5229
star-wars-banner.jpg
  • lac coo
    főleg, hpogy sajnálja, hogy nem rakták tele mindenféle kis plüs állatokkal, mivel ezek a jogok még mindig nála vannak, asszem ...:)
  • Bandicoot
    Ha a Disney csak kicsit is észnél van és jò trollként egyetlen szòval hiteltelenné akarná tenni Lucast aki sajátmaga tette tönkre az egész SW világot a nagyszerű új ötleteivel, annyit válaszolnak majd neki:

Nooooooooooooooooo!!!!!
  • Tikal #3391
    Majd pont érdekel mit mond az öreg mikor ő tette le a prequel-t az asztalra midikloriánokkal meg jar jar-ral... ő volt az aki meggyalázta az erőt első körben. Ő castingolta Hayden Christensen-t, miatta lett nevetséges darth vader, noooooonoooooo. pff.

"Ezzel szemben szerinte Az ébredő Erő túlságosan az eredeti trilógiára és a nosztalgiára épít, és nincs benne elég újszerű megoldás"

Jaa, akkor nem ő volt aki a második halálcsillagot akarta, és nem tudta róla lebeszélni senki, még Kasdan sem? haha

Fantasztikus univerzumot épített fel, alkotott meg, de a rendezéshez, történetet vezetéshez, forgatókönyv íráshoz nem ért.

ja, és az Ewok-okat is neki köszönhetjük, amiket nem másért alkotott meg mint a pénzért, mert majd milyen jó lesz eladni a sok kis plüs figurát.. hát nem jott be neki, mert senkinek nem kellett... most meg sajnálja, hogy a Disney-nek milyen jol bejött a business, és megy nélküle is a pénznyomda :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.12.31. 14:08:44
  • gombabácsi
    naív öreg... ennyire nem vette észre hogy mi valójában a disney?

http://vs.hu/mind/osszes/george-lucas-a-star-wars-a-gyerekem-es-striciknek-adtam-el-1231
  • kjhun
    Akinek megvan VHS-en/DVD-n a prequel trilógia, nézzen rá a nyitószövegre (ha, nem rémlik), magyarul vagy angolul van rajtuk? (2001-ben jött ki először DVD-n, ha jól tudom.) TV-s vetítésből kinek mi rémlik, az elmúlt 13 évből, hogy volt-e magyarul vetítve. (Nemrég, a régi trilógiánál, azt több adó is vetítette így.)
  • Livius
    Osztom a véleményed, ritka gyenge folytatás ez!
  • Quantumleap
    "A végén meg a kegyelemdöfés, Mark Hamill über-ZS-kategóriás amatőr megfordulása."

Ez már tényleg a "kákán is a csomót"-nézőpont. Esetleg BB8 és R2 pittyegéseit nem akarod kategorizálni-minősíteni?
  • Bandicoot
    "A végén meg a kegyelemdöfés, Mark Hamill über-ZS-kategóriás amatőr megfordulása."

Jó vicc volt, felröhögtem.:)
  • kissssss
  • Pares
    +1, szerencsére nem csak szerinted, hanem elég sokak szerint. SZERENCSÉRE nagyon jó lett a folytatás, reméljük hasonlóan jók lesznek a köv. részek is. Én bizakodó vagyok efelől.
  • lac coo
    Egyértelműen..De én imádtam minden percében ezt újként és egyúttal nosztalgikusan végignézni újból ! :)

Nyilván a sok hasonlóság szándékos volt: vissza kellet hozni a rajongókat a koszos, nem túl hitec SW világba ( az előzmények után mindenképp ...)

Nekem nagyon bejött, sőt már hiányzott 30 éve ! Mellberúgot a vászonról, hogy ez igen, ez SW univerzum .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.30. 23:30:29
  • Rita79
    +1, sajnos nem csak szerinted, hanem elég sokak szerint. SAJNOS elkúrták a folytatást, reméljük helyre állítják a köv. részekben. Én még bizakodó vagyok efelől.
  • MerlinW
    Én is megnéztem a filmet. Hát.. 10/10-es látványfilm. Viszont végig azt éreztem, hogy ezt a filmet már láttam. Ep4 reboot az egész. (robot-ba rejtett infó, sivatagos szerencsétlenkedés, kantin, halálcsillagszerű fegyver, árokban X-Wingek, stb. Semmi main plot, miért keresik Luke-ot, ki a főgonosz és mi a célja, Érthetetlen a Kylo-t játszó "színész" választása, rossz volt nézni.
    A végén meg a kegyelemdöfés, Mark Hamill über-ZS-kategóriás amatőr megfordulása.

