Unreal Tournament
-
kowajano #801 "Az EarthQuake 2001. rendezvénysorozat tagjaként kerül megrendezésre 2001. április 27-29-én az EARTHQUAKE III. rendezvény. A gödöllői aréna újra megnyitja kapuit a nagyérdemű előtt, és minden eddiginél nagyobb és színvonalasabb CyberSport versennyel várja az érdeklődőket. Kibővítvén a férőhelyek számát, most több, mint 400 főt tudunk géppel együtt fogadni.
A bajnokságokon résztvevő játékok: Quake III. Arena Face to Face (párharc) és csapatjáték, Quake World Face to Face és csapatjáték, illetve Half Life Counter Strike csapatjáték. Ezen felül természetesen bármilyen játékot ki ki lehet próbálni hálózatban. Akik nem versenyezni, hanem csak a játék kedvéért jönnek el, azok számára "play for fun" servereken lesz lehetőség a folyamatos játékra, péntek estétől vasárnap estig.
Helyszín a Szent István Egyetem gödöllői aulája (az EQ2 helyszíne). Résztvételi díj 3000 Ft, mely az egész rendezvényre szól, bármelyik játékkategóriára. "
Tehát aki 3 napig nem akar aludni, az izzadtságában akar fürödni annak ott a helye a gigantikus aulában. Én ott leszek...
ahogy elnézem most is csak Kvakk meg CS lesz