Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Nemtom Gabo nagyon eltünt, meg emilt sem dobott, remélem nemkapta el az influenza, Ecet bocsi hogy hetfõn nemtutam gamezni de sokminden közbejött 😞
ecet
Gabo !!!
Mi történt veled ?
Hová tüntél ??

Dikkma
Nekem meg nincs UT-m, a félig "kész" vinyó miatt, még nem vettem újat, majd ha lesz kedvem. Persze egy kis pénz sem ártana 😊
ecet
Végre egy kis nyüzsgés - már kezdtem azt hinni hogy senki sem látogatja ezt a topicot.

Gabo:
Köszi !
Ezen a hétvégén remélem bepótoljuk ... ;-)
Addig is Bari-val gyakorlok minden nap , próbálom megszorítani egy kicsit , de hát ...

Sziasztok!

Aki még nem tudna róla, az nézzen el az alábbi EQ3-as fórumra:
http://www.earthquake.hu/forum/forumlist.php?s=11

Fejtsétek ki Ti is a véleményeteket!

Dikkma:
Azt hiszem akkor Én már krónikus esetnek számítok. 😉

ecet:
A szombat nem is volt nélkületek az igazi.

Dikkma
:-)

Én is gyaknék, csak az internetes szakértõk szerint a virtuális közösségek túl sk idõt vonnak el az emberektõl. Szóval: rólam szakértenek... pedig ezen a gépen is fenn van a legjob játék, megnézhetném, hogy kik szeretnének ma kikapni. Csak 500 más dolgom van.
Most nyomtam pár kiály lanpartyt Larry haverral a Face pályán(ctf) inhumánon 4-4 ellen. Alig tutuk megverni a köcsögöket 10-9 re, de érdekes módon godlikeon 10-5 re elvertük õket. Én azt mondom a legkirályabb csapatjáték az UT. A ctf nagyon jó benne: most töltöttem le 5 pályát, úgyhogy megyek is gyakni.
ecet
Borzalmas hogy lecsúszott a topic 😞
De hogy valami info is legyen : szombaton lan party volt kis városunkban , 15-en nyomtuk az UT-t du 2-tõl hajnali 3-ig 😊)
Néhány kép (végeredmény)a HuN Klán oldalán megtalálható .

Dikkma
KÚL. Várunk majd a topicba, megvitatni a történéseket, egyebet.
Dikkma
Fejlõdsz. Így majd nem unom magam halálra, ha veled, meg Siddel kell lanoznom, hanem lesz egy kis izgalom is abban, ha butára verlek titeket.
:-))
Azért a tökéletestõl (gyk😄ikkma) még messze vagy :-)))))

Máma megyek há, majd valamit kéne csapni, csak nincs fenn UT, a vinyó meg teli van töltve mindenféle programmal, Project IGI, Q3TA, Partition Magic, 3DStudio, egyebek. Nem tudom, felfér-e egyáltalán az UT... bár a Q3-at lekapom... ( új vinyt még nem vette m :-(( )
de azért néha vezettem a listát...
Igaz csak 1x 😊
Azért még messze vagyok tanítómesteremtõl-Dikkma-, de határozottan fejlõdöm! 😊)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Dikkma
:-((((

Gabo: Tomcattel nyomtunk, és tök jó volt, nyertem is meccset.
(Tomcat nem, de hát... :-)) )
Megúsztam a kirúgást, de ez azzal jár, hogy nem maradt semmi lóvém, mert tandíjasra mentem át. A gépemet behozom a koliba, ahol nincs net és be se lehet köttetni, szóval a netet skippelem nyárig, vagy májusig.
ecet
Gabo:
Úgy legyen ! ;-)

Bánom már, hogy a hétvégi UT helyet inkább RuneScape-t próbáltam ki. Nagy csalódás volt. 😞
Ennél sokkal nagyobb élmény lett volna veletek/ellentek frag-elni.
Most hétvégén majd pótolhatjuk!

ecet
Tomcat:
Igen , sajnos a megküldött cimre nem tudtam becsatlakozni - átmentem az UT chat-ra , és onnan sem ment , hiába szólítottalak meg téged vagy Dikkma-t csak annyit irt ki hogy gone , ha jól emlékszem.
Mindegy - a tegnapi nap elég soványra sikeredett - akikre vártam senkivel sem jött össze a game 😞(
Én általában minden nap 6 után fennt lógok a hálón , a #hunreal , #unreal.hu csatik valamelyikén megtaláltok.
Remélem legközelebb összejön egy kis ösznépi aprítás ;-)
Üdv mindenkinek !

ecet: mi jott kozbe tegnap este? Nem jelent meg a priviben hol nyomulunk Dikkmával?

