Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ő az, akitől rettegnünk kéne mint anno Palpatine-tól, vagy Vadertől?"

Nem, legalábbis még nem, ez volt a film egyik lényege, hogy elég komoly belső konfliktusai vannak, és a kiképzését sem fejezte még be, ahogy Snoke is mondta, sőt a visszafelé elsülő gondolatolvasáskor Rey is hozzávágja, hogy KR attól fél, sose lesz olyan erős mint a nagypapa Darth Vader. Gyakorlatilag egy készülőfélben lévő Sith, nem úgy mint Palpatine, Dooku vagy Maul, akiket készen kaptunk. Plusz amikor Rey-el harcolt, akkor már Csuvi is meglőtte és Finn is picit megsimogatta a fénykarddal. Nyilvánvalóan fejlődni fog még Snoke irányítása alatt...

Apropó Snoke, komolyan "megijedtem", amikor Snoke-ot először mutatják, azt hittem tényleg olyan k*baszott magas, mert még olvastam is valahol valami pletykákat a magasságáról, aztán kicsit megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy csak hologram XD

Engem az tett most nagyon kíváncsivá, hogy kicsodák Rey szülei (?Luke+?), és hogy ki ez a Snoke...

Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.12.18. 20:48:08

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

mijki

A film nekem nagyon tetszett, összesítve,két dolog verte ki nálam a biztosítékot: Han halála és a fia, Kylo Ren a "fő gonosz"... Ő az, akitől rettegnünk kéne mint anno Palpatine-tól, vagy Vadertől?
Kylo egy hisztis gyerek, aki folyton dührohamot kap és egy képzetlen kis csaj - oké, átjárja az erő - de elég durván helyben hagyja, annak ellenére, hogy ő egy képzett jediből lett Ren lovag?
Bármely volt Jedi tanácstag addig fenekelte volna a kicsi Kylo-t amíg el nem rohant volna sírva. Maul, Dooku, de még Grievous(lehet rosszul írtam) és fényévekkel jobb "gonosz" volt mint ő...
Na mindegy, lehet a kövi részre összeszedi magát.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

cylonflatus
Egy ismerősöm már töltött le, igaz egy deep webes ruszki oldalról, pocsolya szar minőségű, telefonnal felvett "rilízt". Pirate B. és társain még nem hiszem. Bár ki tudja, nem kerestem rá, mert már láttam, meg kamerás borzalmakra meg pazarlok időt.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.12.18. 20:17:04

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Nekem tetszett. "Stílusban" egy kicsit nyilván más, mind bármelyik előző, de a hangulata szerintem ott volt. Én még néztem volna néhány órát 😄 De én nyilván egy elvakult rajongó vagyok, úgy hogy nem vagyok egyáltalán objektív 😄 Majd a divatutálók megmondják (ahogy látom már meg is mondták), hogy milyen szar volt 😄
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.12.18. 17:25:57

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

törrenty van má? mikor lesz szerintetek egy jobb kamerás?
ígérem ha jó a film, megnézem moziban is, de valamelyik legutóbbi szuperhype-olt filmnél megfogadtam hogy többet nem megyek moziba

Nem igazán értem, hogy mi volt a gondod a rendezéssel.
Ha a forgatókönyvet írtad volna, azzal még is egyetértek.

Bandicoot
"jj abrams vagyok es egy kibaszott filmet nem tudok megrendezni - pipa"

Szia!

/Folytasd kérlek, irány a modikhoz a stílus miatt hamarosan.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.18. 14:27:10

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

szerinted megnéztem volna éjféli vetítéskor és venném a fáradtságot, hogy írkáljak egy fórumba, hogy ha nem lelkesedve vártam volna a filmet? Mi az, hogy divathater, mondd már el mióta divat az sg-n szidni valamit, ez nem vmi bölcsésztalálkozó a gozsduban, te öreg annyira el vagy tévedve amennyire csak lehet, tedd már bele a szavakat a szádba mielőtt kimondod, hogy egyáltalán hogy hangozna