Tehát a film látványban mindent vitt - nálam a film elején a Falcon-os szerencsétlenkedés vitte a prímet - tartalomban viszont fájdalmas volt. Hogy Chewbacca volt a legerősebb karakter a filmben mindent elárul szerintem. Oké a csaj sem volt rossz. Han-t megölni bátor dolog volt, de oké, legyen. Valahogy nem érintett úgy, mint ahogy vártam, valszeg Ford öregesen halovány teljesítménye miatt.

Számomra egyszernézős blockbuster. Sajnos. Az új generációnak viszont akár jó kezdet is lehet. A legnagyobb hiba az, hogy hetedik részként jött ki és nem New Hope Reboot-ként.

"Nem hittem volna, hogy létezik ennyi zöld a galaxisban" - Snoop Dog.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.30. 22:26:05
  • Pares
    Pont te beszélsz érvelésről?

Tőled pont semmiféle érvelést nem lehett látni, csak személyeskedést és a film alapértelmezett kifejezésekkel történő szarozását. Veled ellentétben én már annyiszor részletesen kielemeztem a filmet az értetlenkedők kedvéért, hogy a fele is sok.
  • Hugh Hefner
    bocsánat, 23-hoz képest ezt tökjó érvelés, hajrá-hajrá!
  • Probatbicol
    Nem volt szájbarágva az igaz,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

de a filmben elhangzott, hogy Finn miért menti ki Poe-t, méghozzá Poe szájából (Pilóta kéne, mi?)

Finn meg azért örül annyira Poe-nak mikor életben látja, mert addig azt hitte, hogy a szeme láttára halt meg, mert nem tudta időben kihúzni a Tie fighterből, és lehet hogy elvenen nyelte el a homok, vagy valami még rosszabb. És egyáltalán nem úgy bratyiztak mint a legjobb cimbik, tök jól fel volt építve az a jelenet, amikor Poe észreveszi a dzsekijét, Finn teljesen zavarba jön és vissza akarja adni.
  • Tikal #3377
    nekem úgy tűnik mindkét fél azt hiszi ő a trú arc és ő tudja a tutit :)
  • barcalaci84
    Ennelomdjuk en is fogtam a fejem:)
    Ennyit nem ert ez az easter egg...:)
  • UUUU
    "A legjobb példa erre az a jelenet, amikor Poe meg Finn újra összetalálkozik a felkelőknél, és úgy bratyiznak, mint két ezer éves haver.
    Ez egy az egyben annak a jelenetnek a kopija, mikor Luke meg Biggs összefut a Yavin IV-en, csak annyi a különbség, hogy Luke-ék gyerekkori cimborák, együtt nőttek fel, Poe-ék meg max tíz percet töltöttek együtt a szökésük közben. Tehát közük nincs egymáshoz. De te ezt is biztos megmagyarázod, hogy tíz perc alatt instant legjobb haverok lettek, úgy mint Rey instant jedi ;)"

Ez nálam is kiverte a biztositékot.
    Nyilvánvaló, hogy egyből ott bujkált volna bárkiben az a kérdés, hogy ez a rohamosztagos miért mentett ki ? Csak nem a bázis hollétét akarják megtudni igy ?
  • Pares
    Jaj, ezzel a felsőbbrendű dumáddal most annyira a lelkembe tiportál, hogy majdnem nem is röhögtem egy jót a hozzászólásodon. De csak majdnem. :D
  • Hugh Hefner
    te mennyire könnyen bírkózol meg az élettel, akinek nem tetszik ami neked az biztos divatból csinálja, csak te vagy a trú arc. ne menjünk már el ebbe az irányba, egyszerűen csak fel kell fogni, hogy ez a film egy bizonyos réteget (szerintem a nem gondolkodó fanokat, de ez az én véleményem) akart kielégíteni és a pénzért mindent feláldozott ennek az oltárán. nem kell továbbgondolni, hogy valaki divatból szereti nem szereti a filmet (maximálisan elnézést kérek ha nem léptél még ki a pubertás korból, akkor ez egy tök legitim érvelés amit nyomsz)
  • Stockbauer33 #3372
  • Pares
    Kimaradt a /szarkazmus.
  • UUUU
    Ott a pont. Teljesen logikus érvelés.
  • Bandicoot
    Ezt ha egy olyan ember írja le aki nem állítja be magát SW fannak csak beült megnézni unalmában talán el is lehet hinni...:)
    Csak ha már a szembeköpésnèl tartunk.....:-P
  • Bandicoot
    Minden szavad hitelt érdemel főleg a fénykardozásròl!!!!! (Nem)
  • barcalaci84
    egyébként szerintem se olyan rossz az előzménytrilógia ...
    visont ott nekem sokkal inkább voltak zavaró dolgok , ami miatt nem szeretem , vagy átpörgetek bizonyos jeleneteket...
    jar-jar egy fingós poén mélységeit feszegeti... midikloriános vonal , meg h a fény nemzett stb anakin homokról zagyválása...meg nekem ott már túl sok volt a fénykardos ugribugri...

