Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"hadijuk" meg "fojtasd"? nincs több kérdésem....
Habár "kezd", szórakoztatni, részemről befeLY😉eztem. Kérem a modikat tegyék a dolgukat hovatartozásuk, ingerenciájuk szerint. Vagy ne. Viszlát!
durcimurci number one 2875*
"De ha Neked örömet jelent trollkodás, folytasd csak és akár banoltathatsz is, annyira nem érdekel. További szép napot!"
durcimurci number two 2881*
"De én vagyok a hibás, nem kellett volna beírni egy topikba, amelyet csupa okoska lakik és nem bírnak szó nélkül hagyni egy dolgot"
durcimurci number three 2883*
"és akár banolhatsz is. Diktatúra rulz. "
de ezért én(vagy mi?) vagyok a sértődött rossz gyerek.... de tudod mit fojtasd kérlek.
Egy másik topikba is beírtam a hirdetést, ki is törölték ahogy kértem, semmi gond, megértettem. De ami műsor itt megy az vicces. Nem tudom ki itt a moderátor, s őszintén szólva nem is érdekel, mert semmi olyat nem tettem, amiért szégyenkeznem kéne. De ha netán Te vagy az, tégy már egy szívességet és töröld az össze hozzászólásom (ha lenne rá lehetőség, én magam tenném meg) és akár banolhatsz is. Diktatúra rulz.
Utoljára szerkesztette: thrillkill, 2015.12.12. 17:32:14
kezdesz egyre gyanúsabb lenni....
Azért vettem a jegyet, mert meg akartam nézni a filmet, nem jegyüzér vagyok és nem is 10e-ért árulom, mint azok. Sajnos nem fogok tudni elmenni rá. Simán vissza tudnám váltani, de gondoltam "ha már így alakult" eladom, s talán keresek rajta picit. Nem pofátlanul, hanem kinek mit ér meg alapon. Nyilván senki nem kényszerít rá, hogy megvedd.
S hogy miért nem adom annak aki elsőre megveszi? Tán azért, mert volt már pár negatív tapasztalat: "tuti kell, tedd el, jah mégsem kell". Hát ezért. De én vagyok a hibás, nem kellett volna beírni egy topikba, amelyet csupa okoska lakik és nem bírnak szó nélkül hagyni egy dolgot, ami alapjában véve nem is érdekli őket, de jó móka azért fikázni.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.12. 15:55:31
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
mond te melyik bolygón élsz?
De ha Neked örömet jelent trollkodás, folytasd csak és akár banoltathatsz is, annyira nem érdekel. További szép napot!
profilt megnéz, no e-mail.... <#banplz>#banplz>
Fájó szívvel de programütközés miatt eladnám a Star Wars 7.-re (2D feliratos változat) elővételben vásárolt (1db!) jegyemet, mely a Cinema City Arenába szól, péntek hajnali 0:01-es előadásra jó helyre (13. sor, 21-es szék). Nem nyerészkedés a célom, de ha már így alakult, annak adnám, aki a legtöbbet kínálja érte. A kikiáltási ár legyen 3000 Ft. Ajánlatokat kizárólag e-mailben kérem.
Amúgy távolabbra tekintve. Néhány Old Republic Idejében játszódó filmnek nem kicsit örülnék. 😊 Ott aztán még volt Jedi és Sith is dögivel. 😊
számos sorozat van, ami akár 5-6 éven keresztül is érdekes tud lenni, és egy-egy évad története bőven kitesz 3 film hosszát..
a Disney az SW-vel ugyanazt tervezi, mint a Marvel filmek esetében.. Marvel filmeknél ugyanaz a világ, egymásra hatással lehetnek az események, szereplők felbukkannak egy-egy jelenet erejéig vagy épp közös filmben szerepelnek, mégis más-más történet, többnyire más szereplők, más személyiségek
itt is számtalan lehetőségük van.. készülhet film a felkelőkről, a birodalomról, a fejvadászokról, csempészekről, jedikről, sithekről, ráadásul időben sincsenek úgy behatárolva, lehet régi köztársaság, távoli jövő, stb..
és ezeket mind más-más személyekre lehet bízni.. biztos lesz 1-2 ratyi SW film is, és lesznek kiemelkedően jók is..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.12.11. 08:40:57
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[merlinw.org]
Tegnap meglett a jegy is december 23 -ra a feliratos verzióra. Attán a két ünnep között még jön majd egy szinkronos is.
Amúgy ez az Uralkodó személye illetve annak megjelenéseinek a lépései is mutatták, hogy mennyire feelinge evilről van szó.
Eleinte csak 1-2 mondatban jelenet meg, utána mint holó beszélgetésben. Végül a Jedi visszatértben személyesen is megjelent.
SW rebelsben ezt az ikonikus gonosz dolgot akarják/ták bepótolni az Inkvizítorokkal . Szvsz a főink. elég jó lett,
Új generációknak is tetszeni fog a CGI orgia miatt.