Bandicoot
Értem, a te hozzászólásod aztán hozzátett a fórum értékéhez és televolt mély értelemmel. Látom fáj az igazság amit írtam,ergo betalált,köszi. Tipikus divathater.😊

köszönjük a mélyértelmű hozzászólásodat, érték nulla, menjinnen - pipa

Bandicoot
Annyit tudtunk meg a gárdistákròl hogy sokukat fiatalon elvették családjaiktòl. Finnek az első bevetése volt, ez a folmből kiderült. Azt hogy van-e bratyizás, milyen beszélgetés van a rohamosok közt nem mutatták. A bratyizás sejthető a film elejéből amikor a rohamos meghal. Ezekhez mérten nem volt gondom Finnel. A Phasmás jelenet viszont valòban kicsit fura volt, de kiváncsi leszek Phasma karakterére a jövőben.

Bandicoot
Jönnek a szokásos fanyalgòk akiknek semmi sem jò - pipa

cylonflatus
Igazad van, de ott még nem tartottam, mint mondtam, csak Finn karakterére tett megjegyzésre akartam reagálni. Azt viszont továbbra is fönntartom, hogy nekem kicsit sem tűnt laza gettó niggernek, se a szövege, se a személyisége.
Ez a Phasmás dolog engem is meglepett, és igazad van abban is, hogy túl gyorsan vettek sok akadályt. Azzal, hogy azt kaptam amit vártam, nem azt mondtam, hogy hűdemegabrutálistencsászárkurvajóbirodalomnégyzet filmet vártam és kaptam, hanem egy ilyen, logikai bugokkal tűzdelt (úgy Abrams módra, kényelmes, magyarázat nélküli wtf toposzokkal /HanSolo hirtelen előkerül, Phasma megadja magát/, de mégis szórakoztató filmet.

ja es meg egy, attol nem vagy jo rendezo hogy odaraksz egy csavot a kepernyore es azt mondod hogy na ezt majd kifejtjuk kesobb hogy ez kicsoda( vagy nem?) (vagy purgatorium?!)

annyi kovetkezetlenseg es baromsag van ebben a filmben meg legures ter hogy enyi erovel ucas is rendezhette volna

nem, ugyanaz, az egész film egy 'meh'

star wars - pipa
végülis nem szar - pipa
régi karakterek - pipa
jj abrams vagyok es egy kibaszott filmet nem tudok megrendezni - pipa

Garou
Nézd, ha az a típus lennék akik "mereven figyel, arra vadászva, hogy mikor lóg ki a lóláb", akkor valszeg nem töröm magam, hogy ott lehessek a premieren, pláne, hogy másnap munkanap van. 😊
Téged tényleg nem zavart, hogy miután megtudjuk pár jelzésből, hogy kb milyen lehet az élet rohamosztagosként, a feka srác ezt a viselkedésével egyáltalán nem tükrözi? Meh... És még volt néhány ilyen dolog, most csak egyet:

Mikor elfogják azt a fényes páncélú tisztet, és lekapcsolja nekik a pajzsokat vagy miket... WTF!? A szuperfegyver halálos ítéletét írta alá vele, és SIMÁN MEGTESZI! A rendszer fanatikus katonája! Nem áldozza az életét, nem röhög az arcukba, nem próbál vészjelzést leadni, hanem engedelmeskedik, és katasztrófát indít el pusztán azért, mert ráfogtak egy fegyvert! Meg arra mekkora az esély, hogy lerobbansz a Falconnal és 10 perc múlva arra ját Han Solo? Tényleg ez volt a legjobb módja annak, hogy behozzuk a filmbe? 😊

Ezek a dolgok engem azért zavartak mert ekkora filmes projekt esetében viszonylag könnyedén ki lehetett volna védeni őket. De emellett rengeteg nagyszerű pillanat van a filmben, és egyáltalán nem lett rossz, meg semmi ilyesmi. Az erő végre újra az ami, a járművek nagyon faszán néznek ki, stb. A filmnézés egy szubjektív műfaj, és örülök neki, hogy más azt kapta amit várt, de az is teljesen normális, ha valakinek annyira nem jött át a dolog. Ettől még nem lesz kötözködő vagy árgus szemekkel figyelő. Semmi olyasmit nem írtam, hogy elvesztegetett idő/pénz volt, vagy bármi ilyesmi, kaptam egy filmet, amiben többször próbáltam alámerülni, és sikerült is percekre, majd valami kirángatott belőle, nem tudom, miért. De remélem másnak tetszett, nézzétek meg akkor újra, ezért készült, és érezzétek jól magatokat! Peace!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