Dikkma
Én 3-tól neten vagyok, de csak 8-tól UT-lek. Akkor viszont - az eddig hagyományoktól eltérõen - nem teamplayezek, dom, ctf, vagy mint tegnap, assault, mostanra talán elértem azt a szintet, hogy nem kell egy csapat háta mögé bújnom, ha eredméynt akarok elérni.
Gio ugyanúgy leverne, de az más tészta, nem is zavar. De mostanra talán a sok halálból kevesebb lett, és a többiek pusztulása nem mindig jár az enyémmel - mint ahogyan tegnap a Morbiason ki is jött. UDHB-Relic mögött második lettem ( pedig kb. 2 percig azt hittem, hogy team deathmatch, csak a pirosakat írtottam egy ideig, Relic kék volt 😊))) ) .

Na, majd #udhb, vagy Gaboek szobája-ha meghívást kapok.
ecet
Gabo , Dikkma :
Köszi hogy bátorítatok , sajnáltok - szinte könnyekig meghatódtam mikor olvastam ;-) (komoly).
Számomra az UT egy kellemes játék , és magáért a játék élvezetéért játszom (ezt Gabo nagyon jól megfogalmazta valamelyik fórumon ),nem nagyon érdekel a végeredmény ha élvezetes a játék , azonban az a tegnapi bizonyos menet ennek határát súrolta már 😞
Ne értsetek félre nem panaszkodom , örülök hogy játszhatok veletek 😊
Ma este is játszunk remélem ?! ;-)
Üdv

Dikkma
6 alatt tényleg jó volt, de nem értem, hogy a 7. ember miért növelte a pinget 150-rõl 2500-ra??? És többszöri próbálkozás után sem lehetett kékre menni, pedig még az UT-t is újraindítottam. Azért jó lett volna, sõt, jó is volt. Bár ecet-et sajnáltam :-)

Ma is leszek, sõt, vagyok, de még nem UT-zek-elõször a Fórum

:-)
Hátha valakit érdekel:

"While I'm not allowed to even acknowledge that Unreal Warfare exists, I can say it's going to be a much more significant leap over Unreal Tournament than UT was over Unreal 1. On the tech side, we are rendering scenes with 50 to 100 times more polygons (literally) than Unreal Tournament, and the new engine can handle very large outdoor areas well -- so draw your own gameplay conclusions. :-)"

Az info az www.unreality.dk -ról származik, egy "titkos" belsõ informátortól.

Dikkma:
Bocs a lagos szerver miatt. Sajnos nagyobb terheléssel nem tudtuk még tesztelni. Mostmár legalább tudjuk, hogy max. 6-7 játékost bír el Bari szerverének a sávszélessége. Miután erre a 6-ra csökkent a bentlévõk száma, a ping is helyreállt.
De azért az igazi közös játékra még sort keritünk valamikor! 😉

ecet:
Jó voltál!
Azért nem semmi lehetett a Bari-Gabo duo ellen nyomulni. 😊
Gabo

Kérdés volt? 😊

Dikkma
Gabo, ma este fenn leszel?
Most mondhatnék csúnya dolgokat, az EQ szervezõirõl, de azt hiszem, hogy az elég sokat elárul róluk ha egy többszáz fõs játékos közösség kéréseit, igényeit figyelmen kívül hagyják. Az UT-t ismét "kifelejtették" a hivatalos játékok közül és ennyi pénzért "play for fun"-t a neten is nyomhatok.

Mondjuk amennyire tudom, hivatalosan az UT-s közösség nevében senki sem vette fel velük a kapcsolatot. De ez nem mentség arra, hogy ismét kihagytak minket.