Az hogy méltó lesz a star warshoz az már más kérdés.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ez nem a bátorságról szólt hanem a pénzről.
Látvány terén még mindig nem kell szégyenkeznie. A harc az Endoron szíven ütött, a Star Wars mélypontja nem Jarr-Jarr, hanem azok a plüssmacik.
Arra viszont rájöttem, hogy a Star Wars az ikonikus főgonosz miatt lett az, ami. Darth Vader-nek köszönhetünk mindent, hozzá nőnek fel a jó oldalon harcoló hősök archetípusai: a vidéki parasztfiúból lett hős, a romantikus western fegyverforgató, a szép hercegnő (akit meg kell menteni, később pedig kick ass heroine-né avanzsál), az öreg mentor.
Darth Vader azért üt ekkorát, mert:
a) az alattvalói félnek tőle
b) a jó oldalon harcoló hősök félnek tőle.
Ezzel tekintélyt és tiszteletet parancsol.Rájöttem, hogy ez hiányzik ma a filmekből. Az ikonikus főgonosz, akitől félnek a jók. A legtöbb filmben a jók olyan lazák... egy Willis vagy Diesel, lehet a boss kezében egy atombomba is, ezek le se szarják.
Na és a Jedi visszatér... ahol színrelép az Uralkodó, akitől még Vader is fél. Plüssmacik ide vagy oda, Vader és az Uralkodó elviszik a hátukon a filmet a legkínosabb endori jelenetek közepette is. És ami gyerekként nagyot ütött, mikor a nyolcvanas években láttam a filmet az itthoni másolt VHS-en a Marcibányi művház alagsorában: Yoda halála és Vader halála. Még mindig megindító.
A Star Wars egy legenda és megérdemelten az. Amit én most várok az új Star Wars-től:
egy új ikonikus főgonosz.
És rettegek, milyen lesz Hant, Leia-t, Csuvit harminc évvel öregebbnek látni. Elképesztően magas labda, remélem JJ tud majd kezdeni vele valamit. Hihetetlen bátor döntés volt folytatni a SW-t.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[/img]Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.12.06. 04:28:34
https://www.facebook.com/ign/videos/vb.59685491632/10153397655211633/?type=2&theater
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.05. 03:10:50
ebben a világban a legtöbb lény ha nem is jólétben de elég jól él. még a legporosabb távoli bolygón, ahol alig él valaki és még rabszolgaság is van, ott is elég jól elvannak az emberek, a rabszolgák is. vagy ha nem, akkor egy ocska motort (siklót) eladsz és máris lesz pénzed egy jegyre egy olyan űrhajóba ami 1.5x fénysebességgel megy és elvisz a galaxis túlsó végére is.
lakható bolygó meg van ezernyi és sok felfedezetlen, vagy alig élnek rajta, azaz marha nagy területek vannak amit el lehet foglalni magadnak (lásd még amerika felfedezése, usa stb).
és természetesen minden tök érdekes. ha nem kalandra vágysz akkor elmész egy városbolygóra, ami a technológia és a jólét csúcsa.
olyan ez mint a zombi filmek: a zombi buták, lassúak, nem veszélyt hanem kalandot jelentenek, plusz levezetheted rajtuk az embergyűlöletedet is. plusz ügye mindig van kaja, víz, nők, autó+benzin
😊
mi tagadás, mostani szemmel kicsit itt-ott kopottas, gagyinak tűnhet de annak idején odabaszhatott. mondom úgy,, én "Második generációs SW fan" vagyok a magam '90es évjáratával.
Lista frissitve 2015.12.04
Sta Wars Kártya csere/adás-vétel Cserekártyák:
A New Hope 3,5,9,10,12,13,14,15,16,17,18,22,23,25,26,29,31,33,34,35,38,39,40,42,46.
The Empire strikes back
48,50,55,56,58,60,61,62,63,65,69,70,71,73,74,77,80,81,82,83,88,91,92,93,95
Return of the jedi
99,100,101,103,104,106,107,109,110,112,114,117,118,120,122,124,125,126,129,131,132,134,135,137,140,142,143,144
The Force Awakrns
146,149,150,151,152,153,154,155,159
Foliás kártyák:
162-Obi-Wan
163-Han Solo
167-C-3PO
169-Tarkin
170-Lando
175-Jabba
182-X-Wing
187-Csubi
189-C-3PO
190-Stormtroper
194-Leia
197-Emperor
Amit keresek:206 illetve limitált kártyákat.(Akár megvételre is)
Cserélek Magyar SW képregényre is értékegyeztetéssel.
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
ordítani fogok és bőgni a film végén a moziba mint egy óvódás. pont.
kis tini lányok nem viselkedtek úgy Justin Bieber koncerten mint ahogy én fogok. lehet valami VIP moziba nézem meg pár fős társasággal, kevesebb az esélye hogy levideózzák a rohamomat