2426
Unreal Tournament
-
Tomcat #751 Hi!
Ha ISDN-nt akarsz otthonra, akkor le kell cseréltetned az analóg vonalat digitálisra-ekkor jóval olcsóbb a bekötés, de az egyszeri bekötési díj így se olcsó. Nyáron mintha 12E FT lett volna. Azóta változtattak egy kicsit a csomagon. nem tudom most mennyi. na, ha a kedvezményes időszakban 18:00-07:00 folyamatosan nyomatni akarod a netet, akkor ISDN esetében havi max. 12 E FT. kell fizetned. Ebben minden benne van. Ha nem, akkor csak olcsóbb... -
Tomcat #750 Na, akkor most Dikkma üzenetét tolmácsolom:
Sajna a vinyója beszart. Tök jó gépe van, de vinyóra nem volt pénze a nyáron-akkor is beszart már 1x-, s hát ez most megbosszúlta magát. Nem lehet megformázni se. legalábbis nem tisztességesen. gyorsformat megy, de ekkor a windows telepítő 15%-nál kiakad :(
Szóval üzeni, hogy az UT meccsek elmaradnak-legalábbis eltolódnak. Most beszéltem vele pár perce, akkor aszomdta talán holnapra megtudja oldani a problémát...
na majd meglátjuk. -
nyunyu #749 Hmm, ezt a szivast... -
diegho™ #748 Nem tudod mennyi a bekötési díj, és még kell e valamit fizetni a 4000Ft-on felül? Ha 4000-ben megáll, akkor azt hiszen beköttetem, de csak áprilisban, mert addig bent lesz a koliban a gépem, ahol nincs net. - a qrva annyát! -
Tomcat #747 Hát nagyjából két választásod van:
1 Matáv
2. nem-Matáv
Logikus nem? :)
Nekem Matáv ISDN van. Nem rossz, de nem is nagy szám: Matáv Mindenkinek+korlátlan+1 szálas kapcsolat+ az a tény hogy digitális vonal van benn, amit ugye megfizettetnek=12E FT. No ez persze jól hangzik, csak ugyebár a Matáv szereti szivatni a jónépet. Nem mondig tudsz kapcsolódni a forgalmas időszakokban, néha áll a böngészés-elég sokáig, mert nincs adatforgalom, s egyéb nyalánkságok...
Mindenesetre gondolom korlátlan kapcsolatot akarsz. Ebben az esetben sajna a Matáv a legköltségkímélőbb megoldás-no persze ha a kábel megoldható, akkor nyomasd ezerrel... Matáv korlátlan van 4000E körűl azt hiszem, ezt ha gondolod még rárakhatod a Matáv Mindenkinek csomagot-ez egy 4000E FT-s általánydíj, melyért cserábe a kedv. időszakban nem fizetsz semmit a telefonálásért, abban az esetben, ha helyi tarifályú számot hívsz. Ez együtt kijön 8E FT-ből. No persze ez nem kötelező, hisz a számlázás megáll? 150Ft után a kedv időszakban matáv vonal esetén.
Na akkor most a fenti sorok a reklám helyét képezték. Utálom a matávot, de jól fizetnek a reklámozásukért :):)
-
Tomcat #746 Sid üzeni: mindennap UT-ni fog, hogy a nyári LAN partyn széjjelszedhessen...
Ja, féljél, mert Topi lehet vesz gépet, s akkor meglehet megalapúl a BUTK= Baki UT Klub:)
Ebben az esetben azt hiszem eggyesíteni kell majd erőinket, barátkozz a gondolattal, hogy mégiscsak meg kéne csinálni aztat a klánt... :) BEHun, vagy valami hasonló... BEHUT?, BEUT?, BEÜT? Majd meglátjuk. -
Tomcat #745 Te macó. ne legyél ennyire menő, mert még a végen megijedek...:)
na mind1, tudomásúl veszem, hogy nagyon izgúlsz már, attól félve, vajon mennyire döngöllek bele a talajba-ja, bocs kenlek fel a falra.
Na de most komolyan: nagyon bízom benne, hogy még vagyok olyan szinten UT-ben, hogy tudjam tartani magam ellened. Mint mondottam kb. 2:1 lesz az az arány-sajnos javadra :):( Na de majd meglátjuk...
