-
DantesHUN #4116 Ahogy beleolvastam pár kommentbe, érdekes, voltak akik lehúzták az új filmet, míg a Zsiványos olyan jónak tartják.
Mivel az újat nem láttam, véleményem a Zsiványosról ha már .
Tehát Rouge One.
Nem mondom hogy a Zsiványos rossz volt...de...Szóval ha nem SW lett volna, hanem akármi más Űrháború 2152 akkor se lett volna rosszabb meg jobb se. Oké látványos, izgalmas űrháborús film.
Viszont, a karakterek, a szereplők ,egyik se volt úgy nagyon rossz, de úgy se jó se. Emlékezetes, szerethető, vagy épp utálható se. Mondjuk az eredeti trilógia szereplői óta, nem sikerült olyan karaktereket és castingot csinálni...
És hát negatívumok, nekem azok voltak, a vak szamuráj harcos...meg ilyenek.
Illetve olyan érzésem volt a csapattal mint ha egy RPG-t néznék. Megyünk erre megyünk arra, és egyre többen csatlakoznak kis csapatunkhoz, mint a KOTOR-részekben. De ez filmen nekem nem jön be. A vége és a hősiesség...mivel egyik karaktert se kedveltem meg, így nem váltott ki érzelmeket a vége. Ahhoz kéne, hogy kötődjek hozzájuk ,hogy gondoljak róluk valamit.
Oké, jó kikacsintások meg easter egg-ek meg az a izé kalapácsfejű űrhajó meg és látványos nagy csata, persze jó volt.
Az sokat elmond, hogy egy jelenetét se tudnám úgy igazán felidézni. A régi trilógiából sokat. A második trilógiából is maradt bennem meg pár jelenet. AZ ébredő erőből is. Ebben meg...Forest Withaker olyan volt mint valami mozgó vastüdő? Mindig szörcsögött. Meg a vak szamuráj? A főszerelő csaj nekem egybefolyik az ébredő erős főszerelő csajjal. Ez kissé szomorú .
De nem mondom hogy rossz volt, egyáltalán. Űrhajós-háborús, egyszer jó.
Másik dolog. A hiszti. Amikor még el se kezdték forgatni a ébredő erőt már sokan hisztiztek, hogy miértnemakönyveket brühühühü.
Mert a könyvek így meg úgy és aki nem is olvasta a kékfejű admirális kalandjait, az nem is igazi rajongó...én meg azt hittem szeretem a Star Warst, de hát...ki vagyok én? Ha nem olvastam a kékfejű admirálist...azaz de egy rész olvastam belőle, és nem tetszett. Biztos nem én voltam a célcsoport.
Oké mindenkinek más az ízlése, és van akinek meg pont a Zsivány tetszik.