star-wars-banner.jpg
  • danigolf
    Hello all.. Hát ot kezdem hogy 35 éves vagyok és nagy star wars rajongo..1000 xer láttam az első 6 ot.. tudom azoknak is vannak hibáik és ugy ültem be a 7ikre hogy oda kell magát basznia minden téren...De !!! emberek ez egy vicc..ezek elolvasák a történetet mikor elkezdik forgatni? semmi új..mondom ami csak igy hirtelen eszembe jut és zavar : megint mit csinálnak?halálcsillag 3.0 . megint hogy rombolják le? repüljünk be egy szellözön és bumm..ebből megjöttek 2xer már nemigaz nem jut eszükbe minek oda bejárat ?vagy védjék le ! konkrétan itt nem 1 bolygot hanem kb 3-4 et 1xerre szét tud löni ..és? a régi halálcsillagok legalább teljesen mesterségesek voltak igy tudtak volna haladni az űrben is..tehát lassan de hasznosak voltak kb..itt egy bolygoban van benne..tehát kb ha a bolygó körül van 20 másik azt szétlövik 1 nap alatt azt akkor utánna mit csinálnak vele?ott áll 1ül a pusztitó fegyverük azt kész..vagy bármeddig eltud löni magyarázható a napfény is messzire elmegy dumával..meg minek kiirtani minden bolygot akkor min uralkodnak ?a nácik se rombantoták volna fel a földet csak az emebreket rajta..más..ez a bázisokon való bujkálás vicc..fejlett minden de egy qva kamerájuk nincs hogy basszus az a szakatt zsákban rohangáló ember bottal mit keres a folyosokon.holott volt fullos holos kijelzöjük is.. mindegy..a kardozás az megint necces..a végén becsukj a aszemét azt néztem tartja maga elött a 2 kardot majdnem 10 másodpercig azt megtanul kardozni.konkrétan Ren minek hord maszkot? azért hogy amagyar szinkronja egy nevetség legyen?meg az ő karaktere nekem egy semmi..a tábornok mellette határozottabb volt mind ő . meg nemigaz hogy a rohamosztagosok elvileg képzett katonák hisz ez a huvatásuk..sose találnak el senkit..na jó 1xer csuvit..de 100 an senkit..a sima csempészek meg kereskedők mindig igen.miért nem irják ki az elején hogy az erő mindent megold.megtanit kardozni,lőni,vezetni stb..instant gyorsan..régen legalább okés volt halálcsillag 2ö de volt neki már védőpajzsa az endoron..meg kellett 20 év mire egy jedi megtanult vivni és még akkor is levágták a kezét stb..nemtudom..vagy én vagyok realista vagy vmi gáz van amerikában.