-
PayaVP #1220 Kedves mrzed001!
no.1.: Számonra az ifjú Indiana Jones egy elég jó sorozat volt, tele érdekes és ötletes koncepciókkal, eseménydús és fordulatos, egymáshoz kapcsolódó sztorikkal, remk színészi teljesítménynel, és Flannery-vel aki nagyon jó alakította a Indy-t. Mégis elmondanád számodra mik voltak a negatívumok?
no.2.: Én nem neves írót igénylek, hanem jót. No Comment. JMS is elszurhatja, és Lucas is irhat jót. Mindenesetre utóbbira sztem több esély van. Ki az aki nem emlegette mondjuk 10-15 éve kedvenc írói/rendezői között?
no.3.: Ötletes történésekkel, akár az Endorról szólhat pár rész szvsz...
De nem a megjegyzésemre reagáltál, ezek a helyek mind a hangulatuk miatt lesznek magával ragadók még ha a Tatuin és a Hoth is félre eső, érdektelen bolygó. Bizonyára Coruscant, Koléria, Cloud City is lesz szerepeltetve bőven.
"Ugye nem mondod komolyan, hogy szted GL lemondana a Jedikről, amikor főleg ők adják el a SW-t? Persze, sztori szerint nem igazán láthatnánk belőlük, max sötétet (pl. Han Solo és a Fejvadászok), de szted érdekelni fogja ez GL-t, vagy az extra $ belecsempészi valahogy?"
Az elejébe talán bele lehet, de pont az a veleje az egésznek h nincs Jedi... Ettől függetlenül lehet egy titkos, végén negatív végkifejlettel záródó Jedi szál is, én örülnék neki...
"Szted 2 scifi nem mehet egymással párhuzamosan? Sztem igen, sőt növelik egymás nézőszámát (persze ha nem egy időpontban vannak, hanem más napon, vagy pölö egymás után - SciFi Channel: SG1, Atlantis, BSG 20-23:00-ig -)
Ez sztem nem probléma, az viszont gond lenne, ha nem adnának scifi-t, csak hogy eléggé kiéhezzünk rá"
Egyetértek veled, két sci-fi nem öli meg egymást, ráadásul én 90%ot adok rá h a FOX-é lesznek a jogok, tehát a Sci-fi kerít ellenfelet. Azt viszont egy szóval se mondtam, h nem adnak sci-fit h kiéhezzünk rá... próbálj meg nem keresni olyan mögöttes tartalmat a szavaim közt ami nincs ott.
újabb u.i.: Sztetek mi lesz az alcíme?
Rebellion Wars vagy ilyesmi? Gondolok itt arra, h a Clone Warshoz hasonlóan rejtett címet kapunk vagy jön a szokásos Star Wars: XY?