cylonflatus
Hát nem tudom te mire gondolsz gettós szövegelésen, nekem abszolút semmi ilyen érzésem nem volt a csávóval kapcsolatban. "Juhúzni" meg konkrétan akkor juhúzott, amikor kilőtte a Tie vadászt. De ennél még Luke is jobban örömködött a New Hopeban, hasonló szituban. Hirtelen ennyi, fáradt vagyok, meg aludnom kell rá egyet, de annyit még megjegyeznék, hogy azt kaptam amit vártam, szórakozást. Kikapcsoltam a rajongót, és csak belefolytam a filmbe. Nem elemezgetős szemmel néztem, mereven figyelve és vadászva vajon mikor lóg ki a lóláb. Nem csodát vártam, és nem egy új Birodalom Visszavágot. Persze vannak benne túlzások, amire azért fölszisszentem. Csak hogy mondjak egy ilyet -nem rakom spoilerbe, mert ez az előzetesekben is benne van, de aki nem akarja, annak most szóltam-, amikor az ex rohamosztagos nekimegy egy erős erőhasználónak... na az tényleg wtf volt. Még ha nem is tartott ki sokáig, szét kellett volna tépnie nettó fél mp alatt, nem leállni kardozgatni...
A látvány viszont tényleg pöpec - no de ennyi azt hiszem el is várható.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lehetséges, hogy sehol sem vetítik a 3D-s feliratos változatot, Budapesten? Ha valaki tud ilyet megköszönném:-)
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2015.12.17. 23:30:50
Mindenkinek kellemes mozizást az éjféli előadáson!

Az erő legyen veletek!
AnuluWork
Azért akkora foglalási dömping nem volt, simán kaptam ma jegyet úgy, hogy csak ma foglaltam le. Nálam, holnap négyig mindent leszarok. 😊

Szerencsére nem esti előadás, mert akkor film közben aludnék el azonnal, de pont jó.

AnuluWork
Ezt az ex-Storm Trooperes baromságot a Force Commanderben is elsütötték. Már ott is hánytam tőle, de kíváncsi leszek, hogy élőszereplősen mi fog ebből kisülni. 😊

Meg a "Kóbor hold" is. 😊 Én most hétfőn láttam először avval a szinkronnal, többet se fogom. Obi-wan hangján nem tudtam, sírjak vagy nevessek. 😮
hf <#eljen>

the world is mine

cylonflatus
Még nyolc és fél óra, és a 40. születésnapomon nézem az új Star Wars-t. Mindjárt sírok.

23 -a után már csak 3D-s szinkronos van a Cinema Cityben. Rákérdeztem és azt mondták, hogy lesz majd többféle is de azok majd csak 21 -én kerülnek fel. Kissé megnyugodtam mert két ünnep között is inkább felirattal néznénk újra.
Belenéztem a VHSRIP-kópiába az éjjel, bár ma vagy holnap végignézem, kimondottan erre hegyezvén a füleimet, hogy elhangzik-e. Nagy valószínűséggel nincs benne. Viszont a "Milenáris Sólyom" szó elhangzik benne.
Garou
Üdv!

Tegnap éjfélkor megvolt a német premier, eredeti hanggal néztem szerencsére. No spoiler természetesen.

Egy szóval kéne jellemezni a filmet: Üres.

Az operatőri munka szenzációs, nagyon jó beállítások vannak, a díszletek is jók.
A színészek: a lányka rendben van, jó karakter és szerethető, a fekete srác viszont teljesen hiteltelen, ahogy viselkedik a múltját nézve. A főgonosz addig tök jó, amíg le nem veszi a sisakot, utána max a térdemre fektetem és elfenekelem, annyira félelmetes. Előtte ment a WoW film trailere, ott a főhős a Viking sorozatos főszereplő, sokkal jobb lett volna a gonosz szerepére! A nagy öregek csak statisztálnak a fiatalokhoz.

