségével megelenek majd az infók, megprobalom elérni hogy a szervezők közül valaki valameiyk este jelen legyen irc-n es akkor mindenki kérdezhessen tőle. A kérdéseket a [email protected] cimre várom
Üdv Bari -
kowajano #885 Nos. Ha jol sejtem ez valami olyasmi féle progi lehet mint a CHSP csak ezt kifejezetten assaulthoz van. be lehet állitani ne lehessen respawn kill kemperkedni, ezt 0-5 sec között állithato a másik a hammer jump ezt is le lehet tiltani és még sokminden mást. A hir egy kicsit régi és bár azt nemtom hogy szerveroldali e progi nemnagyon találkoztam még vele. Bár kitudja hogy müködik :) -
kowajano #884 -
kowajano #883 aimbotot használni akkor a legundoritobb ha klánmeccs van ha tétre megy. Az ilyen dolgok amik történnek az ilyenekkel járatják le az amugyse olyan nagy UT magyar scene-t. Ha az aimbot használata megtörtént és tagadják le kell ujra játszani a mecset és kész! ki kell követelni -
Gabo #882 Talátam egy jó oldalt. Bár english ennek ellenére valószínűleg sok hasznos infot lehet róla összeszedni. Azt hiszem az oldal címe mindent elárul:
http://www.ocrana.de/utbible/
Jó olvasgatást! -
Gabo #881 Megint megélénkül a kedvenc topicom?
Hefe:
Pont azért nem érzed a különbséget auto-aim és nem auto-aim között, mert on-line játékok alkalmával valószínűleg nem üzemel. A szerver persze ennek ellenére kilökhetett, mivel gondolom CSHP futott rajta. A CSHP kicsit jobban konfigolható így valszeg az auto-aim-et is aim botként kezelte le. A CSHP ha jól tudom az ini fájlokat ellenőrzi, teljes mértékben a server admin beállításainak megfelelően.
Freddy 666:
1.
Használd az UT beépített IRC konzolját! Ezt a menüben a Multiplayer/Find Internet Game menüponttal megnyitható ablak chat fülén érheted el. Itt a Default Server címét érdemes átírni valamelyik magyar IRC szerverre. (Pl.: irc.extra.hu, irc.sote.hu, stb..) Majd a csati címét valamelyik magyar UT-s IRC csati címére. Érdemes próbálkozni a következőkkel: #unreal.hu, #hunreal, #udhb. Majd Connect!
Az #unreal.hu mostanában elég üres, a #hunreal-t régen nem látogattam (Tudom-tudom csúnya dolog!), az #udhb pedig az UDHB klán saját csatija. Bármelyiken próbálkozol mindenhol szívesen fognak látni. Ha Ecettel, D3villel, velem vagy az _RtE_ klán többi tagjával (marha sokan vagyunk) szeretnél találkozni nézz be a #RtE csatira!
Ennek a beépített konzolnak van néhány kényelmi funkciója ami segít a közös játékban. A pontos használatot, ha visszanézed a régebbi hozászólásokat, itt is megtalálod, de a csatikon is pillanatokon belül felvilágosítást fogsz kapni.
Általában az IRC csatikon rövid időn belül kaphatsz infokat a többiektől. Megtudhatod ki, hol és éppen mit is játszik. Ráadásul a technikai problémák megoldásában is szívesen segítenek.
2.
Ha klántag szeretnél lenni csak néhány dologra kell figyelned. Gyakorolj sokat és játsz minnél többet a magyar játékosokkal, klántagokkal. A játékok előtt, alatt és után, az IRC-zés közben meg fogod ismerni a többieket és ők is téged. Lassan ki fog alakulni benned, hogy kiket találsz szimpatikusnak, kiket nem. Ha valamelyik klánnak tetszik a játékstílusod vagy egyéb módon felkelted a figyelmüket valószínűleg maguktól is ajánlatot tesznek a csatlakozáshoz. Előfodulhat az is, hogy próbák elé állítanak és ha megfelelsz akkor befogadnak.
Az is megeshet persze, hogy összeakadsz néhány szabadúszóval és együtt alapítjátok meg a saját csapatotokat.
Ha még szeretnél infokat összeszedni nézd meg a Hunreal World oldalait és fórumát!
http://hunreal.5k.hu/
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=hunreal_wo
Egyébként nem rossz szabadúszónak sem lenni. Akik ismernek tudják, hogy hosszú ideig Én is az voltam. ;)
Ecetről meg csak annyit, hogy szerencsés volt. A megfelelő időben a megfelelő helyen tartozkodott. Ugye Ecet? :)
Még egy jótanács, ne félj a klánosoktól. Ők is csak emberek!
