Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

tigeroo

amúgy höhö:D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
RelakS
Azért ez a kis játék nem egészen ugyanaz ;)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Az egyik ajánlott videó nagyon kész :D Lehet, már volt itt...

//www.youtube.com/embed/A_K10fX9DSY

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

18 órás LIVE unboxing :P

//www.youtube.com/embed/i3OkEpkwC4E
Szabi
plusz van már háromágú fx kard, meg mobilról irányítós labda droid :D

"Nulla tenaci invia est via"

tigeroo
a lego elkezdte kifelé csöpögtetni az SW készletek fotóit, eléggé spoiler gyanúsak. akit érdekel facebookon csekkolja le, de már én sem akarok többet megtudni decemberig

Master91
meg néztem, nem nagy spoiler, várható / gondolható volt

de tetszett ez a pár másodperc
PetruZ
Úgy spoiler, hogy eddig tudtuk (sejtettük), csak az eddigi képeken, videókban nem mutatták. :)
<#eljen>

Master91
Spoileres ? Bázdki, nem merem meg nézni...
PetruZ
Új teaser a Force Friday előtt, új (spoileres!) jelenettel!

https://instagram.com/p/65PhxOs_RH/
//www.youtube.com/embed/5PoHPTC_Bmo

PetruZ
Rogue One, hivatalos színészgárda bejelentve.
Master91
Aaaa imádom

Viszont a kis foci droid miért olyan tiszta ?

Szabi
<#taps>

PetruZ
Tárgyalások folynak arról, hogy a két év múlva esedékes 8. részre Benicio del Toro-t nyerjék meg főgonosznak.
MerlinW
//www.youtube.com/embed/Tj1P1eEZRtY

[merlinw.org]

(+2654-re is) volt egy sejtésem hogy talán mégis az ülés lesz a lényeg de aztán feladtam a keresgélést.....

Szabi

:)

A gyűjtemény többsége nem beszerezhető - nekem is külföldről van - (és a linkeden sincs készleten :)) a külföldi link pedig mai árfolyammal átszámolva több, mint 10 000-re jön ki (ugyebár postázni is kell Amerikából). Írj nekik, kérdezd meg a postát, számold át magad.
Olyanok az ülések mint a droidok.

<#fejvakaras> biztos nekem van még korán....

Sziasztok!

A 18cm-es Star Wars Black Seriest gyűjti közületek valaki? Eladó most egy gyűjtemény, nagyon szépen kidolgozott akciófigurák, mindegyik még a bontatlan csomagolásában van, köztük egy-két kifejezetten nehezen beszerezhető darab.

Budapesti vagyok, megadott helyen tudom átadni, érdeklődés esetén a részleteket e-mailben egyeztessük: [email protected]

Birodalmi figurák:
-Palpatine 10 000Ft
-Sandtrooper 12 000Ft
-Stormtrooper 12 000Ft
-Imperial Tie Pilot 9000 Ft

Többi szereplő:
-Boba Fett 12 000 Ft
-Greedo 10 000 Ft
-Han Solo (klasszikus megjelenés) 10 000 Ft
-Stormtrooper Han Solo 12 000 Ft
-Chewbacca 10 000Ft
-Yoda 9000Ft
-Obi-Wan Kenobi 9000Ft
-Leia (Jabba's Slave) 10 000 Ft

-Luke Skywalker (feketeruhás, a Jedi visszatérből) 10 000 Ft

Klón figurák:
-Clone Trooper Captain (vörös jelzésű) 10 000Ft
-Clone Trooper Sergeant (zöld jelzésű) 10 000Ft
-Clone Trooper (teljesen fehér) 10 000Ft

Nagyobb szettek:
-Biker Scout + Speeder Bike (deluxe nagy készlet) 20 000Ft
-Imperial Shadow Squadron (óriás készlet: fekete Stormtrooper + fekete Biker Scout + Fekete Sepeeder Bike) 25 000Ft
-Han Solo + Taun Taun (deluxe nagy készlet) 20 000Ft

Mindből csak egy-egy darab van!

Itt érdeklődj: [email protected]

Han és Csubakka

//www.youtube.com/embed/VTmYMpJcwyI
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.17. 12:14:30

Systore
megnéztem a teljes SW comic conos videót, ez az Adam Driver érdekes egy figura, mintha ott sem akart volna lenni. nem igazán tudtam hovatenni a viselkedését
MerlinW
Te is csak irigy vagy, hogy nem lehetsz ott:D

[merlinw.org]

Hát őőőőőő <#fejvakaras><#confused>

MerlinW
A teljes panel anyag:

//www.youtube.com/embed/8fMx670jOnw

[merlinw.org]

Master91
nagyon jó videó de 3:03-nál azt a szörnyet jobb oldalt ugye nem gondolták komolyan?? :D
//www.youtube.com/embed/CTNJ51ghzdY