Unreal Tournament
  • IMYke2.0.0.0
    Unreal Tournament 1 HUN telepítési metódus, az elejétől:

1. Unreal Tournament 1 telepítése (Classic vagy GOTY változat, mindegy)
    (Classic esetében -> 4.36 Patch feltelepítése szükségszerű!)
    2. Nálam a Játék ide került: E:\Unreal Tournament

3. Tehát, a telepítőnek is ezt az útvonalat adtam meg:

4. Ezután leellenőriztem, hogy mindent feltesz-e a progi... Ehhez kijelöltem az "Egyéni"-t és megnéztem, minden be van-e jelölve...

5. A telepítés folyamán tisztán láthjató, hogy jó helyre teszi az anyagokat...

6. Ezután, hogy biztosan működjön a magyarítás, megnyitottam az E:\Unreal Tournament\System\UnrealTournament.int fájlt a Jegyzettömbbel, és átírtam a Language=int értéket Language=hun-ra...

7. Majd elindítottam a Játékot és minden magyarul fogadott, elindult szépen a logoval és bejutottam a Főmenübe, ahol minden beállítást szépen elvégeztem...

Ennél szájbarágósabban nem tudtam elmagyarázni azt, amit már lejjebb közöltem:
    "Ezután, nézd meg a Játék System könyvtárában az Unreal.int fájlt (Jegyzettömbbel) és a Langugae = int -et írd át hun -ra... ha már végképp nem megy."
    Az egy dolog, hoyg fejből mondtam az Unreal.int-et, de önállóan meg kellett volna találni, nem nagy meló...

Sőt, tessék a módosított UnrealTournament.int, ha nem találnád, nem tudnád megnyitni...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------