star-wars-banner.jpg
  • gerinstyle
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom nem csak az én termemben volt sok fikázó, de te legalább elbántál velük XD
    Nem értem hogy tud ennyi komolytalan ember moziba beülni. Nekem nagyon tetszett, az biztos, és nagyon sajnáltam Rent hogy ilyen mélyen elveszett a sötétségben. Megölte szegény apját, pedig ő látta még benne a jóságot. Gondolom Luke kényeztette el fiatal korában, mert a testvére gyereke. Gondolta ő lesz a legnagyobb jedi de hát sajnos megint romlott alma került a zsákba. Ren gondolom azt remélte, hogy ha elvágja a családi kötődését akkor megerősödik. Szerintem ezek után Leiat is megölné sajnos. Rey már most kedvencem, nagyon belevaló csaj, nagyon átjárja az erő. Luke biztos hamar észreveszi. Elvégre mekkora ajándékot hozott neki (fénykard) Nagyon durva kiképzést fog kapni már alig várom.

Akit a sötét oldal vonz az persze megint csak gyors betekintést nyert. Tényleg nem ismerni honnan szereztek ekkora hadsereget megint. Főleg a háború után. Bár 29 év az egy generáció, új generáció akik mehetnek a darálóba.
    Az tetszett mikor felhányta Ren, hogy nem klónokat vetett be Hux tábornok. Ezek szerint még mindig maradtak klón elitcsatok. az új vezetőre én azt gondoltam hogy ő Darth Plagueis. Lehet sidius nem tudta megölni.