2426
Unreal Tournament
  • Gabo
    ecet:
    Bari ICQ-száma fent van a Hunreal World fórumán itt:
    http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?ujsag=hunreal_wo&id=957732392

Ő hét közben is elérhető, esetleg vedd fel vele a kapcsolatot.
    Ha magya játékosokat keresel nézz be az #udhb csatira is, ott szinte mindig találhatsz valaki!
    De gyakorláshoz a külföldiek is jók. Keresd azokat a szervereket ahol nincs túl nagy különbség a játékosok pingjei között! Így hamarabb megszokhatod a netes játék sajátosságait.
  • ecet
    Én meg most UT-éltam jót ;-)

Engem nem az zavar hogy utolsó a topic , hanem az hogy allig lézengenek az ( Magyar ) emberek a szervereken.
    Ha nem lenne állandó társam nem tudom kivel játszanék ? Talán bot-okkal :((
  • Dikkma
    Na megyek UTélni.

Ennek kb. annyi jelentősége van csak, hogy nem lesz utolsó a topic.
  • Gabo
    Ity:
    Kicsit más megoldást találtunk a problémára. :)
  • ity
    Hi.
    Nem kell feltétlenül hétvégének lennie ahhoz, hogy pl landorból DOM (vagy bármi más) legyen. A lényeg, hogy legyen értelme átállítani (magyarul elég jelentkező).
    Csá.
    ity
  • ecet
    Gabo:
    ;-)
    Rajtam nem múlik a dolog - hétvégén találkozunk az #unreal.hu csatin .
    Már várom .. :-))))))))
  • Tomcat
    Na majd meglátjuk, hogyan érek rá mostanság...
    Amúgy elég gyökér vagyok ám UT-ben! :)
  • Gabo
    ecet:
    Gondolom azóta kicsit javult a véleményed? ;-)
    Remélem legközelebb már leszünk annyian, hogy nem lesz szükség a botokra sem.

Dikkma:
    Gondolom matáv.
    De nem lennék meglepve, hogy ha a szervernél lenne a gond.

Tomcat:
    Előzetes egyeztetés után hétvégénként lehet szó DOM-ról. Az #unreal.hu -n megtalálsz.
  • Tomcat
    Pénteken dugig voltak a DOM serverek, szombaton, alig lézengtek páran :(
    Pedig szerintem az egyik legjobb mod
  • kowajano
    Domination nem a legkedveltebb modok közé tartozik sajna :(
  • Tomcat
    Hát igen, eléggé húsdaráló feeling volt az a pálya... :)
    Átmentem egy DOM szerverre, de ott meg akkora csírák voltak, hogy csak na! 60-90 pontos átlagokkal végezetem, mire vége volt a meccseknek...
    Csak úgy jöttek a fegyver csőve elé, s akkor se tudtak mit csinálni. Sajna tegnap nemvolt máshol mozgáés a DOM servereken. Látott már valaki ilyet? 2 serveren volt mozgás összesen...
  • Dikkma
    Most csak netezem, 50:21-e szépen bírja, gyors is. UT alatt mi lehet a gond?
  • Dikkma
    Tegnap olyan állatok közé kerültem, hogy öröm volt játszani. Hívtam Tomcatet is, de nem sokáig húzta, megelégelte, hogy lelövik, mielőtt fegyverhez ér :-))))

Ja ez ctf volt, 2:2-nél szakadtam le, pedig már elkezdődött a sudden death. Addig mindkét zászlónkat én vittem be, pedig mondom, ezek állatok voltak. Disznón játszottak :-))

