5229
star-wars-banner.jpg
  • MerlinW
    A Szukits Kiadó tervezett kötetei az elkövetkezendő évekre:

* Paul S. Kemp: The Old Republic - Árulás ÿ(2012-ben magyarul megjelenik)
    * Sean Stewart: Yoda - Dark Rendezvous (2012-ben magyarul megjelenik)
    * Matthew Stover: Luke Skywalker and the Shadows of Mindor (2012-ben magyarul megjelenik)
    * Michael Reaves and Steve Perry: Death Star
    * Timothy Zahn: Allegiance (2012-ben magyarul megjelenik)
    * Drew Karpyshyn: The Old Republic - Revan
    * Karen Traviss: Republic Commando - Hard Contact
    * Karen Traviss: Republic Commando - Triple Zero
    * Karen Traviss: Republic Commando - True Colors
    * Karen Traviss: Republic Commando - Order 66
    * Karen Traviss: Imperial Commando - 501st
    * Paul S. Kemp: Crosscurrent
    * Paul S. Kemp: Riptide
    * James Luceno: Darth Plagueis
    * James Luceno: Cloak of Deception
    * John Jackson Miller: Knight Errant
    * Michael Reaves & Maya Kaathryn Bohnhoff: Shadow Games
    * Timothy Zahn: Choices of One
    * Sean Williams: The Force Unleashed II

* Drew Karpyshyn: Darth Bane: A pusztítás útja (megjelent)
    * Drew Karpyshyn: A Kettő Szabálya ( megjelent)
    * Drew Karpyshyn: A gonosz dinasztia (megjelent)
    * Michael A. Stackpole: Én, a Jedi (megjelent)
    * Sean Williams: Tomboló Erő (megjelent)
    * Joe Schreiber: Halálosztag (megjelent)
    * Sean Williams: The Old Republic - Végzetes Szövetség (megjelent)
    * Timothy Zahn: A múlt kísértete 2. kiadás (megjelent)
    * Timothy Zahn: A jövő látomása 2. kiadás (megjelent)
  • MerlinW
    Pedig az X sorozat nagyon jó és a Lando kötetek is vannak olyan izgalmasak, mint a Han Solo regények.