Dikkma
MEGINT????
"Az EarthQuake 2001. rendezvénysorozat tagjaként kerül megrendezésre 2001. április 27-29-én az EARTHQUAKE III. rendezvény. A gödöllõi aréna újra megnyitja kapuit a nagyérdemû elõtt, és minden eddiginél nagyobb és színvonalasabb CyberSport versennyel várja az érdeklõdõket. Kibõvítvén a férõhelyek számát, most több, mint 400 fõt tudunk géppel együtt fogadni.

A bajnokságokon résztvevõ játékok: Quake III. Arena Face to Face (párharc) és csapatjáték, Quake World Face to Face és csapatjáték, illetve Half Life Counter Strike csapatjáték. Ezen felül természetesen bármilyen játékot ki ki lehet próbálni hálózatban. Akik nem versenyezni, hanem csak a játék kedvéért jönnek el, azok számára "play for fun" servereken lesz lehetõség a folyamatos játékra, péntek estétõl vasárnap estig.

Helyszín a Szent István Egyetem gödöllõi aulája (az EQ2 helyszíne). Résztvételi díj 3000 Ft, mely az egész rendezvényre szól, bármelyik játékkategóriára. "

Tehát aki 3 napig nem akar aludni, az izzadtságában akar fürödni annak ott a helye a gigantikus aulában. Én ott leszek...
ahogy elnézem most is csak Kvakk meg CS lesz
Dikkma
Most is megyek, remélem, találkozunk, Gabo.
A lentebb felsorolt IRC csatikon érdemes információkat kérni, illetve nézz el a Hunreal World-re!

Péntek, Szombat általában 22:00 után. Néha kések, de általában megpróbálok jönni.

ecet
Gabo:
Köszi - meg fogom keresni 😊
Kérdezném tõled , hogy Pénteken este is leszel , vagy csak Szombaton , ill. ha igen kb hány órától ?
Mégegyszer köszi ;-)

ecet:
Bari ICQ-száma fent van a Hunreal World fórumán itt:
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?ujsag=hunreal_wo&id=957732392

Õ hét közben is elérhetõ, esetleg vedd fel vele a kapcsolatot.
Ha magya játékosokat keresel nézz be az #udhb csatira is, ott szinte mindig találhatsz valaki!
De gyakorláshoz a külföldiek is jók. Keresd azokat a szervereket ahol nincs túl nagy különbség a játékosok pingjei között! Így hamarabb megszokhatod a netes játék sajátosságait.

ecet
Én meg most UT-éltam jót ;-)

Engem nem az zavar hogy utolsó a topic , hanem az hogy allig lézengenek az ( Magyar ) emberek a szervereken.
Ha nem lenne állandó társam nem tudom kivel játszanék ? Talán bot-okkal 😞(

Dikkma
Na megyek UTélni.

Ennek kb. annyi jelentõsége van csak, hogy nem lesz utolsó a topic.
Ity:
Kicsit más megoldást találtunk a problémára. 😊

Hi.
Nem kell feltétlenül hétvégének lennie ahhoz, hogy pl landorból DOM (vagy bármi más) legyen. A lényeg, hogy legyen értelme átállítani (magyarul elég jelentkezõ).
Csá.
ity

ecet
Gabo:
;-)
Rajtam nem múlik a dolog - hétvégén találkozunk az #unreal.hu csatin .
Már várom .. :-))))))))

Na majd meglátjuk, hogyan érek rá mostanság...
Amúgy elég gyökér vagyok ám UT-ben! 😊

ecet:
Gondolom azóta kicsit javult a véleményed? ;-)
Remélem legközelebb már leszünk annyian, hogy nem lesz szükség a botokra sem.

Dikkma:
Gondolom matáv.
De nem lennék meglepve, hogy ha a szervernél lenne a gond.

Tomcat:
Elõzetes egyeztetés után hétvégénként lehet szó DOM-ról. Az #unreal.hu -n megtalálsz.

