Unreal Tournament
  • Dikkma
    diegho: a mutterodat küld el orvosi egyetemre, orvosoknak ingyér volt decemberig isdn-bekötés, nekem is megvan. Azt, hogy most Zalaszámról netezek ( ja és nézz rá az órára ) azt viszont holnap valaki keservesen meg fogja bánni a Matáv iurodában, amikor átharapom a torkát, és lassan kiiszom a vérét.

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Isten hozta Dikkmát back in the life.

Gio: letöltöm az icq-t, holnapra meglesz. Majd megkeresem a számomat is.

Béci: vazzeg, mostanra tudtam átpartícionálni, formázni, scandiskelni, win-t telepíteni. Jövő héten veszek egy IBM vinyót, 2 mb cache, 7200 rpm, udma 100 - de a cd-író addig is ugrott :(((((

Mindenki: 3 hete, mielőtt albérleti remetemagányomba vonultam volna, két hülyeséget csináltam.

1. véletlenül letöröltem a fél registry-t :-))))
    2. Kitéptem a cd-mből a tálcát :-))))

Végül is mind a kettőt megoldottam, de ... az UT-t nem akarja olvasni a cd. Holnap kikapom, és alkohollal megtisztítom a lencsét, talán működni fog, de nem garantált, hogy le fogja olvasni. Addig is, ne kövezzetek meg, de Q3-aztam (vagy másfél órát!!!! WOW!! ) . Ha nem tudom felrakni, akkor nem tudok játszani. Majd meglátjuk.

Béci, holnap miután Gio kiélte magát rajtam, majd megverlek.

"Ja, féljél, mert Topi lehet vesz gépet, s akkor meglehet megalapúl a BUTK= Baki UT Klub:) "

:-)))))))) WOOOOW!! KÚL KÚL KÚL!!! Majd én összerakok annak a csírának egyet!
    Sid gyakorol? Istenem, ad, hogy gyakoroljon! Legyen hozzá türelme!! Na!!! Akkor talán majd elgondolkozik, hogy mi is a szerepe neki ezena földön. Mármint akkor, amikopr nyáron mégis perfektre verem majd :-))))

Vasárnap már nem leszek, szombatig tudok csak játszani! Megyek, és meg kell majd keresnem a vinyó árát :-))

Na, az élő adás befejezve. Csumi mindenkinek!