Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
http://www.youtube.com/embed/6RsQd7hn9bg

CalebJoe
bazzeg az a gyertyatartó<#nyes>
http://www.youtube.com/embed/nj23dwWHukY

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[NST]Cifu
Blaster, és nem lézer... ;)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lehet hogy mandalor fémböl készült, azt meg nem vágja át

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Shiwo
azért az nem egészen ugyan az..

abból csak 1 mini penge áll ki és 45°-ban, nem kettő 90°-kal

más kérdés, hogy mindkettő "érdekesen" néz ki...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.29. 10:17:56

Master91

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.29. 09:22:37
mijki
A TIE vadászok lövegei az eredeti szériában is zöldek voltak. :)
A birodalmi oldalon a kézi fegyvereknek és a lépegetőknek volt piros lézerjük. :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

én meg jól emlékszem,hogy a klasszikusokban a Tie figtherek lövegei vörösek voltak?..itt miért zöldek?
Jaja, ilyen alapon repülhetnének is benne az emberek, hisz ez csak egy film, minek várunk el bármiféle realitást. ;)

BooMiller
Ez is igaz, de nem láttam a jobb fölső sarokban a Discovery Channel feliratot sem:D

BooMiller
<#worship>

BooMiller
ostort vágom, ezt még nem olvastam:)

Nem csak kitalálták? Ja mert akkor a SW univerzum létezik? :)
Egyébként - szerintem - azért butaság mert míg egy hagyományos kardnál a keresztvas védi a kezet egy esetleges lecsúszásnál illetve megakasztásnál, itt hasonló esetben a másik fénykard le fogja vágni valamelyik szárat. :)

mijki
Crossguard lightsaber :)
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.11.28. 21:02:19

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

gibson9
A fejemet fogtam amikor megláttam. Reménykedtem, hogy a végén kiderül, hogy csak valami rajongói videó.

Sok helyen olvastam, sőt képet is linkeltek hogy bízony létezik ilyen fénykard az SW univerzumban, sőt ostor is, stb. Szóval nem csak kitalálták.

BooMiller
hmm az a fénykard... nagyon khmm érdekes..

mijki
http://www.youtube.com/embed/OMOVFvcNfvE

Új oldal, a magyarországon megjelent Star Wars könyvek bemutatása, Star Wars időrendi sorrendben, adatokkal, borítóképekkel:

Star Wars könyvek

a.carkey
Roki rajongó :)

A medve nem játék.

Mark Hamill élete, filmjei:

Mark Hamill az utolsó jedi

a.carkey
"Al Pacino már el is felejtette, ki az a Han Solo
A torontói filmfesztiválon megkérdezték Al Pacinótól, hogy miért utasította vissza Han Solo szerepét a Csillagok háborújába.
Az meg ki?
- kérdezett vissza. Miután a riporter kisegítette, így folytatta:
Hú, jó, megvan már. Szegény Harrison, ez biztos szarul esik neki. Nézze, annak idején mindenféle szerepet hozzámvágtak, mert játszottam a Keresztapában. Mindegy volt, hogy alkalmas vagyok-e rá, sőt, az sem érdekelt senkit, hogy nem voltam egy nagy truváj, mármint színésznek. A Csillagok háborúját azért dobtam vissza, mert elolvastam a forgatókönyvet és egy büdös szót nem értettem belőle. "

:D

A medve nem játék.

MerlinW

[merlinw.org]

PetruZ
Új Marvel képregénysorozatok jönnek januártól.
A midi-chloriánok nem magyaráznak meg semmit, nem ők az Erő. A midi-chloriánok pusztán a "csatorna", amin keresztül valaki "kommunikál" az erővel. Hogy kiben mennyi a midi-chlorián, az azt mutatja, hogy mennyire erős ez a kapocs az Erővel. Ezt az egész koncepciót nagyon csúnyán félremagyarázzák sokan, pedig semmit nem vesz el az Erő misztikumából.
Neebray Manta, magyarul azt hiszem, hogy Neebray Sáska a nevük.
tigeroo
gondolom mivel az erő is valamilyen szinten energia a jedik elvből nem formálják pusztításra.

azért csúnyák a sithek, mert gonoszok. ez is egy mese, ennyi. ahogy az erő is csak van, nem kellett volna megmagyarázni midiklorián szint meg egyéb dolgokkal :(
Szia.
A Jedik is tudnak villámot szórni, de ha õk is használnák ezt az "opciót" akkor már nem lennének Jedik.
Master91
szemük talán a harag/düh miatt változik,izzik
Egyébként ha ilyeneket tudnak készíteni, hogy-hogy nem ilyenek mondjuk a harci vadászgépek? miért nincs egyik seregnek se Birodalmi lépegetõje, stb? :D