"A nevem holnaptól: "Béci Killer", "Béci Annihillator", "Beci Eraser" vagy valami hasonló lesz. :-))" kehem... Na ne röhögtessél már!
Ja, jut eszembe le kell kapnom az MSN-t... Tudod ma nekem is kisimúlt a vinyóm. Kb. 1 hónapig volt rajta a win98 :) Lehet felrakom inkább a Mandrake 7.2-t, végűl is UT-ni azon is tudok... -
diegho™ #743 Fiúk!
Millen net szolgálltatótok van? Most akarok net.et köttetni, de nem tudom melyiket válasszam. -
Gabo #742 Dikkma:
Gionak nem kell ahhoz hostolni, hogy valakinek jó alaposan ellássa a baját, bárhol megteszi!
Tapasztalatból tudom. }8-]]
Ha gondolod hétvégén IRC-n az #unreal.hu csatin megtalálhatsz engem is.
U.i.:
MSN Ins. Mészáros? Booa...:P
Sokkal inkább ICQ! ;-) -
#741 Gio: ma megyek haza, format c:, fel WinME+driverek, szűz UT + 4.36 + Bonus Pack 1-2-3-4. A Tomcatnak is mondtam, hogy találkozunk holnap, de mi már átszoktunk az MSN Instant Messengerre, az e-mail kell hozzá, asszem, töltsd le, és majd vmikor találkozunk ( ha holnap, az is jó ). A Béci holnaptól mint "Szánalmas János", " Üldözött" , "Senki", "Mindenki Célpontja" lesz megtalálható, úgy szétverem, hogy íííjjha. Persze, amint megjelensz, megyek, ahova mondod ( de! remélem valami már meglévő szerverre megyünk, és nem te hostolsz ).
A nevem holnaptól: "Béci Killer", "Béci Annihillator", "Beci Eraser" vagy valami hasonló lesz. :-))
Béci, készülj. -
ity #739 hmmm
vmiért nem jött át a kép :/
na mind1, a link ott van, érdemes meglesni a képeket nagyban is :) -
ity #738 Hi.
Előre is sorry a képért, de nem tudtam megállni, hogy ne szúrjam be ide.
Ha kíváncsi vki a többi képre is, az kattintson ide
Csá.
ity
-
ity #737 Hi.
sKs: a lista pörög, mert folyamatosan lekérdezi a mester kiszolgálókat, ha türelmes vagy és kivárod a végét, akkor nem fog pörögni és tudsz választani rendesen
másik lehetőség: igen az open location, ide kell beírni ip címet a portot pedig közvetlenül az ip cím után kell írni kettősponttal elválasztva tehát pl 152.66.93.245:8888
na csá
ity -
Gabo #735 Coine:
Próbáld meg másik járékokkal, tesztprogramokkal is! Ha ott is jelentkezik a hiba, akkor egyértelműen driver- vagy kártyahiba.
Ha jól tudom alapból a játékosok létszáma max. 16-ban van limitálva. De vannak szerverek ahol 32 játékos is nyomulhat. Amit javasolni tudok, nézz körül a szerverbeállításokkal foglalkozó oldalakon! -
kowajano #734 Coine
szerintem nem tudsz berakni 16 botnál többet
a másik lehet hogy a videokártya hibája probáld egy másik driverrel -
#733 +Miért nem lehet berakni 16 botnál többet? Aki tud valami patch-ről, ami engedélyezi a több bot berakását az írjon. -
#732 Figyeljetek! Előfordult e már bárkinek az, hogy az ég remeg meg szar a garfikája az égnek?? Mert nekem néhány pályán előfordul, de csak azokon amiket én raktam fel, nemtom mért van ez, pedig fennt a 4.36+Bonuspack??????? -
#730 udhb -
#729 Hát, én nem tudok belépni arra az udbh-ra vagy mi a szöszre -
#728 This is a zip with beta versions of both a new D3D and OpenGL renderer. The new D3D renderer uses DirectX8 which should result in improved
performance due to improved texture management. It also now supports the DXT1 compressed textures from the 2nd UT CD. The OpenGL
renderer is now up- to date with the D3D renderer and needs some settings added to the OpenGLDrv setting of your UnrealTournament.ini file.
[OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice]
RefreshRate=60
UseTrilinear=False
UseS3TC=True
UseTNT=False
LODBias=0
UseMultiTexture=True
UsePalette=True
UseAlphaPalette=False
For bugs please email [email protected]
-
#727 Ity: ezek szerint megsértődtél. Na mindegy, a te bajod.