Bazsi:
Az aim-bot egy olyan illegális kliens oldali script, ami online játék alatt is használható. Lényegében a legközelebbi ellenfél fejére tartja automatikusan a célkeresztet. Magyarán szinte bármivel lőhetsz, szinte mindig találsz. Ráadásul állandóan fejlővéseket érsz el. Általában azonnali hatású fegyverekkel használják. Kicsit lejebb már írtam róla.
RudY:
Meg fogom nézni!
Gabo
U.i.:
Bocs ha hosszú voltam! -
Gabo #875 Hefe:
Ha jól tudom az auto aim csak off-line működik. Az ami-bot viszont kimondottan úgy készült, hogy on-line is működjön és ne lehessen letiltani.
Az off-line kipróbálásával nekem semmi problémám nincs, hiszen így ki lehet ismerni a használók mozgását. On-line tesztelés is mehet, ha minden résztvevő tud róla! És ha lehet ezt illik zárt szerveren végezni. Az ellemzést pedig nagy mértékben könnyiti, ha demo is készült róla.
De ebben az esetben az eddigieket elolvasva nem erről volt szó. Aki tétmeccsen használ aim-botot vagy bármilyen csalást és ez bebizonyosodik az magára vessen! Itt szerintem egy ideig egy egyszerű "Bocsi!"-val nem lehet elintézni a dolgot. De az is igaz, hogy a vétlen személyt nem terhelhet a többiek felelősége.
Az általad említett skin, ha jól sejtem lángnyelveknek kéne futkosni raja, is erősen cheat jellegű. De ezen kívűl voltak olyan skinek is amivel teljes mértékben láthatalan voltál az ellenfelek előtt. Tétmeccsen értelem szerűen nem illik használni őket. -
#873 Még tettem be. -
Gabo #872 A csalással kapcsolatos írásaitokat olvasva egy világ omlott össze bennem. Eddig reménykedtem, hogy a magyar UT scene mentes a csalásoktól, de a jelek szerint tévedtem. Azt tartom alapvetően hatalmas hibának, hogy a csaló nem veszi észre, hogy mind a saját, mind a mások játékát tönkreteszi. Miért van erre szükség?
A csalás soha nem fogja pótolni a valódi játéktudást. Inkább veszítsek hosszú és kemény küzdelem után, mint hogy bármilyen csalással könnyű győzelmet arassak.
Én az elsők között írtam alá anno az Anti-Cheat peticót. Szomorúnak tartom, hogy az Epic máig nem tett hivatalos lépéseket az aim-bot probléma megszüntetésére, pedig több mint 6000 "aláírás" jött össze csak azon az oldalon!
Azok számára akik nem ismernék. Jelenleg leginkább elterjedt két csalási módszer az aim-bot és a skin cheat alkalmazása.
Az első esetben egy illegális kliens oldali script fut. A lényege, hogy a célkeresztet automatikusan az ellenfél fején tartja. Használata leginkább sniper, minigun, plasma second, shock first fegyverekkel elterjedt. Ahogy hallottam mókás látványt nyújt mikor a plasma sugár több célpont között ugrál, tiszta Star Wars.
A skin cheat esetén általában az illető olyan costum skint használ ami miatt teljesen láthatalan vagy "rosszul" látható. Ezt ha jól tudom már patch-el javították. Ennek ellenére mint ahogy ecettel is tapasztaltuk vannak helyek ahol még előfordul. Ha ezzel vádolnának akaratod ellenére, akkor válts át valamelyik default skin-re és reconnect.
Dikkma:
Jók a képek! -
#871 Ja az ua. mint a képek.
BAlra lenn is megnézni ám nekem azt a rajzot! -
#870 1. Nézzétek meg a PC-s játékoknak leáldozott!! topicot, mert oda raktam be a képeket, amiket
2. www.unreal2.com -on találtam, ezt is nézzétek meg.
MEGÉRI!!!
A downloadsban vannak hátterek, azt is berakok egyet pc-jatekoknak-ba. -
#869 Dikkma : :)))))))))) -
#868 Mennyi mindent nem tudok még...
Most hallok először aimbotról, VKK-ról, stb.-ről. Kár, hogy nincs arra lehetőségem, hogy ennyire elméjedjek a dologban, és meg kell maradnom mezei surmónak egyik kedvenc játékomban.
Ez elszomorít.
A csalók is, de ők nem én vagyok.
Hüpp. -
#864 Hi all !
Hát elszomorító a dolog . Bár kezdő UT-s vagyok , és az aimbot fogalmával sem vagyok tisztában , de a leírtak alapján ha jól veszem ki csalásra ad lehetőséget . Ez eléggé elítélendő dolog - miért van erre szükség ???