A történetben vannak olyan fordulatok, hogy fogod a fejed (Han Solo megjön, vagy a fényes páncélú gárdista egyik jelenete a végén), illetve mikor összeáll, hogy miről szól ez az egész rájössz, hogy kb ugyanazt a levest melegítették fel újra.
Erőltetett vicceskedés megy folyton, a régi trilógia ennél komolyabb volt. Nincs baj a poénokkal, de nem kéne juhúzni az életünkért folyó légiharc közben, meg egyből beindítani az incselkedős kis adok-kapokot a két főszereplő között (tudom Han-Leia is ezt csinálta, csak ott volt stílus), és nyomatni a gettós lazacsávós szövegelést (egy ex rohamosztagostól k*va hiteles).
Ki van pipálva minden, amire a rajongók várhatnak, pontosan kiszámítva kapjuk az arcunkba a nosztalgia-fokozókat. Egy idő után idegesített, hogy megint lejárt a 10 perc, és megkaptam most éppen az űrkocsmát, és a közönség felsóhajtott, hogy "hűhaaa"... basszus, ettől nem lesz jó ez az egész, csak ilyen panoptikum jelleget kap. Értitek sokkal jobb, ha pl egy régi ismerős csak úgy besétál a jelenetbe természetesen, és nem kap egy kitartott mozdulatlan 3 másodpercet, hogy nesze vazze, itt van, ő az, örüljél. És ezt szinte minden(!) esetben így tálalják az egész film alatt. A Falcon behozásának módja a sztoriba viszont tök jó lett!
A végére sajnos már csak ezt láttam, mint mikor Buffalo Bill-ék anno a vándorló cirkuszukkal eljátszották a régi vadnyugatot, itt is eljátszották a Star Wars-t, de valami hiányzott.
Egyedül vagyok a véleményemmel, és csak fikázódom? Nos... a legutolsó jelenetnél visítani kellett volna, ehelyett a film elején még hangosan tapsoló és hujjogató fanatikusok csendben ültek, aztán a vége felirat után mindenféle áhítat nélkül felálltunk és simán kisétáltunk, semmi ünnepelés vagy valami. Pedig a főcímnél az elején még örömünnep volt.
Viszont jobb, mint a legutóbbi trilógia, de nekem semmi hangulata nem volt.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Én azt halottam, hogy kiderül hogy Luke valójában meghalt a Birodalom visszavág elején, és onnantól kezdve az őt megölő (alaposan megnyírt) Wampa vette át a szerepét.

Ugyanis a Wampa-k speciális képessége hogy ritka esetekbe felveszik annak a személyiségét, akit megesznek.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.17. 11:57:21
Szabi
a végén az a csattanó, hogy Luke
apja Anakin <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Ma éjféltől indul a móka. Bár én majd csak 23-án lesem meg a filmet de kíváncsi leszek a (nem spoileres)véleményekre.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.17. 09:00:15
ilyet szabad ide?

ost
ez most fájt... <#idiota>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

roolandsan
Igen,én megyek a feliratosra.
Utoljára szerkesztette: roolandsan, 2015.12.16. 21:12:39

V has come to!

Elég komoly Star Wars spoilerbe futottam a 9gag -on. 😊

Igen mi megyünk. 😊

Master91
Én csak januárba megyek :s
Megy valaki a a holnapi 00.01-es vetítésre?

Én majd 23-án lesem meg feliratosan, amolyan előkarácsonyi ajándékként, aztán majd 28-án meg szinkronnal...

soo277
Mint ha magamat látnám <#awink>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Most így belegondolva mindhárom részben szövegeltek, hogy lázadás, meg lázadók, de sosem láttuk, hogy azon maréknyi lázadón kívül bárki is fújt volna a birodalomra. 😊

Szóval egy hangos radikális kissesség kényszerítette rá az akaratát másokra. 😊
AnuluWork

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.13. 23:33:51

Akkor sem, amikor C-3PO-t istennek hiszik?
Master91
ezen gondolkozok én is, de szerintem sem
Az ewok szó tényleg nem hangzik el a Jediben?