Én is megnéztem a filmet. Hát.. 10/10-es látványfilm. Viszont végig azt éreztem, hogy ezt a filmet már láttam. Ep4 reboot az egész. (robot-ba rejtett infó, sivatagos szerencsétlenkedés, kantin, halálcsillagszerű fegyver, árokban X-Wingek, stb. Semmi main plot, miért keresik Luke-ot, ki a főgonosz és mi a célja, Érthetetlen a Kylo-t játszó "színész" választása, rossz volt nézni.
A végén meg a kegyelemdöfés, Mark Hamill über-ZS-kategóriás amatőr megfordulása.
Tehát a film látványban mindent vitt - nálam a film elején a Falcon-os szerencsétlenkedés vitte a prímet - tartalomban viszont fájdalmas volt. Hogy Chewbacca volt a legerősebb karakter a filmben mindent elárul szerintem. Oké a csaj sem volt rossz. Han-t megölni bátor dolog volt, de oké, legyen. Valahogy nem érintett úgy, mint ahogy vártam, valszeg Ford öregesen halovány teljesítménye miatt.
Számomra egyszernézős blockbuster. Sajnos. Az új generációnak viszont akár jó kezdet is lehet. A legnagyobb hiba az, hogy hetedik részként jött ki és nem New Hope Reboot-ként.
"Nem hittem volna, hogy létezik ennyi zöld a galaxisban" - Snoop Dog. Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.30. 22:26:05