Nem értem, az a kis Magyar UT-s közösség miért nem tart össze ? Miért kell keresni a lehetőséget az egymás közötti feszültség növelésére ? Tipikus Magyar mentalitás :(((
Részemről az egyik következménye a szomorú , nevezetesen a kevéske Magyar szerver letiltása , jelszavas védelme . Igaz rengeteg szerver van a világon , sőt jobb eléréssel , de én akkor is inkább Magyar szerveren szeretek játszani. És most már kevesebb a lehetőség .
A másik pedig az elenségeskedés , széthúzás . Ehhh... -
ity #863 Hi.
Mivel 100%-osan 1et értek RudY-val, így csak az utolsó bekezdéséhez fűznék hozzá annyit, hogy nem sok magyar szerveren játszhatunk manapság, és ha az ilyen csalók ellen nem egységes erőkkel lépünk fel, akkor még kevesebb magyar köz szerver lesz (lásd: RudY "tanulság" bekezdését, hogy folyamatosan jelszóval védettek lesznek a szerverek). Ezért mindenkit csak arra kérek, hogy vizsgálja meg az összes felsorakoztatott állítás alapját (kérje el a demokat az érintettektől, olvassa végig az említett oldalakon található logokat, stb) és semmilyen formában ne támogassa a "játékukat" annak a néhány "embernek" (mert már bocs, de az ilyen az nem játék, és nem is ember).
ity -
#861 Gabo : sajna a hétvége elég gyengére sikeredett game szempontjából , nem maradtál le semmiről.
Janusz : a biztonsági másolattal ugyanúgy lehet játszani , de célszerű feltenni a 4.36-os patch-t , és néhány bonuspack-ot. De ha szereted a játékot akkor célszerű megvenni , a GOTY 4000 Ft-ért ajándék , igaz nem tudom hogy még kapható-e ennyiért. -
Gabo #859 Hi!
Lemaradtam valamiről a hétvégén? -
Bari #858 Hali
ecet: az én gépemet sem ártanaki kipofozni, de azért működőképes:)
én biztos leszek 8-9 körül, Gabo szerintem nemjön, Zed-sem tud jönni, osztálytalálkozóra megy, de lehet hogy régnemlátott Mütyi tiszteletét teszi a szerveren:)
A szombati munkanap engem is kiboritott
Üdv este találkozunk
Bari -
#857 Bocs ,az előző Bari-nak irt dologot Gabo-nak szántam eredetileg ( de hát ez a szombati munkanap kibillentette a biorigmusom ;-) ) -
#856 Háj !
Mijeza passzivitás ????
Na mindegy , az aktív emberkéknek mondom , ma este game !!! Aki csak tud jöjjön !!! Az ismert irc csatikon megtalálhattok minket !!!
Bari : remélem sikerül kipofoznod a géped ma estére !!!
Üdv
ecet -
Tomcat #855 Értem én, de akkor se olyan jó, mint a DOM... -
Gabo #853 Nézz el ide:
http://hunreal.5k.hu/
Ajánlom figyelmedbe a magyar UT-s irc csatikat is!
Olvasd el a régebbi hozzászólásokat! -
Tomcat #850 A CTF szar, a DOM az a jó! Meg a TDM... -
#849 Bahh, a játék oké, de nemtom, mikor lesz időm - járkálni, meg tanulni.
Most mondták, hogy azon az órán, amit éppen most hagytam ki, bejelentette a tanár, hogy írunk (2 hét alatt 2-őt :( ) márpedig ez az a tantárgy, amitől a legjobban félek.
Jövő héten lesz egy 4 napos szünt (csüt-vasárnap) akkor megpróbálok este szakítani egy kis időt.
Nem szeretek dm-ezni. Éljen a ctf, dom! -
Bari #847 Hali
Hajrá Dikkma
Gondoltam irok már valamit, kezdett lecsuszni a topic :)
Ha megvan a wincsid én is szivesen jatszanék veled. :) -
#846 :))
Nézek valami 10-15 e ft-os, kókány használt szart. Aztán UT-zni fogok minden hétvégén (amikor nem tanulok ). -
#845 Dikkma : önbizalomban nincs hányod ! :))) Ez nagyon pozitív ..
Ma már jobban ment nekem is , rám is fért egy kis sikerélmény ..
Üdv -
#844 Hm, ha lesz vinyóm, akkor megverem Gio-t, tényleg, nem is tudtam, miért van hiányérzetem. Szóval, ezt akartam. Hát, ez jó, csak mikor hal meg Gio? Lefordítva: mikor lesz vinyóm???
( :) )