Gio: ma 6-6:30 -ig leszek csak fenn, mostantól, de jövő héten szerdától minden nap 6- éjjel 3. -
Szepi #724 Add meg a cimed meg mindenféle adatodat, valahogy jutass el hozzám 350-et oszt már kapod rá két napra TDK CD-n...(350=200 a CD, 150 postaktg) -
ity #722 Hi.
Dikkma: nem nyesem, hogy jön ide az anyám, ugyanis nem UT-zik :)
Viszont ha már ide fajult a dolog, megkérdem: a tied az utca sarkon áll?
Bocs, de ha vmi bajod van VELEM akkor AZT írd, és a felmenőági rokonaimat hagyd ki belőle!
Amúgy meg, még mindig nem látlak sem téged sem többieket az mportálon, szal no comment. Ha ott lennétek, nem írtam volna azt amit írtam, így viszont továbbra is ugyan azt gondolom rólatok (és nem az anyátokról, mint Dikkma).
Csá.
ity
-
kowajano #721 ja pont azzal segited hogy meghalsz :)) -
diegho™ #720 Igen. A team meccsek a legjobbak, nem számít hányszor halsz meg, csak az, hogy segítsed a csapatod. -
#719 ity, remélem nem sértődsz meg ezen: anyád,
ugyanis én sem sértődtem meg a te hozzászólásodon.
Gio: bocs, de azért írtam be, mert mennem kellett, és persze amilyen mákom van, ma karbantartják a géptermet, és mennem kell 16:00. Majd legközelebb, otthonról ( jövő hét)
ja és ne várj túl sokat, én f2f és deatmatchben csapnivaló vagyok, ugyanis rengetegszer halok meg, az igazi erényem, hogy a sok halál általában máséval is jár, tehát minden olyanban, ahol nem számít a halál, ctf, dom, stb. abban szeretek csak játszani, mert ott hasznosan teszem, hogy meghalok, a többiben ugyebár csak hátrány.. -
diegho™ #718 Nem szánalmas, de az Acorp Savage4-től mit vársz? A 3Dmark2000-ben a helikopter az első kanyarig sem jut el, a Q3A már a menüben lefagy, az UT-is. -
diegho™ #716 Ja most olvasom, hogy átmentünk CS-be! - ez nem lesz jó! -
kowajano #715 Kit érdekel a CS ez nem az a topic -
diegho™ #714 Ki az a Gio? - valami fasza gyerek UT-ben? - nem tudom megnézni, hogyan játszik, mert nincs netem.
Snake - a demo nincs meg, mert fagy minden az új kártyámon, majd hétvégén nyomok egyet, de lehet, hogy TA-lesz belőle, mert az nagyon tetszik.
-
#713 snak3: A minimaxon (egy TV adó) szokott lenni egy csomó minden CS-ről, ha érdekel. -
snak3 #712 es kulfoldon is mivel eddig 6 ev jateka dijat nyert iden;) -
snak3 #711 ja... -
snak3 #709 heheheh...e legjobb hogy a q3 is lassan ezen a szinten van...meg idoben attertem a csre ahol 10x annyi magyar player van mint q3 meg ut egyuttveve:)))) -
ity #708 Hi.
Coine: Személyesen ismerek olyan embert aki sokáig 33.6-os modemmel nyomta az UT, és most is csak 56-os modeme van. Természetesen jelentkezett a Ligára és biztos vagyok benne, hogy 33.6-ossal is jelentkezett volna. Mert szeret JÁTSZANI (nem véletlenül írtam nagybetűkkel előző hozzászólásomban, mert akkor is és most is úgy gondolom, hogy a JÁTÉKÉRT kell nevezni, nem feltétlenül a győzelemért (az egy kellemes de mellékes dolog). Bátran kimerem jelenteni, (mivel többségüket ismerem) hogy akik eddig jelentkeztek azoknak a többsége 56-os analog modemmel jelentkezett, úgyhogy én ezt csak kifogáskeresésnek tartom továbbra is.
Gabo: Először is sajnálom, hogy széthullott egy összeszokott társaság (remélem lesz helyette minél elöbb egy újabb, szerverrel együtt). De ...
