star-wars-banner.jpg
  • Wootan
    Csak Pares olvassa el :DDDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Látom visszatértél a következő kör habzó szájjal való értetlenkedésre."

Hát persze kedves Pares, ha te mondod, biztos úgy van :D

"Az, hogy hiperűr, mond neked valamit? Tudod, ami segítségével a hajók évmilliók helyett néhány perc/óra/nap alatt tudnak a galaxis egyik végéből a másikba repülni? Szándékosan vagy ilyen hülye? És arról hallottál már, hogy ha a Földről a Holdra világítasz egy lézerrel, és ha Földön a lézert néhány miliméterrel elmozdítod valamelyik irányba, akkor a Holdon ennél sokkal nagyobb távolságban fog elmozdulni a fénypont? Különben is alapból nevetséges, hogy technikai részletekbe kötsz bele egy olyan filmben, ahol úgy repülnek az űrhajók az űrben, mintha a légkörben repülnének, meg ahol varázserőkkel rendelkező emberek vannak, stb."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen csak röhögni tudok. Te nem fogod fel, hogy az új filmben ezek az ostobaságok amiket leírtam, a totális fantáziátlanságra utalnak. Ilyen nincs, hogy a sugár pár perc alatt átmegy a fél galaxison, még a star warsban sem. Ha ez lenne az első film, senki nem foglalkozna vele, de nem az. Már volt 6 film, meg a köré felépített univerzum, aminek vannak szabályai. Ezeket a szabályokat szarja le a film több része is. Csak hát te ezt a habzó száddal nem bírod felfogni. hahaha és igen, ahogy vártam, végül magyarázat hiányában bedobtad az ilyenkor szokásos jokert, hogy ez egy mese, kár benne logikát keresni, well done padawan :D

De ha már ennyire mindent megmagyarázol. Áruld már el légy szíves, hogy lehet az, hogy Finn látja a robbanásokat amik egy másik naprendszerben történtek? Talán távolba látó képessége van? Ne adj isten a robbanások is hipertérben terjednek? Vagy az első rend kivetítette minden bolygó felé, hogy lássa mindenki mekkora királyok? :DDDD

"Csukott szemmel nézted a filmet? Rögtön az elején elintézi a két támadóját. Szerinted minek hordja magával a vívóbotját? Nehezéknek? Solonak is azt mondja, hogy nincs szüksége a pisztolyra, tud magára vigyázni. Nyilván megtanulta magát megvédeni, ha évekig egyedül élt azon a roncstelepen. De tudom, hogy számodra ez úgyis elfogadhatatlan, mert csak, mert te utálod az egészet és kész. Szánalom."

Szép magyarázat, taps-taps :D Ha te a bottal hadonászást egy szintre hozod a fénykard használattal, akkor grat hozzá :D Ha szerinted a "bucka lakókkal" való harc egyenlő a (félig meddig) képzett sötét erőt használók ellenivel, akkor ismét grat :D

"Mert, mi kell egy elmetrükkhöz? Na? Yoda mit taníthatott szerinted Luke-nak az elmetrükkökről? Vagy kivel gyakorolta szerinted a vívást? Yodával? Pfff, ne nevettess. Kenobi és Yoda is csak "lelkileg" képezte ki, a filmben is csak olyan zavaros tanácsokat adott neki, hogy "higgyen az erőben", meg az akaraterőről és a saját magába vetett hitről papolt, meditáltak, stb. Nem adott neki könyvet, hogy ezt és ezt így és így kell csinálni. Azokat a dolgokat, amiket a Jedik és a Sithek véghezvisznek, az Erő segítségével viszik véghez, reflexek, ugrások, veszély megérzése, stb. Nyilván számít az erőnlét és a közelharci tudás is, Rey pedig jó volt mind a kettőben. Amikor Reynek sikerült az elmetrükk, már tisztában volt az Erővel, a Jedikkel, és hogy ő is Erő-érzékeny. Megpróbálta, harmadszorra sikerült is. De tudom, te akkor se fogsz ezzel kibékülni, mert csakazért is szar a film."

Ja ja ja ja ja. Ahogy mondod :D Imádni való, hogy a képzelgéseidet tényként közlöd. Reynek sikerült az elmetrükk, persze, mert az úgy csak sikerülni szokott hipp-hopp. Nyilván Yoda, meg a többi Jedi csak azért tartott fenn iskolát az erőérzékenyek tanítására, hogy köztársaságtól felvegyék a támogatást, és eligyák :DDDDDDDDD amúgy valójában nem is volt szükség képzésre, hisz mindenre rá lehet jönni csak úgy hipp-hopp, de ezt eltitkolták, mert akkor nincs potya lóvé :DDDD

"Tényleg? Én inkább úgy láttam, hogy Luke a haragját felhasználva győzte le, amit az Uralkodó örömmel nézett. Vader akkor tért meg, amikor látta Luke-ot szenvedni és könyörögni."

Akkor nagyon rosszul láttad. Sosem akarta megölni, de mind1, neked felesleges magyarázni.

"Nem, az az elképsztően szánalmas, hogy mennyire erőlködsz a nevetséges értetlenkedéseiddel. Nem is értem, hogy minek nézted meg a filmet. Nyilvánvaló, hogy bármit is csináltak volna, te akkor is itt nyomatnád a habzó szájjal értetlenkedő idiótát, mert úgyse tetszett volna semmi. Ráadásul olyan dolgokba kötsz bele, amibe alapvetően semmi értelme (mint pl. a technológia), vagy olyanokba, amik a filmben nyilvánvalóak voltak, vagy amik működése eleve egyik filmben sem volt részletesen kifejtve."

Itt csak neked habzik a szád, jobb lenne ha megtörölnéd végre :DDD És képzeld ha egy film jó, akkor értékelem, és tetszik, ha rossz (szerintem), akkor nem. Nálam az nem jó film, ami 99%-ban kopipészt, az is silány módon. A legjobb példa erre az a jelenet, amikor Poe meg Finn újra összetalálkozik a felkelőknél, és úgy bratyiznak, mint két ezer éves haver.
    Ez egy az egyben annak a jelenetnek a kopija, mikor Luke meg Biggs összefut a Yavin IV-en, csak annyi a különbség, hogy Luke-ék gyerekkori cimborák, együtt nőttek fel, Poe-ék meg max tíz percet töltöttek együtt a szökésük közben. Tehát közük nincs egymáshoz. De te ezt is biztos megmagyarázod, hogy tíz perc alatt instant legjobb haverok lettek, úgy mint Rey instant jedi ;)

Vicc.

És a film tele van ilyen semmitmondó, csak úgy van, de semmi alapja történésekkel. Ez pedig azért van, mert szartak nagy ívben arra, hogy egy értelmes forgatókönyvet írjanak a filmhez. Úgy voltak vele, hogy a többség úgyis megeszi, minek erőlködni. És hát be is jött a számításuk :D De nyilván én vagyok a kretén, aki nem érti, és nem értékeli ezt az epikus remekművet :D