a 7-ben szerintem helyén van minden...belekötni persze könnyű ahogy az eredeti trilógiát is darabokra lehet szedni...nekem nagyon tetszettek az easter eggek , az h minden fele utalások vannak , nincs szájbarágás stb...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.28. 23:03:15
  • Pares
    Mert? Nem értem, hogy hogyan jutottál erre a következtetésre. Snoke-ról nem tudjuk, hogy Sith-e valójában. Attól még lehet az, és lehet Plagueis. De akár akkor is lehet Plagueis, ha már nem a Sithek kódexét követi, mert mondjuk Sidious árulása után kiábrándult a Sithek örökös önpusztító hatalomhajhászásából, amihez a "Rule of Two" filozófiája vezet... Mindenesetre amint korábban is írtam, a Jediken és a Sitheken kívül is léteznek Erő-érzékeny (és valószínűleg Erő használó) egyének...
  • Pares
    Oké tudjuk, neked nem jött be a film, úgyhogy a túlnyomóan pozitív vélemények csakis a csordaszellem bizonyítéka lehet... Nem mondom, hogy teljesen hülyeség, mert valamilyen szinten létezik a jelenség, de azért kicsit túlzásokba esel. Mondjuk az előzmény trilógiával kapcsolatban egyetértek veled, mert szerintem is távol áll attól az ótvarszartól, aminek manapság beállítják. De én most mondjuk inkább azt látom, hogy egyesek azzal akarnak kitűnni a tömegből, hogy jól lehúzzák a filmet, és ide írkálják a csodálatosan pontatlan, túlzó és sarkító elemzéseiket. Akinek meg tetszett a film, mint én is, az inkább az olyan topikokat olvasgatja a neten, ahol Reyről, Renről és Snoke-ról mennek az elméletgyártások és találgatások.
  • barcalaci84
    Hat egyelore csak annyit tudunk h a mester Bolcs ...
    De amugy ha csak reszleteket lattal a filmbol akkor nem biztos h a forumokon kene osztani az eszt:)
    Megertettuk csalodtal es minden rossz...
    Sose lesz jo star wars film...amugy is szar az osszes hiszen ugyanazok a hibak a korabbi filmek sajatjai is...
  • Rita79
    akkor viszont szembe is köpted magad rörgvest, mivel ezek szerint Snoke nem egyenlő Plagueissel.
  • Pares
    A filmben konkrétan egyszer sem hangzik el a Sith szó, Kylo Ren a Ren lovagjainak egyike. Snoke-ról sem tudjuk, hogy Sith-e egyáltalán, vagy hogy Kylo Ren-t a Sith kódex alapján tanítja-e...
  • lac coo
    Dehogynem...
  • Rita79
    Bocs, de a valóságot írtam le, nem gondolnám, hogy az életben troll lennék!!!
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.28. 22:28:29
  • lac coo
    Na jo, ez mar trollkodasnak is gyenge ....
  • Stockbauer33 #3358
  • Rita79
    Gyakorlatilag én meg az 50. perc környékéén éreztem ezt, csak nem kisétáltam, hanem elaludtam picit. Rossz rendezés, rossz sztori.
  • BoneDragon
    Ma láttam... Nem akarok írni róla sokat, mert már úgyis ki lett itt tárgyalva minden, de én eszméletlen csalódott vagyok... Ez a 4-5-6 belezsúfolva 2 és fél órába, csak más szereplőkkel. Ráadásul olyan gyengék a karakterek... Ahh, mindegy. A végén lévő párbajnál meg majdnem kisétáltam a moziból, katasztrófa. :)
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.12.28. 22:10:26
  • Rita79
    A hologramos taktikai képernyőről ítélve ez min 100x
  • barcalaci84
    Vitatkozni vitatkozhatsz vele csak ezt nem az ujambil szoptam...
    Ezek a tenyek ezek az eroviszonyok...
    Ezert irtam h ezt leirhattak volna az elejen ,mert nem fogta fel a tobbseg ,ahogy meg most se sikerult neked...