star-wars-banner.jpg
  • Prof William
    Ez részben a rendezés hibája is de nekem anno az előzmény trilógiában eléggé csípte a szemem hogy, a jelenleg élő legnagyobb Jedik ott tárgyalnak egy szobában a Sith Lord-al és még csak nem is gyanakodnak...

Tudom tudom az "az erő ködbe burkolózik" de hogy még csak gőzük se legyen... Hol az a híres Jedi megérzés?

Az egész előzményben tiszta inkompetens a Jedi rend. Pl a szentáusban sem hisz senki KÉT JEDINEK akik személyesen tanúsítják hogy a Nabbo blokád alatt van és őket is meg akarták ölni.

Meg "Jé valaki hadsereget klónoztatott, amiről eddig nem is tudunk? Na mindegy bár semmit sem tudunk róla de ha már megvan akkor használjuk."

Meg amikor ott hüledeznek, hogy húú háááá 200 000 Katona meg további 500 000... Nem azért de egy alsó hangon is bolygók ezreiből álló galaxiosban az lenne a minimum hogy a Köztársaságnak alapból MILLIÁRDOS nagyságrendű hadereje van. Nehogy már úgy kelljen a sufinban összedobni pár százezer katonát....

Vagy a Geonosison ahol tucatszámra kaszálták le őket a harci droidok. Anno úgy képzeltem, hogy fölényesen max 1-2 veszteséggel győznének.

Anakint is ott csesztetik ahol érik. Szinte ők lökik a sötét oldalra.