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

A Sithek mitõl/milyen okból kifolyólag lesznek "fakók"?
Miért lesz sárga, vörös színû a szemük? a Jedik például miért nem tudnak villámot "szórni"?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Star Wars könyvek rajongóit és keresõit várjuk újonnan indult csoportunkban a Facebookon:

Keress rá a Facebookban: Star Wars könyvek csoport

na de újjászületett amikor vaderként meghalt :P

Master91
mindenki úgy nézett ki, mikor meg halt

Anakin meg halt, fiatalon, mikor Darth Vader lett (nem úgy értem hogy mikor beöltöztették)
Ha te egy szellem lennél örökké, akkor egy nyugdijas bácsiként vagy egy húszon éves "testben" "élnél"?

:D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

valaki magyarázza meg nekem, hogy a jedi végén szellemként miért a fiatal anakin jelent meg és miért nem az öreg
(tudom, eredetileg az öreg volt ott és lucas a dilije miatt cserélte le, de meg is magyarázta valahogy?:)

Ashokat, Starkillert biztos nem teszik bele a mozi filmbe õk csak az animációs sorozatban léteztek. De az eredeti filmben maradtak olyan karakterek akik úgymond életben maradtak, és akik segítségével Luke új Jedi akadémiát tudott nyitni a Yavin 4-n.
Én a "régi" szereplõk alatt ezekre gondoltam.
Bár egy Jedi mester aki még a Birodalom örökösei vagy a Sötét erõ ébredésében is szerepel.

<#wave>
Sziasztok.
Szeretnék kérdezni valamit. Néztem az SW clone wars sorozatot és volt egy rész amikor a Malavolenc csatahajót támadták Anakinék, de elõtte átmentek a Balmora egérúton, és Plo Koon mester azt mondta, hogy ez a ..... élõhelye, de minek az élõ helye mert sajnos sehogyan sem értem amit mond.
Ebben kérném a segítségeteket. <#conf> <#wave> <#wave>
Loál János
<#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Breki33
http://www.youtube.com/v/Snph22qSUMU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Shiwo
mert alapvetõ filozófiájuk, hogy hatalmat szerezzenek, elnyomva másokat, melyhez az egyik legegyszerûbb és leghatékonyabb módszer az elnyomás, a terror, a félelemben tartás, és céljaik érdekében lelkiismeret furdalás nélkül átgázolnak mindenen és mindenkin

és a Star Wars a scifi "Gyûrûk ura", lényegébe egy hõsfantasy, csak ûrben játszódik, ahol a jók a fõszereplõk, ahol a jók nyernek

tigeroo
mert ez egy mese csak sci-fi köntösben
Master91
én mindig úgy voltam vele hogy a jedi/sith, lázadók/birodalom csak nézõpont kérdése ( jó mondjuk a sith-ek tényleg inkább gonoszabbak, mint a jedik, kivégzik azokat akiket nem komálnak stb. jedik meg segítenek a népeknek ahol tudnak inkább )
A legtöbb Star Wars mûben miért ábrázolják a Sitheket gonosznak? erre a kérdésemre már régóta keresem a választ. Továbbá arra is miért van az, hogy filmekben szinte csak a "jók" kapnak több szerepet? miért nem szól mondjuk az új trilógia a sithekrõl?

MerlinW
A könyvek sorrendje jó, oda is van írva, hogy a sorozat hányadik kötete. Képregényt nem olvasok így azt nem tudom.
Miután a videojátékok alapján készült így valószínû, hogy összefüggésben van velük. Hogy melyekkel, az kiderül, ha olvasod a könyvet:)

Timeline Records idõrendben:

http://www.youtube.com/v/KeboxMqdXdE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

Helló!

Segítségeteket szeretném kérni

az itt látható könyveket/képregényeket hogyan érdemes olvasni?
(https://www.szukits.hu/74-the-old-republic)
a sorrend ami megvan adva valós? képregénnyel vagy a könyvekkel kezdjem?

illetve a könyvben/képregényben szereplõ események, történések összefüggésben vannak a KOTOR 1., 2. részével illetve a SWTOR eseményeivel, történéseivel?

Plusz a YT-n van egy sorozat:

Star Wars The Old Republic: Galactic Timeline Records néven.

Megkérhetnék valakit arra, hogy szedje idõrendbe nekem? Megköszönném.
<#help>