Pénteken dugig voltak a DOM serverek, szombaton, alig lézengtek páran 😞
Pedig szerintem az egyik legjobb mod

Domination nem a legkedveltebb modok közé tartozik sajna 😞
Hát igen, eléggé húsdaráló feeling volt az a pálya... 😊
Átmentem egy DOM szerverre, de ott meg akkora csírák voltak, hogy csak na! 60-90 pontos átlagokkal végezetem, mire vége volt a meccseknek...
Csak úgy jöttek a fegyver csõve elé, s akkor se tudtak mit csinálni. Sajna tegnap nemvolt máshol mozgáés a DOM servereken. Látott már valaki ilyet? 2 serveren volt mozgás összesen...

Dikkma
Most csak netezem, 50:21-e szépen bírja, gyors is. UT alatt mi lehet a gond?
Dikkma
Tegnap olyan állatok közé kerültem, hogy öröm volt játszani. Hívtam Tomcatet is, de nem sokáig húzta, megelégelte, hogy lelövik, mielõtt fegyverhez ér :-))))

Ja ez ctf volt, 2:2-nél szakadtam le, pedig már elkezdõdött a sudden death. Addig mindkét zászlónkat én vittem be, pedig mondom, ezek állatok voltak. Disznón játszottak :-))

Mér szakad meg az adatforgalom 20.00 és 40.00 perc után, ha UT-zek? Utána bírta másfél órát, de aztán megint.... kb. 6szor kellett tegnap disconnecteznem, a vonal nem szakad meg, de adatforgalom nincs. Szakadoka játékból, és a chatrõl...
Ja és tegnap is min.400-as pingem volt. Kurva aggyát.
ecet
Gabo
Igazad lehet , egy kicsit kisarkítottam a dolgot - kb egy hete irc-zem (még szoknom kell).
Amúgy én mindig ezt a nicket használom (kb 13 éve - megboldogult C64 korszak).
Most is játszunk D3vil-lel - csak hát a Magyar szerverek 1 vs 1 -esek, így most utoljára az Opasia DM szerveren játszottunk a németekkel 😞(
Tényleg jó lenne ha valamelyik magyar szerver többjátékos lenne - mint pl. tegnap a Landor.
Vagy csak én nem ismerem azokat ??

ecet:
Valószínûleg azért nem "akartak" észrevenni az #unreal.hu mert vagy játszottak, vagy másik csatin voltak elmerülve a szövegelésben. Egyébként milyen nick-kel játszol?

Dikkma:
Képzeld el, mi lenne akkor ha végre a Gio-hoz hasonló játékosok egy komolyabb, esetleg nemzetközi versenyen is bizonyithatnának. Mondjuk a CPL valamelyik versenyén.

Dikkma
ecet, tegnap Gio egy nagy pisztránggal csapkodta ity fejét, mivel õ nem akarta átállítani a szervet, de aztán megtette, persze ez nekem nem volt olyan jó :-))

Most is megyek játszani, dom, vagy ctf majd meglátjuk.
Coine
1ébként én is szívtam már ekkorát csak nekem a memo volt szar, aztán az alaplap, aztán a hangkártya mondta fel a szolgálatot 😞(
De ez már a múlt és most minden coool...

Coine
Bocsi, ne érts félre! Én csak a hosszó monológon(-okon) mosolyogtam, nem azon, hogy ennyit szíííívtál.

ecet
Nem mintha sokat számítana hogy én kis kezdõ mit mondok , de csak megerõsíteni tudom az elõzõ hozzászólást.
Tegnap éjjel a Landoron játszogattunk amikor Gio becsatlakozott és ezzel számunkra végetért a játék.
Azért Gio máskor hagyhatnál néha 2-nél többet lépni 😉))
A #unreal.hu csatin pedig elég bizalmatlan emberkék csücsültek , mivel még csak észre sem akartak venni hogy beléptem 😞((
Azért tegnap jó volt hogy a Landor nem 1 vs 1 volt. Kinél lehet kérni az átállítást ismét ( mondjuk ma estére )??

Dikkma
Ez a Gio gyerek sejt valamit. kb. 35-0-ra rakott le... :-)))

Nem szabad keverni a játékokat. Miután elváltunk Gio-val, gond nélkül leraktam bárkit... bele lehet rázódni.