Gimre#2099
Szia Revan9! Az előző hozászolásodban írtad, hogy 7 verzió áll rendelkezésre, akkor vajon miért nem szerepelt a sithet bosszujában? Mert ugye Ashoka a CW sorozatban szerepelt, ami a 2. és 3. rész közé tehető. Akkor elméletileg élt a 3.részben. Az lett volna jó ha pl.. legalább említést tettek volna rá akkor mikor Obi-van és Yoda vissza mennek a templomba, hogy a téves üzit leállítsák és meglátják a földön fekve és mondjuk Obi-van azt mondja Yodának Ő Ashoka, Anakin padavanja. Ne haragudj nem okoskodni akarok, csak elszoktam gondolkodni ezeken a témákon, hogy "mi lett volna ha.." és itt legalább leirhattam. Bár nem tudom, hogy valaki látta-e a Blu Ray kiadású SW-t állítólag nagyon sok kivágott jelenet benne van. És még 1 dolog Lucas úgy tudom szeretne csinálni egy 100 részes tv sorozatot ami a 3. és a 4. rész közé ékelődik be, de erről sem lehet tudni semmit. Egy utolsó megjegyzés ugyancsak milyen jó volna, ha Lucas csinálna egy animációs filmet, - több részben - ami régi köztársaság idejéből való mikor még Windu - és a többiek - padavan volt.