Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Hát ahogy láttam a művészeteket ugyan úgy fogja tanulmányozni, szerintem itt is valami taktikai zseni lesz (mondjuk a jó oldalnak kell győznie úgy hogy valszeg jó párszor felsül, azt meg nem akarom :S)
Lehet tudni hogy mit és hogyan írtak át?

Főadmirális helyett itt majd targoncakezelő lesz, akinek minden álma hogy Jedi lovag legyen? 😊
MerlinW
Átvették, de újraírták a történetét. Tehát a nevén és a fizimiskáján kívül valszeg semmi köze nem lesz a régihez.

[merlinw.org]

Shiwo
"Tovább bővült a Star Wars Rebels univerzuma, a 3. évadban szerepelni fog a Timothy Zahn által alkotott Thrawn főadmirális. A hangja Lars Mikkelsen lesz."

ezek szerint az "új hivatalos" kánonba is átvették a karaktert

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

na most lehet ordas nagy rasszistaságot fogok mondani,de vannak népek,akik kezébe sose adtam volna felvevőgépet 😊
UUUU
Ez de rossz trailer, te joeg.

Előkerült a török "Star Wars" 35mm-es celluloid kópiája!! (Aki, nem ismerné keressen rá YT-on. Jó, sok jelenetet loptak az eredeti filmből.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Meg tudnád mondani, hogy a vége főcím, az végig magyar felirattal van rajta? A jútúbon fent van a mozikópiás sample, de letiltották. :S

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Rita79

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

MerlinW
Hullagyalázás nem szép dolog 😄 Mennyit lehet még rúgni ebbe a filmbe?😄
Sebaj, jövőre jön a Birodalom visszavág reboot😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.30. 14:08:39

[merlinw.org]

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

az a fa totál disney-műanyag-gyagyi stílus...

Tikal
Empire Strikes Back főcím James Bond-osan 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.12. 10:34:03

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi
nemrossz.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

miért nem ezt linkeled?

MerlinW
Nem. Egy srác tavaly készült privát munkája. Írja is a csatornán, illetve alapvetően ezt csinálja, trailer-eket vagdos össze hobbiból.

[merlinw.org]

lac coo
Valami ujra kiadashoz keszult.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#szeret>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ezt miért? unatkoznak a fanok? amúgy nagyon fasza

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A Jedi visszatér TV-s előzetes 2004.-ből. (Az HBO-n/MTV-n, nem volt a 2000-es évek első felében levetítve, a kertv-s vetítés mellett?)
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.04.25. 21:37:33
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
<#wilting> onnantól, hogy egyenlőség jelet tettél a két trilogia közé már nem tudom komolyan venni az aggodalmad az új részek miatt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mit értesz Lucas zsenialitása alatt?
nekem az 1-2-3 ugyanannyira bejön mint a 4-5-6
benne van azokban is lucas kreativitása, zsenialitása
nekem ez kell, nem pedig a középszerűség, ötlettelenség
jarjarral sincs semmi bajom pl

Totti5
Nem volt jó amikor Lucas csinálta ( 1-2-3 ) nem jó amikor más csinálja ( 7 ) Akkor mi a jó? az hogy nincs és a 77es epizódokat nézzük 50 év múlva is? hajrá, akinek nem kellenek új részek, nézze azt, ignorálja a többit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
szakértőként mit keresel még itt? neked holywoodban a helyed
nem arról beszéltem, hogy üzletileg kivégzik

Végül is teljesen logikus hogy megveszik 4 milliárd! dollárért az aranytojás tojó tyúkot, és aztán amikor már náluk van kivégzik. 😊
haha kiszivárgott valami plot, beleolvastam, röhelyes XD
_félelmetesen_ rossz

nekem teljesen úgy tűnik hogy tudatosan rombolják le az egész sw-t, valami bosszúhadjárat lehet ez a disney vezetők részéről lucas felé szerintem

igen