star-wars-banner.jpg
  • ximix #4286
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Luke-nak az csak amolyan 3d megjelenése volt, illúzió, Leia-tól gondolom csak azért tudott elköszöni úgy, hogy érzelmet is áttudtak egymásnak adni, mert őt szintén átjárja asz erő, így nem a valóságban találkoztak, érezték egymást hanem az erő "folyamban".
    Kyloval való harcban az elején direkt kerülte a fizikai érintkezést nehogy lelepleződjön, ennél fogva nem számított, hogy a bázisba hol jön be, mert nem volt fizikai teste, ott jelent meg ahol akart.
    Én úgy gondolnám logikusnak, hogy az erő révén érzi a szintén erő használókat meditáció közben, így Leia olyan lett volna neki, mint egy villágító torony és ezért szerintem ha ellőtte jelenik meg az jobb lett volna, mint a folyosón.
    Mert akkor most tudatosan az erővel feltérképezte a bázist és, hogy nagyon faja drámai legyen a belépője vagyis azt higgyék tényleg eljött a ő választotta a folyosót ?

Ha rendező egy kicsit bátrabb, akkor a mini halálcsillag mikor bedurrantja az ajtót, a bent lévőket egy kicsit eldobja detonáció, (tudom csak megolvasztotta, de mondjuk volt ott egy löszeres butella) és akkor a lyukon beszüremlő fény és az épp szertefoszló porban megjelenik Luke a testvére mellett akit eldobott a légnyomás, de nem sérült meg csak épp akkor tér észhez, szerintem jobb képi hatás lett volna.