Pares#3937
"Az a kis térkép részlet adatokat tartalmazhatott konkrét rendszerek leírásával, csak nem zoomoltak be rá."
Ezt honnan vetted? Különben is teljesen lényegtelen, hogy milyen adatokat tartalmazott, ha egyszerűen a Galaxisnak egy ismeretlen szegletét ábrázolta. Játszottál valaha puzzle-t? Egy darabról meg tudod mondani, hogy pontosan hol helyezkedik el egy olyan képben, amiről nem tudod, hogy mit ábrázol? Az sem mindegy, hogy milyen térképnek a részletét mutatta. Lehet, hogy a térkép többi része nélkül (szándékosan) teljesen használhatatlan. Ráadásul a SW Galaxis jó nagy része feltérképezetlen, pont azért, mert nem ismertek az oda vezető biztonságos hiperűrútvonalak. Ez a térkép meg valószínűleg egy ilyen biztonságos hiperűrútvonalat tartalmazott Ahch-To-hoz.
"Hülyeség az egész alapötlet mint maga a film is."
Nyilvánvaló volt, hogy erre megy ki az egész, megint egy értelmetlen értetlenekdés, kötekedés és szarozás, de nem akartam rögtön az elején reagálni rá, mert megint én lettem volna a rossz. Logikátlanságot emlegetsz, de a gondolatmeneted természetesen mellőz mindenféle logikát. Ez is annyira hiányzott a topikból mint a jó öreg "kanyarodó" lézersugaras értetlenkedés.