Mi volt durva azon amit írtam? Én csak egy erélyesebb felhívást mondtam, semmi több (de úgysem ez a lényeg). Neked is ugyanaz szól mint Coine-nak, ez JÁTÉK, nem "kell", hogy esélyed(etek) legyen, JÁTSZANI kell. Ha ellátogattál a Liga nevezési oldalára láthattad, hogy vannak "csapatok" ahol vannak még betöltetlen helyek, bármelyikben szívesen fogadnának (szvsz). És ha 4 embert nem is tudnál magadnak összeszedni ctf-re, ott van a 2on2 tdm. Nehéz elhinni, hogy egyetlen embert sem találsz akivel legalább abba ne nevezhetnél. (Nem kell, hogy össze legyetek szokva, mert csak JÁTÉK!) Lehet, hogy nem hiszed el, de elmondom mi van: 2on2-re is jelentkeztem és még SOHA életemben nem játszottam így tdm-et, magyarul nem lehetek összeszokva a párommal, mégis ott vagyok, (és azóta sem gyakoroltunk 1 percet sem, és valszeg nem is fogunk) mert JÁTSZANI akarok(unk)! FUNPLAY, ha tudod mi az :)
Klán feloszlás: nem azért mondom, hogy bizonygassam az igazamat, de én igenis neveznék akár vadidegen emberekkel is (persze ha befogadnának) ha ilyesmi történne, mert JÁTSZANI akarok. Úgyhogy remélem nem haraxol meg, de ez is csak "kifogás" amit írtál (legalábbis én így látom, sorry).
A többiek akik meg nem veszik a fáradtságot, hogy mégis jelentkezzenek azok ... inkább nem mondom :) olvasgassák a nagypapis hozzászólásom.
Csá.
ity -
Gabo #707 ity:
Ez egy kicsit durva volt!
Az egyetlen ok, amiért az Én nevezésem nem szerepel, az hogy a társaság amiben játszottam széthullott a szerverünk megszünése után. Ha sikerült volna az újjászervezés, akkor ott lennénk mi is. De egyedül nem fogok neveni. Egy összeszokot csapattal talán lett volna még esélyünk, de úgy, hogy csak a verseny előtt összeszedünk még néhány tagot semmi nem jönne össze. Gyakrlás nélkül meg pláne...
Ha lesz újból saját szerverünk, akkor ismét szerveződni fogunk és legközelebb talán már lesz lehetőségünk a bizonyitásra. Ha végre összeáll a társaság, akkor elsőként fogtok értesülni a Hunreal Worldon a fejleményekről.
Kérdem Én ha széthullana a klánod, akkor Te mit tennél? Amin mi keresztül mentünk az kb. ezzel egyenértékű.
Ez nem mentegetőzés, csak egy magyarázat, hogy kicsit tisztábban lásd a helyzetem. A többi fórumlátogató nevében nem nyilatkozhatom. -
#706 ity, ha megdobsz egy ISDN-el vagy jobb kapcsolattal akkor jövök :) egyébként csak egy darab hús lennék a 33,6-os modememmel :(( -
ity #705 Hi.
Mint az öregasszonyok a kispadon a kerítés előtt, vagy a nagypapik a gyógyfürdőben, olyanok vagytok mind. Itt sírt a szátok, (még külön topicot is nyitottatok neki) hogy legyen vmi magyar bajnokság mert, hogy hiányzik, meg játszanátok, most itt van a lehetőség az Mportal Magyar Liga (linket lejebb adtam) és csak beszéltek az UT-ról, és szinte senkit nem láttam közületek jelentkezni (tényleg mint az öregemberek, akik már csak beszélni tudnak róla). Lassan kezdem érteni, miért tart ott a magyar UT-s scene ahol tart: MIATTATOK akik csak a szájukat jártatják itt a fórumon, ahelyett, hogy neveznének egy ilyen kiírásra és JÁTSZANÁNAK ! 28.-áig még megtehetitek, hogy neveztek, bár ezekután már nincsenek túlzott elvárásaim a fórum eme topicjának olvasóihoz (mert ezexerint tényleg csak olvasói vagytok és messze nem gamerek).
Csá.
ity -
kowajano #704 Dikkma gyakorolj sokat ha Gio ellen akarsz nyomulni :)))) -
#702 Waww ma eccer kaptam ki!
nagyon jó!!!!