star-wars-banner.jpg
  • Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó, de ez az EU amit ide leírtál, ami mostantól nem canon, nem hivatalos. Bár ahogy korábban is írtam, és a filmben is láthattuk, nem dobták ki az egészet a kukába, Kylo Rent, vagyis Ben Solot, mint Leia és Han fiát nyilván az EU Darth Caedus-a (Jacen Solo) és Ben Skywalker-je inspirálta. Továbbá azt is nagyon valószínűnek tartom hogy Rey valójában Luke lánya, akit meg lehet, hogy az EU-s Jaina Solo alapján mintáztak. Szóval megkeverték a szülőket és a neveket, de nem dobták ki teljesen az EU-s témákat.

A Sithekre visszatérve, ahogy írtam, Sidious Maul-al, után pedig Vader-el nyilván Bane filozófiáját követték (Dooku inkább csak eszköz volt), de rajtuk kívül simán létezhettek más sötét oldalt követő erő használók is. Szóval Snoke lehet hogy Sith, lehet hogy maga Darth Plagueis, vagy esetleg Palpatine (szándékosan figyeltem, hogy hogy néz ki, de most az istenért sem tudom felidézni pontosan az arcát), vagy az is lehet, hogy semmi köze az előző kettőhöz, és csak simán a sötét oldalt használja, nem tagja a Sitheknek és nem a Sith kódex-et követi. Sőt abból amit láttunk, még az se biztos, hogy Snoke csak az erő sötét oldalát használja.