star-wars-banner.jpg
  • Strayhand
    Egy kicsit helyesbítenék, mert nem teljesen úgy fogalmaztam, ahogy akartam. Azt nem vitatom, hogy az eredeti tilógia nem elsősorban gyerekeknek készült. Igazából több korosztálynak készült, ahogy a mostani is. De egye fene, értsünk egyet abban, hogy mondjuk a huszonegynéhány évesek voltak a célközönség. De könyörgöm számolj már komolyabban utána ahelyett, hogy dobálózol a számokkal. Aki pl. 25 volt 1980-ban, ami szerinted a célközönség, az most 60 éves (kb. mint Carrie Fisher, aki 21 volt 77-ben!). Érted, nem 40 vagy 50, hanem 60. Nagyszülői kor. A mai 60+osok közül te hány fanatikus SW rajongót ismersz? Te pl. 60 éves vagy? Én speciel 79-ben születtem.^^ Szóval lehet, hogy eredetileg a felnőttek voltak a célcsoport, csakhogy végül nem őket fogta meg a dolog, nem ők LETTEK a célközönség. A mai legnagyobb rajongók akkor (max) gyerekek voltak. Ézért kicsit viccesnek tartom, amikor a mai huszonévesek bizonygatják, hogy mennyivel komolyabb a régi trilógia, és milyen szar az új, amikor még nem is éltek 77-ben...

Én nem mondom, hogy az új film nagy szám, igazából közepes, vannak benne nagyon jó dolgok, vannak benne nagyon szar dolgok sajnos. Arra elég, hogy felkeltse az érdeklődésemet, de én is azért többet várnék a következőtől. Én azt mondom, hogy a régi trilógia van túlértékelve. Ill. hogy ugyanolyan blődségek vannak benne, mint a mostani részben, de azok persze bocsánatosak, a mostaniak meg halálos bűn kategória... Mert gyerekként varázsolt el minket anno az eredeti trilógia. Aki idős fejjel azt várja, hogy az új ugyanolyan hatással legyen rá, az persze, hogy csalódni fog...
    Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.03.31. 12:31:43