Kb ennyi, meg még sorolhatnám, hogy nálam milyen dolgok csaltak könnyet a szemembe, jó és rossz értelemben is. Darth Vader jelenete űberkirály volt, ezt el kell ismerni. Igen, egyébként nem az ilyenekkel van bajom, mert tényleg látványos és humoros is akkor amikor kell, drámai is ott ahol kell, az is tetszik,hogy nincsenek halhatatlan "hősök" benne, tényleg mindenki kinyiffan, de az akció végül is sikerrel zárul, megvan amiért jöttek. Az életük árán megmentik a Galaxis-t, ezt értem....de az a sok kis apró dolog amiért már csikorgattam a fogam és forgattam a szemeimet, hogy ekkora balfaszságot miért kell benne hagyni...na azokkal baszták el számomra olyan 4/10-re a filmet.
Most így utólag az Ébredő Erőben is benne van az, hogy hogy a faszba tudja legyőzni Rey Keylo Rent fénykard párbajban??? Mert benne ott van az Erő - dekurváraám - és akkor már első fogásra tudja hogy kell kardozni??? Ezt azoknak a torkán akarják lenyomni akik millió meg egy filmet, rajzfilmet és játékot néztek-csináltak végig SW név alatt??? na ne mááár