banita32#3271
Nem tudom ki hogy van vele, hát nem voltam elájulva... sőt. Alapjában egy aranyos kis mozika volt, csak sok köze nem volt az SW-hez. Bár lehet hogy csak öreg és bogaras vagyok, és alapjában már az 1-2-3 se csigázott annyira fel.
Vártam hogy most majd egy jobb jön, nem nyálas, hanem olyan igazi. Az egyetlen dolog ami olyan volt aminek kellett lenni az Han Solo és Csubakka párosa. Még most is imádom az "öreget".
A legviccesebb a hatalmas Golam aki ül a széken és vár (tuti a gyűrűre)... na meg a fehér vagyis akarom mondani a véres kéz... nagy kedvenc lehetett a készítőknél a Gyűrűk Ura...
A többi egy harmatos utánzat nagy látványossággal...
Viszont ha már úgyis utálni fogtok akkor kérdeznék még párat, mert mint mondtam az első 3 rész se lett a szívem csücske de most a gyerekkel hirtelen láttam vagy 100x.
- Anakin és Padmé a 2. részre hogy lesznek egyidősek? (Tuti kimaradtam valamiből....)
- C3PO-nak meg R2D2-nek törölték a memóriáját az oké, de a Oven bácsi hogy a fenében nem emlékszik hogy: "Jé ez a robot évekig velünk élt csak elvitte a mostohaöcsém"