Unreal Tournament
-
Felhívtam őket. Kb. 10 percet nézegettem a levegőbe, amíg ők ügyet intéztek. Erre visszajött a csávó, hogy inkább az 1212-őt hívjam. Az a baj, hogy ha azt hívom, ugyanaz a szöveg jön be, mint a 0680380038-nál. Most akkor ugyanaz? Miért nem képesek internetelérést biztosítani nekem? Ha ki van fizetve?
Ma már többször csaptam rá a gépházra, a cd-mből nem tudtam kiszedni a hangkártya kábelét, így kitéptem, lehet, hogy a hangkártya is sérült, szétrúgtam egy-két tárgyat a lakásban és lelőttem vagy 300 botot. A kihúzható billentyűzet-tartó alatt a lábamnál van a gépház két oldallemeze, a jobb lábam mellett egy 5.25"-os floppy-tartó doboz, a tetején a vinyó, kihúzva a kábelek a házból, hogy pont elér addig. Elrecseg csendben. A cd-m a gépházból félig előre kilógva , darabokban. Minden teli van cd-kel, undorító. Teli van a föld Chip-ekkel kábelekkel, lemezekkel, meg Matávos papírokkal. Mindjárt elmegyek, és betöröm a Matáv-iroda ablakait. Utána szétlocsolom a cd tisztításakor is használt alkoholt, majd c'mon neki a tűz.
Nem, nem is. Majd holnap. Akkor teli lesz férgekkel.