Mér szakad meg az adatforgalom 20.00 és 40.00 perc után, ha UT-zek? Utána bírta másfél órát, de aztán megint.... kb. 6szor kellett tegnap disconnecteznem, a vonal nem szakad meg, de adatforgalom nincs. Szakadoka játékból, és a chatről...
    Ja és tegnap is min.400-as pingem volt. Kurva aggyát.
  • ecet
    Gabo
    Igazad lehet , egy kicsit kisarkítottam a dolgot - kb egy hete irc-zem (még szoknom kell).
    Amúgy én mindig ezt a nicket használom (kb 13 éve - megboldogult C64 korszak).
    Most is játszunk D3vil-lel - csak hát a Magyar szerverek 1 vs 1 -esek, így most utoljára az Opasia DM szerveren játszottunk a németekkel :((
    Tényleg jó lenne ha valamelyik magyar szerver többjátékos lenne - mint pl. tegnap a Landor.
    Vagy csak én nem ismerem azokat ??
  • Gabo
    ecet:
    Valószínűleg azért nem "akartak" észrevenni az #unreal.hu mert vagy játszottak, vagy másik csatin voltak elmerülve a szövegelésben. Egyébként milyen nick-kel játszol?

Dikkma:
    Képzeld el, mi lenne akkor ha végre a Gio-hoz hasonló játékosok egy komolyabb, esetleg nemzetközi versenyen is bizonyithatnának. Mondjuk a CPL valamelyik versenyén.
  • Dikkma
    ecet, tegnap Gio egy nagy pisztránggal csapkodta ity fejét, mivel ő nem akarta átállítani a szervet, de aztán megtette, persze ez nekem nem volt olyan jó :-))

Most is megyek játszani, dom, vagy ctf majd meglátjuk.
  • Coine
    1ébként én is szívtam már ekkorát csak nekem a memo volt szar, aztán az alaplap, aztán a hangkártya mondta fel a szolgálatot :((
    De ez már a múlt és most minden coool...
  • Coine
    Bocsi, ne érts félre! Én csak a hosszó monológon(-okon) mosolyogtam, nem azon, hogy ennyit szíííívtál.
  • ecet
    Nem mintha sokat számítana hogy én kis kezdő mit mondok , de csak megerősíteni tudom az előző hozzászólást.
    Tegnap éjjel a Landoron játszogattunk amikor Gio becsatlakozott és ezzel számunkra végetért a játék.
    Azért Gio máskor hagyhatnál néha 2-nél többet lépni ;)))
    A #unreal.hu csatin pedig elég bizalmatlan emberkék csücsültek , mivel még csak észre sem akartak venni hogy beléptem :(((
    Azért tegnap jó volt hogy a Landor nem 1 vs 1 volt. Kinél lehet kérni az átállítást ismét ( mondjuk ma estére )??
  • Dikkma
    Ez a Gio gyerek sejt valamit. kb. 35-0-ra rakott le... :-)))

Nem szabad keverni a játékokat. Miután elváltunk Gio-val, gond nélkül leraktam bárkit... bele lehet rázódni.
  • Dikkma
    OK.
  • Dikkma
    Nemsokára végez. Isten megszánta jobb kezét, hűséges prófétáját. Lejönnek a packek, már lenn van az s3tweak 1.15, a dx8, a BP4, a BPack1, és nemsokára a inoxx is. Patchelek, bp-eket rakok, és ha jön valaki, be van nyomva az icq. A Béci miatt kikapcsoltam az MSN-t, most lépett be. Hülye köcsög. De az icq megy. Vároma jelentkezőket, kb. 4-ig leszek fenn, de lehet, hogy addig nem engedik a szülők.
  • Dikkma
    Coine, ez nem vicces. Mint ahogyan az eleve nem lehet tréfás, hogy valaki fél év nélkülözés után, megfogyva, megtörve hazaér, előtte két hónnapal már tervezte - VAZZEG, OLVASSA! - hogy játszik egy nagyot, és egyszerre két adattároló eszköze megy tönkre. - VAZZEG, KÉTSZER LEÁLLT A TELEPÍÍTÉS, DE MOST MEGY!! MEGLESZ!!! - szóval most felmegyek az Internetre ( a matáv 9-re ígért még egy lehetőséget ) és lelövök mindenkit, mint egy kutyát.
  • Coine
    Mond a címet ahonnan ezeket le lehet tölteni!
  • Dikkma
    106858478. Gyertek csak. Úgysem leszek fenn.
  • Coine
    :)))
  • Dikkma
    Felhívtam őket. Kb. 10 percet nézegettem a levegőbe, amíg ők ügyet intéztek. Erre visszajött a csávó, hogy inkább az 1212-őt hívjam. Az a baj, hogy ha azt hívom, ugyanaz a szöveg jön be, mint a 0680380038-nál. Most akkor ugyanaz? Miért nem képesek internetelérést biztosítani nekem? Ha ki van fizetve?

