Unreal Tournament
  • ity
    Hi.

Coine: Személyesen ismerek olyan embert aki sokáig 33.6-os modemmel nyomta az UT, és most is csak 56-os modeme van. Természetesen jelentkezett a Ligára és biztos vagyok benne, hogy 33.6-ossal is jelentkezett volna. Mert szeret JÁTSZANI (nem véletlenül írtam nagybetűkkel előző hozzászólásomban, mert akkor is és most is úgy gondolom, hogy a JÁTÉKÉRT kell nevezni, nem feltétlenül a győzelemért (az egy kellemes de mellékes dolog). Bátran kimerem jelenteni, (mivel többségüket ismerem) hogy akik eddig jelentkeztek azoknak a többsége 56-os analog modemmel jelentkezett, úgyhogy én ezt csak kifogáskeresésnek tartom továbbra is.

Gabo: Először is sajnálom, hogy széthullott egy összeszokott társaság (remélem lesz helyette minél elöbb egy újabb, szerverrel együtt). De ...
    Mi volt durva azon amit írtam? Én csak egy erélyesebb felhívást mondtam, semmi több (de úgysem ez a lényeg). Neked is ugyanaz szól mint Coine-nak, ez JÁTÉK, nem "kell", hogy esélyed(etek) legyen, JÁTSZANI kell. Ha ellátogattál a Liga nevezési oldalára láthattad, hogy vannak "csapatok" ahol vannak még betöltetlen helyek, bármelyikben szívesen fogadnának (szvsz). És ha 4 embert nem is tudnál magadnak összeszedni ctf-re, ott van a 2on2 tdm. Nehéz elhinni, hogy egyetlen embert sem találsz akivel legalább abba ne nevezhetnél. (Nem kell, hogy össze legyetek szokva, mert csak JÁTÉK!) Lehet, hogy nem hiszed el, de elmondom mi van: 2on2-re is jelentkeztem és még SOHA életemben nem játszottam így tdm-et, magyarul nem lehetek összeszokva a párommal, mégis ott vagyok, (és azóta sem gyakoroltunk 1 percet sem, és valszeg nem is fogunk) mert JÁTSZANI akarok(unk)! FUNPLAY, ha tudod mi az :)
    Klán feloszlás: nem azért mondom, hogy bizonygassam az igazamat, de én igenis neveznék akár vadidegen emberekkel is (persze ha befogadnának) ha ilyesmi történne, mert JÁTSZANI akarok. Úgyhogy remélem nem haraxol meg, de ez is csak "kifogás" amit írtál (legalábbis én így látom, sorry).

A többiek akik meg nem veszik a fáradtságot, hogy mégis jelentkezzenek azok ... inkább nem mondom :) olvasgassák a nagypapis hozzászólásom.

Csá.

ity