1) az ifjú indinek kb SEMMI köze nem volt az eredeti Harrison Fordoshoz, sem képleg, sem hangulatilag, sem történetileg. Már az első rész is csalódás volt, és nem igazán javult később sem a minősége (talán a nézettséget mutatja, hogy Sat1 kb a TOS-t, TNG-t ... vagy 3x leadta akkoriban, az ifjú indit 1x és többet soha)
2) Én nem neves írót igénylek, hanem jót. No Comment. JMS is elszurhatja, és Lucas is irhat jót. Mindenesetre utóbbira sztem több esély van. Ki az aki nem emlegette mondjuk 10-15 éve kedvenc írói/rendezői között?
Rátapintottál, 25 éve volt kedvenc íróm/rendezőm, majd jött a Birodalom Visszavág, és máris überelve lett mind rendezésileg, mind forgatókönyvileg (a keretsztorit persze ő adta, de a részt nem ő írta!)
Lényegében igen, JMS is elszúrhatja. Példaképpen azért emlegetem, mert úgy kell csinálni, mint ő csinálta a B5-öt: egy szerelemgyerek kell hogy legyen, nem csak üzlet és pénz
3) tudod, hogy a Kolériai rendszer még egyetlen filmben sem szerepelt ? Pedig könyv szerint az egy igencsak érdekes rendszer :)
Vagy a Dantuine,a Jedik régi kiképzőbolygólya? Mindössze a SW4-ben jelöli meg célpontnak a hercegnő...
Szóval lenne itt más is, amit be lehetne szépen mutatni (meg be is mutatják a könyvek és a game-k: KOTOR 1-2), nem kelllene olyan földhözragadtan csak a régi jó öreg bolygókhoz ragaszkodni, mert könnyen időparadoxont írhatnak a sztoriba a forgatókönyvírók (pölö ha Han Solo nem Mos Eisley-ben találkozna elösször Ben Kenobival, vagy Luke-al ... szoktak ilyen bakikat -direkt- ejteni a drágák)