Ma már többször csaptam rá a gépházra, a cd-mből nem tudtam kiszedni a hangkártya kábelét, így kitéptem, lehet, hogy a hangkártya is sérült, szétrúgtam egy-két tárgyat a lakásban és lelőttem vagy 300 botot. A kihúzható billentyűzet-tartó alatt a lábamnál van a gépház két oldallemeze, a jobb lábam mellett egy 5.25"-os floppy-tartó doboz, a tetején a vinyó, kihúzva a kábelek a házból, hogy pont elér addig. Elrecseg csendben. A cd-m a gépházból félig előre kilógva , darabokban. Minden teli van cd-kel, undorító. Teli van a föld Chip-ekkel kábelekkel, lemezekkel, meg Matávos papírokkal. Mindjárt elmegyek, és betöröm a Matáv-iroda ablakait. Utána szétlocsolom a cd tisztításakor is használt alkoholt, majd c'mon neki a tűz.

Nem, nem is. Majd holnap. Akkor teli lesz férgekkel.
  • Dikkma
    Na, az a kibaszott helyzet, hogy mivel tegnap, nem is, ma reggel fél hétkor feküdtem le, nem is mentem be a Matávba. De anyám benn volt, mert a gyökér matáv két szerződést küldött, két logint a matávnethez- de egyik sem műxik. Beszéltem velük, a zöld számukon, le van törölve mindkét login, és 17:40-kor megbeszéltem az ügyintéző surmóval, hogy visszahívom őket egy óra múlva ( 10 perc még ). Ugyanis abban a pillanatban nem tudott utánanézni a dolognak, mert lefagyott a szerverük ( LOL. ) . Tehát, ha sikerül 18:40-kor beszélnem azzal a gyökérrel, aki a matáv kisokosa, és meg tudják nézni, hogy télleg az enyém-e az az előfizetés, akkor kreálnak nekem egy új jelszót, egyebek, persze az csak két óra múlva fog élni. 9 előtt nem leszek fenn. Ill. most is fenn vagyok, de ezen az előfizetésen nem maradhatok sokáig. HA és amennyiben ne adj Isten minden összejönne, akkor 9kor találkozhatnánk. A feltételes mód a szó végén annak szól, hogy a cd-m semmi szín alatt nem hajlandó leolvasni az utcd-t, tehát nem tudok játszani. Szóval én ezen már nem is lepődöm meg, nem is vagyok mérges, az ember egy idő után megtanulja kezelni, hogy az élet mindig keresztülhúzza az ember álmait. Márpedig nekem az volt az álmom, hogy szerdától vasárnapig minden nap ut, jövő héten counter és q3. Ez van. icq-t letöltöm, valszeg netezni fogok, sőt, lehet. hogy játszani is - szegény ut nem tehet róla, hogy a q3:a jobb íróval került a napvilágra (Béci, ennyit rólad ).

Nem elfutok a kihívás elől, nem attól félek, hogy megcsapnak, hiszen ez teljesen nyilvánvaló. Nem TUDOK jönni.

Na pá...

Ja:

Bonus Pack Hivatalos kiegészítő 14,5 M

Bonus Pack 4 Hivatalos kiegészítő 15 M

Inoxx Pack Hivatalos kiegészítő 5 M

Assault Bonus Pack 23 M

Mark OZ MAP válogatás

Ezekből most melyik Bonus pack? Gondolom a Bonus Pack, és a B.P. 4. Akkkor az Inoxx Pack a 2 vagy 3. kiegészítő? És mi a 4.?
  • Gabo
    Amen.
  • nyunyu
    Szep egy monolog :-)
  • Dikkma
    Gabo: természetesen örömmel, boldoggá tesz, ha tapasztalt UT-sekkel, kedves beszélgetőtársaimmal játszhatok. Példaképekkel, mesterekkel - akiken aztán a tanítvány szükség-és törvényszerűen túlnő.... :-)))))
    Figyi, majd meglátjuk hogyan, holnap még töltenem kell patchet is. Bonus Pack nemtom, lesz-e...

