Unreal Tournament
  • Gabo
    StarFist (meg akit érdekel):
    Time demohoz a következő dolgokat kell tenned.
    Első nekifutásra készítened kell egy, a gépet és a progit rendesen megmozgató, demot. Ehhez javaslom a DM-Turbine pályát, Instagib mutatorral, 15 közepes bottal. A meccs indítása előtt elindítod a demo rögzítését. A végén magától megáll.
    Ezt követően a demo bármikor használható a mérésekhez, a lényeg az, hogy lejátszáskor mindig ugyan azzal az opciókkal játszd le.
    Frame rate méréshez kapcsold be a Tools/TimeDemo Statistics menüpontot. Ezt követően a játék folyamán a képernyő jobb oldalán folyamatosan látszik a frame rate (last min., avg., current), illetve a menet végén kapsz összegzést. Az összegzést a képernyőre is kiírja, de a konzolt lehozva is meg lehet nézni.
    Benchmarkoláshoz használd a rögzített demot a frame rate méréssel együtt. A méréshez ajánlott lejátszási opciók: demoplay xxxx?timebased?3rdperson. Mindig válaszd ugyan azt a játékost (magadat), ugyan azt a nézőpontot és ne mozgasd menet közben. Gép összehasonlításhoz használd ugyan azt a demot ugyan azokkal a beállításokkal.
    A gépem UT-s beállításait Én is így lőttem be.
    A demokhoz kapcsolódó konzolparancsok:
    DEMOREC xxxx - Felvétel, az "xxxx" a fáj neve. Ez az UT/SYSTEM könyvtárban .dem kiterjesztéssel kerül eltárolásra.
    DEMOPLAY xxxx?opció1?opció2 - Lejátszás.
    A használható opciók: TIMEBASED (idő szerinti lejátszás), 3RDPERSON (külső nézőpont), NOFRAMECAP (max. sebességgel való lejátszás, értsd nem gép teljesítmény szerint)
    STOPDEMO - Felvétel/Lejátszás megállítása.

Érdemes esetleg valamelyik szabad billentyűre bebindelni a parancsokat, így bármikor használhatók.
    A bindelésről és egyéb beállításokról lejjebb is olvashatsz, érdemes elnézni a Hunreal World-re is. Ajánlom az oldal fórumát is! A cím: http://hunreal.5k.hu/