star-wars-banner.jpg
  • Strayhand
    Miért sorolod a régi filmből a szereplőket? Azt kérdeztem, hogy az új filmben ki van 30 alatt, mert szerinted csupa tini játszik benne. Csak azt nem tudom, ki.... Ugyanolyan korúak az új szereplők, mint régen. Az új filmben te nem láttad az idősebbeket? Pl. kapásból egy öregemberrel nyitunk a faluban, de Harrison Ford vagy Carrie Fisher talán tinik? És az Új Rend tisztjei között is vannak idősebbek, csak a szelektív látásod nem veszi észre az ilyeneket. Gyakorlatilag két huszonéves van a filmben, Rey és Finn...

És azt sem érted, mire akartam kilyukadni a tizenévesezéssel. Szerinted a régi trilógia a huszonéveseknek készült, holott a legnagyobb rajongók akkoriban max tizenévesek voltak (pl. Abrams, ha már példának hoztad) - mint akiknek szerinted a mostani film készült... Az ennél idősebbek, az 50+ korosztály, akikkel még példálóztál az elején (pl. a szüleink), alig tudják mi az a Star Wars... Szóval oda lyukadtunk ki, hogy se a szereplők nem fiatalabbak, se a legnagyobb rajongók nem voltak akkor tizenévesnél idősebbek...
    Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.03.31. 10:02:46