• Dikkma
    Gio, akkor péntek vagy szombat, majd checkolom a fórumot.
  • Dikkma
    Tomcat, miután durva, rideg, abszolút nem hozzád illő Sid&Tomcat-es hozzászólásokat olvastam, kétszer is meggondolom, hogy klánba lépjek veled.

Tudod mi a baj? Hogy ezt most nem viccből, vagy élcelődésből mondom. Durvák voltatok, nagyon, és falusi módon kötekedtetek. Ezt nem kellett volna. Holnap nem találkozunk.

Nagyot csalódtam.
  • Dikkma
    de vinyóra nem volt pénze a nyáron-akkor is beszart már 1x-, s hát

2x
  • Dikkma
    Az élet ronda. Gusztustalan.

Nem is: egy habostorta. Csak valaki egy nagyot rúgott bele.
  • Dikkma
    ja! A legnagyobb poén!

Kapcsolom be a gépet, erre minden alkalommal kiírja, hogy a S.M.A.R.T elektronika szerint bármelyik pillanatban vége lehet a dalnak a Quantumban... :-))))

Mindig csak egy F1-el enged tovább... ejha.. :-)))
  • Dikkma
    diegho: a mutterodat küld el orvosi egyetemre, orvosoknak ingyér volt decemberig isdn-bekötés, nekem is megvan. Azt, hogy most Zalaszámról netezek ( ja és nézz rá az órára ) azt viszont holnap valaki keservesen meg fogja bánni a Matáv iurodában, amikor átharapom a torkát, és lassan kiiszom a vérét.

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Isten hozta Dikkmát back in the life.

Gio: letöltöm az icq-t, holnapra meglesz. Majd megkeresem a számomat is.

Béci: vazzeg, mostanra tudtam átpartícionálni, formázni, scandiskelni, win-t telepíteni. Jövő héten veszek egy IBM vinyót, 2 mb cache, 7200 rpm, udma 100 - de a cd-író addig is ugrott :(((((

Mindenki: 3 hete, mielőtt albérleti remetemagányomba vonultam volna, két hülyeséget csináltam.

1. véletlenül letöröltem a fél registry-t :-))))
    2. Kitéptem a cd-mből a tálcát :-))))

Végül is mind a kettőt megoldottam, de ... az UT-t nem akarja olvasni a cd. Holnap kikapom, és alkohollal megtisztítom a lencsét, talán működni fog, de nem garantált, hogy le fogja olvasni. Addig is, ne kövezzetek meg, de Q3-aztam (vagy másfél órát!!!! WOW!! ) . Ha nem tudom felrakni, akkor nem tudok játszani. Majd meglátjuk.

Béci, holnap miután Gio kiélte magát rajtam, majd megverlek.

"Ja, féljél, mert Topi lehet vesz gépet, s akkor meglehet megalapúl a BUTK= Baki UT Klub:) "

:-)))))))) WOOOOW!! KÚL KÚL KÚL!!! Majd én összerakok annak a csírának egyet!
    Sid gyakorol? Istenem, ad, hogy gyakoroljon! Legyen hozzá türelme!! Na!!! Akkor talán majd elgondolkozik, hogy mi is a szerepe neki ezena földön. Mármint akkor, amikopr nyáron mégis perfektre verem majd :-))))

Vasárnap már nem leszek, szombatig tudok csak játszani! Megyek, és meg kell majd keresnem a vinyó árát :-))

Na, az élő adás befejezve. Csumi mindenkinek!
  • diegho™
    Az árakat elnézve nem is lesz isdn-em, de még nem tudom mi lesz, lehet hogy röpülök a fősuliról, akkor meg nem tudom mi lesz még velem.
  • Gabo
    Mindek ISDN? Modemmel sokkal könnyebb megtanulni a LAG-os helyzetek túlélését! ;-)
  • diegho™
    meg mingyá te is!