Az "Az álmok bolygója" hiányzott nekem, 5500 Ft-ért tudtam megvenni antikváriumban... azannyukat:)
  • gibson9
    Grat hozzá! Gyűlik, gyűlik nekem is, de én nem tartok igényt mindegyikre. A Lando Calrissian és az X szárnyúakról szóló könyvek pl nem mozgatnak meg bennem semmit, így nem erőltetem a beszerzésüket :D A Darth Maul: A vadászó árnyékot meg egyelőre még sehol nem találom. És szép számmal jönnek az új könyvek is. Magasabb fizetés kéne nekem :D
  • MerlinW
    Megérkezett az utolsó hiányzó kötet, ez alapján teljes a magyar gyűjteményem:)
    Oké, a Jedi növendék sorozatból hiányzik három, de az gyermek sorozat, tehát nem számít:)
  • Darth Revan9
    Amikor a Sith-ek bosszúja készült, akkor még nem létezett sehol sem semmilyen formában a The Clone Wars 3D animációs sorozat. Erről a rajzfilmsorozatról és Ahsoka karakteréről csak a Sith-ek bosszúja bemutatója után született döntés. Tehát az EPISODE 3-ba semmiféleképpen, még utalás szintjén se rakhatták be, hiszen Ahsokát később találták ki.
  • pett3rson
    a sűrű vágás engem is szokott zavarni, most meg kellene néznem ahhoz a 3. részt, hogy erről is mondjak véleményt. Mindenesetre moziban nem zavart, bár az kétségtelen, hogy egyben jobb lett volna :)
  • davidka003
    Amúgy mást nem zavarnak a gyors jelenetváltások? Mert én frászt kapok tőle, hogy mondjuk vegyük a 3. részt és minden fontosabb harc között hülye vágások vannak és jön egy más helyszín aztán megint vissza.
    Aztán meg a gyagyi MovieMaker-es effekt, hogy körszerűen megy végig a vágás és úgy jön az új jelenet.
    Szeretem a filmeket attól függetlenül, hogy a 3. rész hihetetlen módon össze lett csapva de az ilyen dolgoktól frászt kapok.
  • PetruZ
    Miért élt volna biztosan a 3. részben? A CW a 2. és 3. rész közötti ~2 éves időszak, annak vége felé bármikor meghalhatott anélkül, hogy felbukkant volna a filmben. Egyébként is később kitalált karakter, mint a filmek, ezért nincs is említés róla sehol. De simán el tudom képzelni, hogy Lucas lehúz még egy rókabőrt az Ep I-III újrakiadásokról úgy, hogy valahogy digitálisan belerakja őt... A CW egyébként már messze túlnyúlt az eredetileg elképzelt időszakon és önálló oldalhajtásnak tekintik, nem valódi idővonalnak.
    A 100 részes sorozatból jelen állás szerint nem lesz semmi, mindent verő tévés költségvetése lenne és senki nem vállalja be.
    Padawan Windu-t én egészen biztosan nem szeretnék látni (az élettörténete meg fent van a vukipédián, olvasd el, ha érdekel).
  • Gimre
    Szia Revan9! Az előző hozászolásodban írtad, hogy 7 verzió áll rendelkezésre, akkor vajon miért nem szerepelt a sithet bosszujában? Mert ugye Ashoka a CW sorozatban szerepelt, ami a 2. és 3. rész közé tehető. Akkor elméletileg élt a 3.részben. Az lett volna jó ha pl.. legalább említést tettek volna rá akkor mikor Obi-van és Yoda vissza mennek a templomba, hogy a téves üzit leállítsák és meglátják a földön fekve és mondjuk Obi-van azt mondja Yodának Ő Ashoka, Anakin padavanja. Ne haragudj nem okoskodni akarok, csak elszoktam gondolkodni ezeken a témákon, hogy "mi lett volna ha.." és itt legalább leirhattam. Bár nem tudom, hogy valaki látta-e a Blu Ray kiadású SW-t állítólag nagyon sok kivágott jelenet benne van. És még 1 dolog Lucas úgy tudom szeretne csinálni egy 100 részes tv sorozatot ami a 3. és a 4. rész közé ékelődik be, de erről sem lehet tudni semmit. Egy utolsó megjegyzés ugyancsak milyen jó volna, ha Lucas csinálna egy animációs filmet, - több részben - ami régi köztársaság idejéből való mikor még Windu - és a többiek - padavan volt.
  • Darth Revan9
    Ahsoka végzetéről még semmit nem lehet tudni. Állítólag a készítőknek vagy 7 féle verzió áll a rendelkezésére.
  • PetruZ
    Magyarul nem tudok ilyen oldalt, minden másra ott a Wookiepedia, konkrétan az Order 66 lapja.
    Tano sorsa még mindig bizonytalan, és feltehetőleg a CW sorozat végéig az is marad.
  • Gimre
    Sziasztok Lenne még 1 kérdésem. Tudja valaki, hogy hol lehet olvasni - magyarul- a 66-os parancsot túlélt Jedik-ről? Például nem derült ki hogy mi lett a sorsa Ashoka Tanoval a kiadott parancs után. Az lett volna a legjobb jelenet a filmben ha pl. látszik ahogy Anakinnal viv kardpárbajt a Templomban
  • PetruZ
    Ja, és Council már volt, de egységes jedi irányítás még nem. Bár a TOR játék alatt már kb. úgy volt, mint később is.
  • PetruZ
    Az csak páncélzat minta, nem klónok vannak mögötte. Az óriás "sajtok" pedig már voltak korábban is, igaz, ritkán, kisebbek, és köztársasági oldalon.
    Bizonyos minták sosem változnak, az SW viszonylag statikus technikai téren. :)
  • Darth Revan9
    Ez csupán egy marketing fogás, annak érdekében, hogy a prequel utálók is megvegyék a játékot és játszanak vele.
  • Gimre
    Sziasztok! Szeretnék választ kapni arra a kérdésemre, hogy tudja-e valaki, hogy a SW Old Republic játékban miért szerepelnek klónkatonákhoz hasonló katona és a birodalmi csillagrombolóhoz hasonló jármű. Ugyanis a játék a YE 3000 körül játszódik a Nagy Sith háború idején és akkor még szerintem nem volt klón katona itt van a kisfilm: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=5lrk2BE4Tqc itt látható szerintem ekkor még jedi tanács sem volt vagy igen?. Előre is köszönöm Imre
  • zola2000
    Találtam egy kis olvasnivalót, star wars képregényeket, egész "érdekes":
    az új remény: http://animeaddicts.hu/online.php?view.22020.1
    a birodalom visszavág: http://animeaddicts.hu/online.php?view.22032.1
  • soo277
    Cakk Pakk 145.000ft az összes(50db)
    2hetente
  • davidka003
    Miről van szó? 490 Ft-ot nekem is megérne egy ilyen makett. :)
  • soo277
    Első megvéve!!

