star-wars-banner.jpg
  • Prof William
    Mando 4

Ez egyre jobb és jobb lesz. Az elején kicsit húztam a számat, amikor A Racor Crest MEGINT elromlik és MEGINT el kell menni valahova megjavítani, szóval azt hittem, hogy a 3-ik rész után megint Questelős részt kapunk de szerencsére nem így lett.
    Jó volt pár ismerős arcot látni, az akció ismét jó volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahogy Mando leszedte az utolsó vadász, azt majdhogynem ikonikusnak pillanat volt. Többször is újranéztem azt a jelenetet.

És a történet is egyre érdekesebb. A világ is épül és egyre több dolog derül ki. Tippre...
    a jeladó nem csak Baby Yoda miatt kell, hanem hogy elvezessék Gideont Asokahoz, hogy még több erőhasználó alapanyaga legyen a kísérleteihez.

A legvégén meg...
    azok Dark Trooperek voltak?

Remélem Moff Gideonból nem csinálnak évad végi főgonoszt, mert a színész olyan jó + a tervei is elég érdekesek ahhoz, hogy még 1-2 évadig velünk maradhasson.

Tetszett még a részben, hogy a Bo-Katann -os találkozás óta Mando mintha kissé kezdene felengedni. Most hogy látta, hogy nem kötelező, hogy mandóként a fejére rohadjon a maszk
    sokkal lazábban áll a dologhoz, mint pl a ivós résznél, miközben az előző évadban fejtegette, hogy még evés+ivás közben sem láthatja senki.

Ilyen tempóval lehet az évad végére ismét lekerül majd a maszk. Ha meg későbbi évadokban olyan lesz, mint pl Bo-Katannék, hogy csak harchoz veszi fel a maszkot, az meg még jobb lenne. Úgy már megéri Pedro Pascalt alkalmazni. :)
    Tippre amúgy lesz egy ilyen "fejlődési vonal" Mando részéről hogy később egyre kevesebbszer hordja majd a sisakot.