star-wars-banner.jpg
  • DantesHUN
    Ti. És ezt csináltátok tavaly is. És baromira unlak már benneteket. Hanyadjára kell elmondani, ez egy film. Egy szubjektív dolog. Ha ti sugárban hánytok tőle hát ez van Elmondtátok ,lehet tovább haladni.

És nem kell a hülye duma hogy de nem is mi hisztiztünk bebebebe.

Kicsit gondoljátok már végig. Miről vitatkoztok? Meg akartok győzni bárkit is ,hogy más legyen az ízlése? Ez normális dolog? Én győzködök bárkit is, hogy márpedig neked is akkor is tetszen?!
    Nem.

És nem azzal se jöjjön senki ,hogy nem lehet elmondani a negatív véleményt. De. El lehet. Akár kétszer is háromszpr is. De ti midnen áldott nap, nponta többször itt hisztiztek, szét szeditek darabjaira újra és újra a filmet ,hogy miért szar. Jó, tudod mit, az szar. És?

Figyelj már, van egy rakás film amit utálok. És tudod mit csinálok? Nem nézem meg. nem is gondolok rá. Nem is foglalkozom vele.

És mindjárt majd azzal jöttök hogy de akkor én miért pofázok itt..azért baszki, mert rohadt unalmas a hisztizésetek. Ez a fórum a filmről szól, nem vallási fanatikusok hülye hisztijéről. Ha valaki elmondja, nem tetszik neki, rendben.
    De akarjatok már meggyőzni! Lépjetek tovább, fogalkozzatok mással, ne a hülye hisztit keljen már olvasni!

És nem hisztizek csak újra és újra és újra azt pofázom hogy mi lenne ha egymás véleményezése és a másik értelmetlen győzködése meg hiszti helyett, a Star wars-ról a filmekről lenne szó. De nem arról vamn, és miért nem arról? Mert hisztiztek, de hogy nincs is olyan erőképesség. Meg akkor se jó film hogy merészelitek azt mondani hogy de jó film...akinek jó az hülye...

Mondtam én egy szóval is hogy akinek nem tetszik az téved, hülye, nincs igaza?! Nem., mert én vagyok vallásos idióta, felfogom ,hogy a film egy szubjektív műfaj.

Világos-e? Sikerül felfogni? Nem olyan bonyolult ám. Hülyébben viselkedtek mint egy fidesz vs mszp fórum! Ott nem baszogatják egymást így az emberek pedig ez csak egy FILM! Rohadtul nincs hatása az életünkre! Ez a bajom hogy így viselkedtek.