star-wars-banner.jpg
  • pbsb4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok! Pénteken láttam az új részt. Kész katasztrófa volt szerintem.
    Mi a fene volt ez a galaxison átívelő interurbán erő telekommunikáció????
    Mi a franc volt, hogy bejelentik, hogy az ellenállás hajói gyorsabbak és mégsem tudják lehagyni az első rend hajóit??
    Miért nem tudják a túlerőben lévő Tie századok szétkapni a hajókat??
    Vadászfedezet nélkül simán megeszik reggelire az ellenállás egyetlen csatacirkálóját és a kíséretét.
    Ráadásul a cirkáló személyzete 5-6 ezer fő. Hogy a francba üzemelteti 400 fő?????????
    Ki találta ki ezeket a bombázókat??? Szabadesésű bombák nulla gravitációban??? Hol voltak az Y és B-szárnyú nehéz vadászok????
    Az ezeréves sólyom kiugrik a hipertérből, majd vissza?? Hannak egy kicsit több idő kellett a számításokhoz. Jól le is bassza Luke-ot, hogy ne okoskodjon bele a nagyok dolgába.
    Telibeszarják az eredeti triólogia és az előzmény filmek állttal felállított szabályokat.
    Szerintem egy "univerzum" akkor működőképes, ha konzekvensen tartják magukat a "törvényeihez" és nem a forgatókönyvírók erőszakolják a saját elképzeléseikhez. SzVSz.
    Plusz a szinkron:
    Ha valaki látta volna eredetiben kérem válaszoljon nekem.
    Az elején a csatahajó parancsnokának mi volt a rangja?
    Én captainra tippelnék, de a magyar fordításbán állandóan századosozták. Szemre a hajón lehetett 8-10 ezer főnyi legénység. Elég vicces lehet, ha egy százados alá ennyi ember tartozik. :D
    Ezek a dolgok voltak amik a legjobban irritáltak, de még oldalakon keresztül folytathatnám