• balee4
    "Végzetes Szövetség egy részes. Eddig minden The Old Republic regény egy részes volt. A sorozatszám csak arra vonatkozik, hogy ez az első TOR könyv. Amerikában folyamatosan bővülni fog a széria és a kiadó feltett szándéka kiadni őket. Ha minden jól megy, akkor Revan lesz, csak nem idén. A Plagueis és a Knight Errant idén nem lesz." "...ha minden jól megy, akkor még ebben a félévben sor kerülhet egy újabb megjelenésre."
  • balee4
    Ez a Végzetes szövetség hány kötetes lesz?
    Idén még milyen kötetek megjelenése várható? Esélyes esetleg a Darth Plagueis és a Revan, vagy a Knight Errant megjelenése?
  • balee4
    Ment neki a like. :)

Ma megjött az új SW könyv, meglepődve tapasztaltam, hogy sajnos elég rövid, csak 270 oldal. Gyorsan ki lesz végezve. :(
  • Darth Revan9
    A Szukitsnak már facebook-os oldala is van.
  • Suffering
    Mennyire volt 3D-s? mert ha csak annyira mint a "3D"-s filmek 99%-a (vagyis 1-2 jeleneten kivül semennyire), akkor inkább otthon megnézem újra.
  • balee4
    Holnap gyün elvileg a Halálosztag. :)
  • gibson9
    Szintén :)
  • balee4
    Én is megrendeltem őket. :)
  • MerlinW
    Yammi:)

"Ön az alábbi könyveket rendelte meg webáruházunkból:

Joe Schreiber Halálosztag 2.970 Ft
    Sean Williams Végzetes szövetség 2.640 Ft"
  • gibson9
    Na az Old Republic meg a kedvenc korszakom lett kb, szóval az is biztos vétel lesz :D na nem mint ha lenne olyan SW könyv amit nem vennék meg :D
  • balee4
    És szintén előrendelhető lesz Sean Williams-től a Végzetes szövetség, ami egy Old Republic-os regény, március 21-én jön.
  • gibson9
    Egyből rendelem is meg
  • MerlinW
    "Már csak 7 nap és webáruházunkban előrendelheti legújabb könyveinket:
    Joe Schreiber:
    Halálosztag
    ..." (Szukits)
  • KnightRider

Sziasztok!

Megvettem az eredeti trilógiát Blu-Ray lemezen. A lejátszómon (Philips BDP3100) élvezhetetlenül akadozik mindhárom lemez, a számítógépem (LG BD író-olvasó) be sem olvassa őket. Kicseréltettem vevőszolgálaton a filmeket, az újak sem működnek. Találkozott valaki a problémával? Mellesleg a lejátszóm minden más BD és DVD lemezt hibátlanul olvas.

• balee4
    No elkezdtem a könyvet és szerintem nagyon jó, szóval magas ára ellenére is érdemes megvenni. :)
  • balee4
    No megjött a The Force Unleashed és az Én a Jedi. Azt hiszem most ez utóbbit fogom elolvasni. :)
  • Darth Revan9
    Most kaptam a hírt, hogy a Halálosztag (Deathtroopers) fordítása is kész. A Fatal Alliance fordítása háromnegyedig kész. Február-március környékén jelenne meg. Úgyhogy lehet, hogy a kiadó újfent megvariálja a sorrendet. A Halálosztag nem tudom mikor jelenik meg, de szerintem a Fatal Alliance után jön.

Új szavazás a Szukits honlapján:

Melyik sorozat folytatásának örülnénk a leginkább?
    Battletech
    Diablo
    Resident Evil
    Rozsdamentes acélpatkány
    Starcraft
    Warcraft
  • MerlinW
    A héten jön az "Én a Jedi" is.
  • datango
    na megvolt a "A gonosz dinasztia" is. hát nemtudom, valaki feltudná azt sorolni, hogy darth bane től kezdve (ugye mert a kettő szabálya érvényes) hogyan mennek sorba a sith ek, plageus ig? mert ez nekem nagyon homály, vagy csak összevisszaságok a regények?
  • datango
    2500$ egy ilyen ketyere :D