-
Nézd, ha az a típus lennék akik "mereven figyel, arra vadászva, hogy mikor lóg ki a lóláb", akkor valszeg nem töröm magam, hogy ott lehessek a premieren, pláne, hogy másnap munkanap van. :)
Téged tényleg nem zavart, hogy miután megtudjuk pár jelzésből, hogy kb milyen lehet az élet rohamosztagosként, a feka srác ezt a viselkedésével egyáltalán nem tükrözi? Meh... És még volt néhány ilyen dolog, most csak egyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor elfogják azt a fényes páncélú tisztet, és lekapcsolja nekik a pajzsokat vagy miket... WTF!? A szuperfegyver halálos ítéletét írta alá vele, és SIMÁN MEGTESZI! A rendszer fanatikus katonája! Nem áldozza az életét, nem röhög az arcukba, nem próbál vészjelzést leadni, hanem engedelmeskedik, és katasztrófát indít el pusztán azért, mert ráfogtak egy fegyvert! Meg arra mekkora az esély, hogy lerobbansz a Falconnal és 10 perc múlva arra ját Han Solo? Tényleg ez volt a legjobb módja annak, hogy behozzuk a filmbe? :)
Ezek a dolgok engem azért zavartak mert ekkora filmes projekt esetében viszonylag könnyedén ki lehetett volna védeni őket. De emellett rengeteg nagyszerű pillanat van a filmben, és egyáltalán nem lett rossz, meg semmi ilyesmi. Az erő végre újra az ami, a járművek nagyon faszán néznek ki, stb. A filmnézés egy szubjektív műfaj, és örülök neki, hogy más azt kapta amit várt, de az is teljesen normális, ha valakinek annyira nem jött át a dolog. Ettől még nem lesz kötözködő vagy árgus szemekkel figyelő. Semmi olyasmit nem írtam, hogy elvesztegetett idő/pénz volt, vagy bármi ilyesmi, kaptam egy filmet, amiben többször próbáltam alámerülni, és sikerült is percekre, majd valami kirángatott belőle, nem tudom, miért. De remélem másnak tetszett, nézzétek meg akkor újra, ezért készült, és érezzétek jól magatokat! Peace!