Unreal Tournament
  • Gabo
    Nem kell izgulni! Nálunk is van néhány megtért Quaker. Azt hiszem több mint fél éve gyógyultnak tekinthetőek, bár volt egy kis visszaesés egyiküknél.
    Én anno nagyon vártam a Q3:A-t, de miután kipróbáltam a Q és az UT demoját, azonnal az UT rabja lettem. Ez azóta is tart. Bár tettem kísérletet arra, hogy a Q3:A-t megszeressem (hiszen sokan mondták, hogy jó) ez nem járt sikerrel. Végig nyomtam aztán visszaadtam a kölcsön CD-t. Nekem az a hentelés nem igazán jött be...
    Ha már lámáskodásnál tartunk. Azt hiszem az UT-s és a Quaker közösség között a legnagyobb különbség, az hogy a kezdőket nem lámázzák le az UT-sek. Eddig legalábbis egyetlen fórumon nem láttam ilyet. Viszont ami az mportalon mint a quaker közösség "központjában" megy az valami undorító.
    Szerintem nyugodtan gyere játszani! Botok ugyan jók gyakorlásra, de emberek ellen az igazi, csak tőlük lehet igazán tanulni. Amikor elkezdtem neten nyomni, közepes szintű botok ellen többé-kevésbé jól boldogultam. Tehát nem kell annyira "elviselhetetlenül" jól játszani. Egyikünk sem vérprofi és akad közöttünk néhány "kezdő" is. Azt hiszem az a helyes kifejezés, hogy vannak jó pillanataink. :)
    Az elérésről annyit, hogy ha érdekel a téma nézz fel az IRC csatinkra. Ez már csak ezért is jó lenne, mert szeretünk néha (előtte-utána) beszélgetni is. Másrészről nem mindig biztos, hogy megy a szerverünk (megesik az ilyen), ilyenkor megbeszéljük hol nyomjuk a game-t. Meg az is igaz, hogy csak játék alatt megismerni a másikat elég nehéz.

Gyertek nyugodtan!