Unreal Tournament
  • Gabo
    Hefe:
    Ha jól tudom az auto aim csak off-line működik. Az ami-bot viszont kimondottan úgy készült, hogy on-line is működjön és ne lehessen letiltani.
    Az off-line kipróbálásával nekem semmi problémám nincs, hiszen így ki lehet ismerni a használók mozgását. On-line tesztelés is mehet, ha minden résztvevő tud róla! És ha lehet ezt illik zárt szerveren végezni. Az ellemzést pedig nagy mértékben könnyiti, ha demo is készült róla.
    De ebben az esetben az eddigieket elolvasva nem erről volt szó. Aki tétmeccsen használ aim-botot vagy bármilyen csalást és ez bebizonyosodik az magára vessen! Itt szerintem egy ideig egy egyszerű "Bocsi!"-val nem lehet elintézni a dolgot. De az is igaz, hogy a vétlen személyt nem terhelhet a többiek felelősége.
    Az általad említett skin, ha jól sejtem lángnyelveknek kéne futkosni raja, is erősen cheat jellegű. De ezen kívűl voltak olyan skinek is amivel teljes mértékben láthatalan voltál az ellenfelek előtt. Tétmeccsen értelem szerűen nem illik használni őket.